Bu konuda migros çok uzun süre alım fırsatı verdi,
Şimdi 850 Tl civarı olan belvedere haftalarca vitrinde 525 Tl de durdu.
Başka böyle fırsatlarda vardı.
Printable View
şortçu kıstırmış belli oldu.
sür yiğidim.
grafiklerde kafayı yedi. Barın biri en tepede biri sağa kaymış diğeri en altta son bar uzay boşluğunda savruluyor.
Putin, macron'a rusya'nın ukrayna operasyonunun hedeflerine her durumda ulaşacağını söyledi
Bu ne ya. Sanki etrafta dibimizde savaş yok. Petrol bulduk. Lan ABD bile sürünüyor bizimki coşuyor..
Taşkentten herkese iyi günler.
Topik yenilenmiş.
Hayırlı olsun.
Bol kazançlar
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pay vadeliler fiziki teslimat ile uzlaşılır.
Long poz için: kontrat adedi x 100 lot hisseyi almanız gerekiyor.
Short poz için: kontrat adedi x 100 lot hisseyi satmanız gerekiyor.
Eğer alacak paranız yoksa ya da satacak hisseniz yoksa aracı kurumunuz size ücreti karşılığında çözüm üretir...detaylarını onlara sorarsanız daha doğru yanıt alırsınız.
not:endeks kontrat ve döviz / değerli maden kontratları nakdi uzlaşmalıdır. Kontratları kapamazsanız spottan bir şey alıp satmanız gerekmez.
vadeli piyasada aylık faizler %2,5 bizim faizimiz yıllık 15 değilmiydi...
Pay vadeli bir kontratta açıldığı günden itibaren son güne kadar ne kadar long-ne kadar short kaldıysa karşılıklı uzlaşırlar. Bu işlemin sonunda kimin takasına ne olmuş bakmak için o hissenin ayın 1 i ile ayın 2 si arasındaki takasına bakmak lazım. Tabi spot tarafta önceki ayın son günü yapılan işlemler de bu takasa gideceği için ancak kabaca bir varsayım yapılabilir viop uzlaşmadan ötürü takas ne kadar değişmiş diye.
90 da tekrar zorlandı. Shortcu toplayıp seans sonu hepimizi mazot etmez inşallah :)
Teşekkürler,
Ama bu takas değişikliği kendi malını farklı aracı kurumlara aynı tarihte virmanlayıp
takas takip edenleri yanlış yönlendirmek için de kullanılabilir gibi duruyor.
Ben resmi olarak olarak hisse vadelilerde
para -hisse takasını veren bir kurum var mı diye merak ettim.
Mesela ziraat yatırım ay sonu son gün 18.10 da
erdemirde 10000 şort tüpraş 1000 long kaldı gibi bir yer var zannettim.
garantiniz olsa tutarmıydınız satarmıydınız?
maliyet 11,08
Ekim-Aralık arasındaki dolar rallisinden sonra şimdide enflasyon rallisi mi başlıyor acaba :)
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/2nlv8xz.PNG
Bu ara tutmak lazım SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Short pozisyonlara makastan 25 puan gecirdi eleman
dun -%0.65 olan makas an itibari ile +%0.45
anlaşma olursa vob tavan olur
Makas 40 puana çıktı inanılmaz :)
40 dan short hadi bakalım...
Dün akşam seansında kapattığım şortlarımı 2336 dan tekrar giydim... Bu seferde ıslatırsan karışmam pala
cap cup canak kulp cap cup hedef 1660 diyenler vardi ufur ufur pufur pufur :)
Turkiye'ye atom bombasi atsalar ruhunuz bedeninizden cikarken goz ucu ile ekrana baksa borsa kesin yesildir :kahkah:
long olan varmı??
Akcay dün 224500 den shortları açtı , geldi yine bizimki diyip dellendi makina :)
Ereğli dolar zirvesini gördü. 2,6$
Bu arada çok düştü , destekte , savaş sonrası fırlar diye Enka almıştım. Düşerse de alacaktım ilave.
Bugün iyi çıkmış namussuz. Savaş bitti heralde. İlginç..
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24 şubatta bunlar yazıldı..doğru mu doğruydu...teknik olarak...ama 1881 üzerinde bu tuzak olur...B planı yapılır.
o günden sonra 3 kere orta vadeli yukarı olacak mesajı yazdım..grafik verdim..hala forumda var...adam hala orada takılı kaldı...short piyasası başlarsa bunlar batıp gider.
https://i.hizliresim.com/mq9kwnz.PNG
ağlamayın sonra demedi demeyin
230.800 den short kapattım... bereket versin az-kar zarar yok
Derken endekse ne oldu. Pesss haber mi var
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi