2008 krizi başlamadan hemen önce hisse değeri 1,10 usd imiş. 1,10 usd bugün 16 TL civarlarında eski zirveyi dolar bazlı test eder umarım :)
Printable View
2008 krizi başlamadan hemen önce hisse değeri 1,10 usd imiş. 1,10 usd bugün 16 TL civarlarında eski zirveyi dolar bazlı test eder umarım :)
Bankalar uzerinden gidelim birazda bankalar malum herkesce yüksek kar aciklayacaklari düşünülüyor bu yüzden su aralar revactalar. Ama bir hikaye daha var garanti özelinde ama tüm bankaları sanki bu tetikliyor o hikaye de bbva nin GARAn alımında alış fiyatını yukarı çekeceği düşüncesi galiba süre Nisan sonunda doluyor ve belli bir kesim bu fiyatın yukarı çekileceği için duruyor. Ya fiyat yukarı çekilmez ve alım biterse bankalar genelinde bir düşüş olur mu? Yoksa güzel bilanço beklentisi bbva nin alımini bir köşeye mi atacak ben onu çok merak ediyorum?
Ne gibi bir benzerlik var. 2 ay değil 5 ay olmuş dnzgyo işi olalı.Ayrıca Spk dan onay mı alınmış orada da bura ile benzer?
Uyandırayım SPK dan onay alınmış bedelliyi iptal ettiriyordun dün akşam.
Ayrıca ısrarlı yazılarına rağmen Sayın Bdayım seni yeteri kadar uyardı sen hala devam ettin.
Hala diyorsun ki belliydi.Bu kadar çuvallıyorsan azıcıkta öz eleştiri yapıver bir şey kaybetmezsin.Saygılarımla
KAP: ALBRK ALK [ ] ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1022424
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...80477466af4254
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...80477466bd4255
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...80477466cd4256
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Ertelenen Genel Kurul Toplantısına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı
Sen ya okur yazar değilsin yada daha kötüsü spk daha yeni onay verdi orda ne yazıyor 14.04 20022 toplantısında onay aldı diye ben daha onay alınmadan yapılan 10 milyon lot alışın bir sebebi olduğunu o da belki iptal edilebileceğini yazdım dzgyo da adamlar acayip mal aldıkları günün sonrası bedelli iptali geldi buna ek olarak ben ne senin gibi IQ düşük ne de kötü niyetliyim kimsenin beni uyarmasına da gerek yok burda sadece fikrimi yazdım beyin fırtınası budur her fikir doğru olacak diye bir şey yok
He evet 9 mln lot acayip çok yüksek lot zaten bu tahtada çok haklısın çok pardon!!!!!
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Yanlış yazdığında birisi sana bunu öğretince de pardon deyip teşekkür etmesini bileceksin.SOnra bir de o kadar yüksek IQ nla hakaret etmeye kalkmıcaksın hem suçlu hem güçlü misali.
DZGYO ile benzerlik sıfır
Anlayana(ki sanmıyorum)sivri sinek saz Anlamaya davul zurna az geçmiş olsun birader
bu arada adamların 10 milyon lot aldığı gün hissenin işlem hacmi 62 milyon bedelli açıklandığı günden beri ortalama hacmin 2 katından fazla hacim rekoru ben uzun süredir yazı yazmıyordum ama malımı hergün taki ediyorum son bir yorum adamlar 2 nin altına indirmemek için ısrar ediyor aldıkları malın arkasında kaldılar teknik sanki 2.20 ye doğru bir yükseliş gösteriyor bedelli öncesi bunu yapmaları ilginç ya yukarı çekip bedelliye girmeden mal indrecekler yada bedelliden korkanların malınıda toplayıp bir ralli başlatacaklar hadi hayırlıs
Sen bu işlerde bana çok gömlek hafif kalırsın .Takıl sen kafana göre.
Benim mesleğim bu iş ya senin? Gerisi gereksiz laf kalabalığı bu sana fazlasıyla yeter bence.
Baldayı sanki bir flama oluşumu var tam bölünmeden önce çok ilginç bir görüntü sanki yukarı sert bir hareket deneyecek gibi ilginç geldi bana yada alıcı bulamıyor o yüzden hisseyi sağlam tutuyor
KAP: ALBRK ALK [ ] ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1023302 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Yeni Pay Alma Hakkı Kullanım Tarihleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Düzeltme Nedeni Rüçhan tarihleri eklenmiştir.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 25.11.2021
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 2.500.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 1.350.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 2.500.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
ALBRK, TREALBK00011 1.350.000.000 1.150.000.000,000 85,18518 1,00 ALBRK, TREALBK00011 Nâma ALBRK(RÜÇHAN), TRRALBK00021
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 1.350.000.000 1.150.000.000,000 85,18518
Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi 27.04.2022
Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi 11.05.2022
Para Birimi TRY
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi 16.12.2021
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 14.04.2022
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ödeme Tarihi 29.04.2022 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa'da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 28.04.2022 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
Bankamızın 1.350.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin % 85,18518 oranında bedelli olmak üzere 2.500.000.000 TL'ye artırılması ile ilgili olarak, ihraç edilecek 1.150.000.000 TL nominal değerli payların ihracına ilişkin İzahname Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.04.2022 tarih ve 18/563 sayılı toplantısında onaylanmıştır. Pay sahiplerimizin yeni pay alma hakları kısıtlanmamış olup, ellerindeki payların %85,18518 oranında yeni pay alma hakkı bulunmaktadır.
