günaydın arkadaşlar,iyi haftalar..
Printable View
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar..
Ne zaman bitecek acaba bu savas?
Biden Putin'e kasap dedi, gucte kalmamlasi lazim dedi. Hemen medya korkusundan Putin'e ozur dilemeye basladi.
Bu diktkator sayesinde yeni musteriler geldi. Sosis gibi fuze uretiyor olsaydik isimiz ne bicim acilmisti.
Biden Putin iktidardan inmeli dedi. Ama bence inmesini istemiyorlar, Putin'in orada kalması ABD nin işine gelir. Soğuk savaş konusunu canlı tutar ve yaptırımlar devam eder. Rusya için ise güvenlikçi politikalar 1. sırada yer aldıkça dünyadan entegrasyonları kopacak ve globalleşme dışında kalacaklar. Günümüzde hiçbir ülkenin kendi kendine yetmediği düşünülürse bu Rus halkı için zorluk anlamına gelecektir.
İğneada açıklarında 1 mayın daha...
Karadeniz mayın, Akdeniz deniz anası, Marmara müsilaj ve pislik kaynıyor.
Kala kala Egemiz kaldı.
Umarım bu yaz Egeye hücum olmaz.
Çin'im benim.
Bravo.
Sıfır kovid vakası politikasına devam.
Şangay sokağa çıkma yasağı.
Mis gibi geldi.
Brent petrolcük %4 gerilemiş.
Sen olmasan ne olacak bu petrolün hali.
Bu yönde devamlı umutlu oldum gençlik yönünde,ama şöyle bakıyorum gezimde gençlik çoğu şeyi umursamıyor,sadece bizim gibi moruklar uğraşıyor başımızda mahkemelerlen belada,yani bizler kürek çekecek bunlar börek yiyecek,duyarlı gençlik %10 sadece bana göre,orta kasim ise hiç umurunda değil gibi keyifler tıkırında gibi hareket ediyor,olmayan paraylan lüx şatafat gösterisinde,ne bileyim temennin düzelir,bu halkın bu halini gördüğüm sürece düşünceliyim,ama tabiki sistemimde iyi şeyler gözüküyor yinede,zaten 500 senelik borcu bize dayadılar,şu anki sistem bırakın cunhuriyet tarihini 1854 yıllarındaki osmanlı dönemi+menderes zamanı gibi,zaten cumhuriyet döneminde menderes,evren,özal,ve şimdiki zat ülkeye en çok zarar verdi,yapmış gibi gözüktüler bıraktıkları enkazlarlan yeni gelenler uğraştı...şöyle market alış veriş gezilerimde,bazıları bende dahil ufaktan ses çıkrtıp isyan ediyor,diğerleri bakışıp duruyor,nasıl insanız çözmüş değilim,ya korkudan tepki vermiyorlar,yada aklınca kafalarında birşeyler geçiyor,neyse temennim çözümden yana,zaten sistem kötüyü içinde barındırmaz,tabiki açık verirsen yeni kötüler devamlı pusuda bekler:(
Gezi orta eğitim tarih kitaplarında :(
https://i.hizliresim.com/s0mijs4.png
Bence bu olay tarih kitaplarına girse daha iyi olurdu.
https://www.haberturk.com/son-dakika...i-acti-2409115
Ne diyordu Recep : Hizmet yolculuğumuzu büyük bir projenin açılışıyla gerçekleştiriyoruz. 1 milyon 300 bin kilometrekareye varan büyüklüğüyle Ankapark'tan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira gelir elde edecektir. Ankapark'ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır.
Vizyonsuzluk, iş bilmezlik diye buna derim ben.
Kutu kutu pense, ayakkabı kutuları her yerde.
Gıda enflasyonu / mart ayında
% 76
türkiş
1979'da verdiği bir röportajda, Baba Vanga’nın “Her şey buz gibi çözülecek, fakat sadece bir tanesi dokunulmadan kalacak. Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi. Çok fazla kurban verilecek ve Rusya'yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak, önüne çıkan engelleri aşacak ve dünyanın efendisi olacak” dediği iddia ediliyor.
YENİ KEHANETİ: GIDA KITLIĞI
Dünyanın bazı ülkelerinde sıcaklıkların 50 dereceye kadar çıkacağını belirten Vanga, Hindistan ve çevresinde de kıtlık gördüğünü yazmıştı. Avustralya'da ve Asya'nın bazı bölgelerinde gerçekleşecek sel felaketlerinden söz eden Vanga, daha fazla deprem ve tsunamiye işaret etti.
