1 Temmuz'dan itibaren 2 nci çeyrek bilanço açıklama dönemine gireceğiz.
İnşallah ilk çeyrekten daha güzel bir bilanço ile karşılaşırız
Printable View
1 Temmuz'dan itibaren 2 nci çeyrek bilanço açıklama dönemine gireceğiz.
İnşallah ilk çeyrekten daha güzel bir bilanço ile karşılaşırız
3 ay önce 7-8 liralarda gezen uluun bile 24 lira olmuş üç kat artmış. Sasa daki yükseliş bu kadar beklentiye şimdilik çok kısa kaldı. Bakalım gelecek ne gösterir
Bofa sabah alımdaydı bir anda YTF yi yanına aldı gene satışa döndü hergün böyle pislik peşinde, global ne zamandır bunları çarpıp çarpıp duruyor doymadılar çarpılmaya.
stratejist Ahmet Mergen çok net anlaşılır bir şekilde anlatmış.
https://www.youtube.com/watch?v=-CdXWiQJJHw
Özellikle demir çelik sektöründeki yogun yabancı satış baskısı endeksi olumsuz etkiliyor
Demir Çelik sektöründe ne gibi bir sıkıntı var neden bu kadar satış var ve satış nereye kadar devam edebilir bilginiz varmi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milyon dolarlık soru şu Demir çelikler , tüpraş, arçelik, ford ve tofaş ve koç holding bunlardan çıkan para nereye gidecek ?
Sasa , Thy , Hektaş ve şişe bunlar resesyondan pek etkilenmez geri kalan bist30 ciddi sıkıntı var. Şunlardan çıkan paranın %15-20 si sasaya gelse bize fazla fazla yeter.
Bu ara thy ye gidiyor anlaşılanRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki göçen hissede bende var (eregl, ardyz) sasa olmasa yanmışım.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsi THY ye giremez hisse zaten 50 TL lerde, elleri mahkum bu enflasyon ortamında bist30 da resesyondan minimum etkileneceklere o çıkan parayı dağıtmaya mecburlar.
Sasa, thy, şişe ve hektaş bunların harici ciddi tehlikeli hele ki demir çelik, Ereğli neden düşecek hem otomotivde hem inşaatta resesyon beklentisi var ve adamlar ikisinede mamül sağlıyorlar. Daha bunun fordu var, gitti başına romanya fordu bela etti resesyon beklentisi varken, daha ereğli kardemir bitsin otomotivciler, inşaatçılar falan Allah sonlarını hayretsin ne diyim.
Hani şu ortamda sasa kimsenin ummadığı yerlere de gelebilir çünkü o çıkan milyar milyar TL ler eninde sonunda bir yere gidecek hani bana göre ilk sırada işte sasa , thy hektaş ve şişe.
Edit : Kimsenin ummadığı yerlere derken olumlu yerlere yanlış anlaşılma olmasın. Benim grafikte oyyy oyyy oyyy formasyonu var :D en son bryatta görmüştüm bunu.
Dünyada ekonomik daralma olursa sasa bundan nasıl etkikenir diye düşünüyorum, bana göre etkilenirse en fazla yatırımlarını biraz öteleyebilir, hepsi o kadar
Şirket hem geçen aylarda da nakit yerine hisse ile yurtdışı borç ödemesi yaptı, hem de bu ay yaptı. Elinde azalmıştır, hisse geri alımı yapsa da sasa ya azıcık hareket gelse iyi olacak :)
Şirket zamanı gelince geri alım yapar. Ama önemli olan hissede dirençli ve bilinçli uzun vade düşünen yatırımcı profilinin oluşması
Biz küçük yatırımcılar artık kolay kolay büyüklere yem olmamayı ögrendik. Hepimizde az çok ekonomik okur yazarlık oluştu. Bilgiye erişim kolaylaştı
Zalim Bofa, bu kadar satış yapmasa hisse gidecek
https://i.hizliresim.com/hv7r0k2.png
Salak robot birde malı diğere kaptırdı aşağıda basamıyor yukarıda süremiyor.
Algoritmaya göre eşşek gibi yukarı sürmek zorunda, o 45,86 ortalama ile sattığını 46-47 aralığından geri almalı ama uğraştırıp duruyor allahsız.
SASA robotunun basinda kim varsa bugun cok sacma isler yapiyor....
Gene güne bofa al sat milleti ütmesiyle başladık.
Dün 45,85 den sattıklarını 45,30 dan yerine koymaya çalışıyor ********.
Ortalığın yeşillenmesi için bir kap haberi lazım ama ne zaman gelir acaba
5 dk lık tobo
15 likte bayrak aslında kapa falan ihtiyaç da yok olay sadece bofa kamilinin yediği hurmalarda hayırlısı.
46,80 civarına çıkıp ordan az düşüp 47,20 üstüne attımı daha işlem tamam.
Bofa bugün alıcı yöne geçti
Öyle eski yıllardaki gibi hissede katliam yapmaları çok zor. Hissesinin arkasında duran dev gibi Erdemoğlu holding var
Ben en iyisi ekranı kapatayım.. hisse yükseliş trendine girdi.. içimdeki şeytan sürekli sat diye dürtüyor.. şeytandan kurtulmak için ekrandan ayrılmam lazım :)
Benim diger hisse eregli bugün toparladı biraz oradaki forumu takip edeyim
Dünkü satıcı kurumlar Alıcı
Alıcı kurumlar ise satıcı olmuş :)
Al gülüm ver gülüm tipi işlemler olmaya devam ediyor
Son 2 gündür bofanın yaptığının onda birini yapsak SPK dan temiz 1 yıl ceza yer hakkımızda savcılığa suç duyurusunda bulunurlar.
Arkadaş robota emir vermişler 46,00 üstünde kudurmuş köpek gibi satıyor 46,00 altında baskılayıp mal topluyor yani bariz aleni yapıyor şu pisliği.
1 saniyelik barda 20-30 Kr birden basıyor hani ellerinden gelse emir vermemizide engelleyecekler.
Sabır ya sabır hani sorun yok ama şu yapılan aleni ********lik ahlaksızlık başka hiçbirşey değil.
Mali dağıtacak adamlar satıp satıp geri neden alsın, milyon milyon kotu basar satar ama aylık takasa bakın çiti bofa üzerinden mal toplayıp.duruyor.
Mali THY de Rusya Ukrayna savasinin.basinda 26 da dağıttı bofa gitti 35 den geri aldı, en son 48 den sattı gitti şimdi 52 den geri alıyor.
Sasa da mali sat yemedimi millet yuakrdan geri al , yedimi aşağıdan geri al ama öyle bir mal çıkışı falan yok sasada ama ky silkelemek.icin süzme ********lik itlik ne ararsanız var.
yarın prens hazretlerı gelıyor
svg
yuzde 19 u bızlerde hıssenın onunda yuzde 8 ı akraba ve ıs ortaklarında 2 yıl once annemız 10 35 ten 1500000 aldı gıbı gıbı
tahta yapıcımıza max 25 dısarıda hısse kalırsa erdemoglu onu ne yapar adamlar korkularından
bu oranı 1 lot gecemezler o sebeple basamıyorlar cunkı cok talep var
1 hıssenız bıle cok degerlı unutmayınız lutfen
sevgıler
bende sayın ergemoglunun annesıne al dedıgı zaman aldım
tetra dıye bır arkadasım vardı benı gaza getırdı
2 kez bedellı verdı sımdıkı fıyatıda bu sırket falıyet raporunu okuyunuz ama en az 3 kez okuyunuz
butun cevap orada
svg