-Yeni pay alma hakları; 1,00 TL nominal değerli 1 lot (1 adet) pay için 1,00 TL üzerinden kullandırılacaktır. Yeni pay alma hakları, İzahnamede belirtilen esaslara uygun olarak 27.04.2022 ile 11.05.2022 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacaktır.
-Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan paylar daha sonra ilan edilecek tarihlerde; 2 (iki) işgünü süreyle nominal değerin altında olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.
-Sermaye artırımına ilişkin İzahnameye Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) internet sitesinden (www.kap.org.tr), Bankamızın kurumsal internet sitesinden (www.albaraka.com.tr) ve Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin internet sitesinden (www.ziraatyatirim.com.tr) ulaşılabilir.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
hocam sonuçta nıkah kıymadım albarakayla
hısse 2 lıranın ustundeyken bu seviyelerden bedelliye girmeme kararı aldım
isabetlide oldu , borsadaki düşüş te ballı kaymak oldu benim için
kimi tecrübeyle , kimi hem tecrube hem de bilgiyle para kazanır
kimide şansa para kazanır borsa da , ben işimi şansa bırakmadım
durum bu
sonuçta bı on milyon lot daha alsalardı arkasından bakıyor olacaktım
ben bu yolu seçtim vede bunu günler öncesinde burada paylaştım
paylaşmaya bilirdim de , neysek oyuz
carsamba günü bedelli başlıyor , hayırlısı olsun hakkımızda
GARANTİ BANKASI'NIN 2022 YILI 3 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 8.215.682.000 TL (2021/3 AYLIK: 2.665.831.000 TL)
GARANTİ BANKASI'NIN 2022 YILI 3 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET KARI 8.209.673.000 TL (2021/3 AYLIK: 2.681.925.000 TL)
Garanti Bankası'nda gönüllü pay alım teklif fiyatı güncellendi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A. ("BBVA"), Türkiye Garanti Bankası A.Ş.'yi ("Garanti BBVA") aşağıdaki konularda bilgilendirmiştir:
BBVA tarafından Garanti BBVA'nın sermayesinin tamamına ilişkin olarak başlatılan gönüllü pay alım teklifi ("Gönüllü Pay Alım Teklifi") ile ilgili olarak, daha önce BBVA'nın Pay Alım Teklifi Tebliği'nin (II-26.1) ("Tebliğ") Dördüncü Bölümü hükümleri uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") Gönüllü Pay Alım Teklifi ve bilgi formu bakımından izin başvurusunda bulunulduğu açıklanmış olup ve 31 Mart 2022'de SPK E-29833736-110.05.05-19391 sayılı ve 31 Mart 2022 tarihli yazısı ile bilgi formunu Tebliğ'in Dördüncü Bölümü uyarınca onaylamıştır. Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatı 1,00 TL nominal değerli her bir pay için 12,20 TL olarak belirlenmiş olup 20 iş günlük olan Gönüllü Pay Alım Teklifi süreci 4 Nisan 2022 tarihinde başlamıştı.
BBVA Yönetim Kurulu, 1,00 TL nominal değerli her bir Garanti BBVA payı için nakit olarak belirlenen Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatının başlangıçta açıklanan fiyattan (12,20 TL) 15,00 TL'ye çıkartılmasına karar vermiştir.
Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatındaki artış sonucunda ve Tebliğ uyarınca, Gönüllü Pay Alım Teklifi süresi iki hafta süreyle uzatılmıştır (Gönüllü Pay Alım Teklifi sürecinin son günü 18 Mayıs 2022 olacaktır). Söz konusu tarih Türkiye'de 2 Mayıs 2022 tarihinden 4 Mayıs 2022 tarihine kadar sürecek olan (4 Mayıs 2022 tarihi dahil) resmi tatiller de hesaba katılarak belirlenmiştir ve ek bir resmi tatil olması halinde ilgili tarihin güncellenmesi gerekecektir. Tebliğ Madde 22/4 uyarınca, söz konusu iki haftalık ek süre içinde teklifte yeni bir değişiklik yapılamaz.