UZAYLI SALDIRISINA DİKKAT ÇEKTİ
Vanga’nın üzerinde durulan kehanetlerinden biri de uzaylı saldırısını içeriyor. Ünlü kahin uzaylıların Dünya’daki yaşamı gözlemlemek için bir asteroit göndereceğini ve bu olaydan sonra uzaylıların savaş başlatacağını öne sürüyor.
Baba Vanga, vücut organlarının 2046 yılına kadar klonlanacağını ve bunun en kolay tedavi yöntemi olacağını öngördü. Vanga, 2072 ve 2086 yılları arasında sınıfsız, komünist bir toplumun gelişeceğini iddia ediyor. 2170'ten 2256'ya kadar, bir Mars kolonisinin nükleer bir güç haline gelmesi ve dünyadan bağımsızlık talep etmesi öngörülüyor.
https://www.mynet.com/dunyaca-unlu-k...k-190101266519
İlginç bir insan,çoğu atma,ama çıkanda var,tabiki şuda var,zaman döngüsü ayni periotlar içinde döndüğü için zaman içinde oluşan bazı kişilere ayan olur,bunu bende yaşıyorum zamanlan,yani gelecekle geçmiş iç içe dönme dolap gibi,zaten yaşam enerjiden ibaret olduğu için bu normaldir,eskiden kahin falcılar şunu derdi çıkardı diyorlardı,buda aynisi,esasında olayın kahinlikle falcılkla ilgisi yoktur,sadece beyin enerji frekanslarını yakalama olayıdır,bu herkeste olmaz bu olaya yatkın özel kişilerde olur:he:
Gıda enflasyonu %76'ya çıktı.
Açlık sınırı, 4.928 TL,
Yoksulluk sınırı, 16.052 TL oldu.
— Türk-İş
sübvanse derdine, içerisi nasıl mahfedilir.
Bizde 3 maaşı birleştirsek 11 bin çıkmaz yahu.
16 bin TL zenginlik demektir.
Darısı 21 maaş alanlara garibanlar gene geçinemezler tahminim.
Üzerlerinden aklama olayları var tahminim.
En babalarıda yeni zenginlerimizin en kalitesiz villası 3 milyon dolarmış .:(:Sad:
Resim çıkmamıştı yazmış bulundum
.
Şimdi gördüm resmi.
Yazımda tahminim gibi.
Yabancı çiftçilere çalışıyoruz.
3 Mart'ta olmus. Abrahamovic de baris gorusmelerine katilyormus. Onunla beraber gorusmelere katilanlardan 3 kisi daha zehirlenmis.
Abrahamovic'e ABD'nin yaptirim koymamasinin nedeni Zelenski imis. Ukranyalilara yardim etmeye calisiyormus.
Kimyasal Putin herkesi zehirliyor.
İbrahimovic bodrumda yatta fındık kırıyo
Bekledim birisi yazar diye kimse yazmadı. Demek burada herkes Cehape zihniyetinde hep kötüleme. Bahçelinin dediği gibi zamlara sevinenlerle dolu.
Bugün benzine 2 kuruş indirim yapıldı. Hayırlı olsun.
https://youtu.be/xOOr6PCe1lo
Sende bunu yedin?
Bizde protesto ve eylem kültürü zaten yoktur ama millet iyice sindi !!!
Market etiketleri her gün değişiyor.
Afrika seviyesindeki maaşlarla Avrupa ayarında ürün almaya çalışıyoruz.
Yunanlılara ve Latin Amerikalılara hep gıpta etmişimdir.
Hiç değilse İspanyollar kadar olabilsek.
İspanyol kamyoncular, nakliyeciler gemileri yakmış.
Erdoğan: "Temel ihtiyaç maddelerinden olan deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi gibi ürünlerin KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararı aldık."
Erdoğan: "Yeme içme hizmetlerinin tamamında KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz."
5'li çeteden 2'si (Limak, Mapa) İST paylarını diğer 2'sine satıyor. (Kalyon, Cengiz)
Çetenin 5. elemanı, İzmir belediyesi, Buca metrosu ihalesini vermedi diye mahkemeye başvurdu, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.