Her bir pay bakımından ortaya çıkan 2,80 TL tutarındaki fark, halihazırda paylarını Gönüllü Pay Alım Teklifi süreci kapsamında BBVA'ya satmış olan yatırımcılara orijinal Gönüllü Pay Alım Teklifi sürecinin son gününü takip eden iki iş günü içerisinde (6 Mayıs 2022 tarihine kadar) ödenecektir.
Güncellenmiş Gönüllü Pay Alım Teklifi Talep Formu, Garanti BBVA pay sahipleri ve yatırımcılarının erişimine https://kap.org.tr/, https://www.garantibbvainvestorrelations.com/ https://www.garantibbva.com.tr/ and https://www.garantibbvayatirim.com.tr/ web sayfalarında sunulacaktır.
Bankalar için olumlu haberler gelmiş bakalım nasıl fiyatlanacak
Arkadaşlar bedelli için parayı hesaba yatırmamız gereken son tarih 28' mi 29'mu ?
Nakitse 11 mayıs 2022 son gün.
Eğer hisse satacaksanız para 11.05.2022 de hesapta olacak şekilde t+2 ye uygun olarak satış yapmanız gereklidir.
Tabii arada bayram tatili uzarsa birleştirilip o işgünleri de sona eklenir diye yorumluyorum ama tam emin değilim.
Not: Eğer isterseniz 28.04.2022 günü de hesapta naktiniz varsa ben bedelliyi kullanmak istiyorum diye talimat verip kullanabilirsiniz.
28.04.2022-11.05.2022 tarihleri arasında herhangi bir gün hesabınızda bedelliyi karşılayacak naktiniz varsa müsait olan gün talimat verip kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. İzahnamede ödeme tarihi 29 nisan yazıyor kafam karıştı. Kast edilen rüçhanların hesaba gecişi sanırım.
Ben izahnameyi detaylı okumadım ama yazdıklarım doğrudur.26.04.2022 akşamı elinde hisse olanlar 11 mayısa kadar bedelli ye katılma hakları bakidir.Yine de aracı kurumunuzdan teyit alabilirsiniz.Arayın yardımcı olsunlar onların işi bu.
Kullanamayacak olanlar için Rüçhanları satmakta bir seçenektir ama onun detaylarına giremem.Çünkü oluşacak fiyata göre değişiklik gösteririr kafa karıştırıcı olur.
Sağolun rüçhan satış konusunu biliyorum. Bu hissedeki ikinci bedellim. Bedelli değil berdel yaptık sanki hisse verdiler canımızı alacaklar karşılığında :)
Bu arada izahnamede bedelli öncesi hisse başı defter değeri 4.96 olarak gösterilmiş.
Albaraka Türk bedelli sermaye arttırımında Rüçhan Referans Fiyatı 0,372 olarak belirlenmiştir.
kapanışa göre tahta 1.44 ruchan 0.37 olarak işleme başlayacak hayırlı olsun
ALBRK.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 05/05/2022)
Not: Yeni Pay Alma Hakkı KAP mesajları ilgili sıranın işlem gördüğü ilk gün ve son gün geçilir.
0,39 rüçhanları satıp yerine hisse aldım. Eğer hisse düşerse tekrar ilave yapacağım. Düşmesse bu şekilde devam
ALBRK patronları ve ALBRK yönetim kadrosu yatırımcınıza bence büyük bir terbiyesizlik yaptınız.Şu mübarek gün hepsi ağzına geleni saydıracak size.Hiç öyle darılmaca gücenmece de olmasın edilen her türlü kötü sözü dibine kadar hak ettiniz.Kazık çakabiliyorsanız çakarsınız bu dünyaya yoksa yatacak yeriniz yok. O kadar terbiyesizsiniz ki onca gün dururken Cuma borsa düştü diye bedellinin gününü açıklamanız ayrı terbiyesizlik bir de bir kaç gün sonra için açıklamanız ayrı terbiyesizlik bunu bayrama denk getirip sıkışık bir ortam yaratmanız ayrı terbiyesizlik.
Malınız bu kadar kıymetli ise kottan çıkın... Bana mı sordunuz Cengiz Bey malı çizdiğinde uyurken?
Bunu da buraya kayıtlara geçsin gurur duyun diye yazdım.
İnşallah GK ya gelecek biri size orada ağzına geleni söyler daha da gurur duyucu olur.
İnfo 12 milyon rğchan aldı
7.5 milyon anasını sattı.
Eeee rüchana bedel ödemeyecenmi?
Çakallar iş başında bu yönetimle didişme çok Yanlar yakar, çokkkkkkkk Ali Cengiz oyununda çok acemi cengiz ler var, gemide çok.
bu tabloda ne yapmak doğru olur...
ruchanı alsam 0,30 kurus bedelliye katılmış mı olurum...
ruchanı alırken normal hisseyide almam gerekir mi?
sadece albrk hissesi alıp tutsam sanırım bedelliye katılmamış olurum...
https://i.hizliresim.com/pjg6in3.jpg