-
Sn ank11 bazı borsaya açık şirketler bir başka borsada açık şirketten ürün alırken kap açıklamasında ismimizi zikretmek gibi şartlar koydurabiliyorlar sözleşmelerine sırf karizma çizilmesi diye ikisininde güneş enerji şirketi olması sebebiyle oluyor böyle işler çok takılma
-
Yani a firması borsadaki piyasa değeri milyar lirayı geçmiş gelmiş uyduruk smrtg den mal alıyor demesinler diye 50 küsür milyon dolarlık Bi anlaşması var smrtg nin şimdi borsada diğer güneş enerji işinde olup büyük güneş tarlaları yapan veya yapma aşamasında olan şirketleri araştır bu malı sipariş eden firmayı bulursun sonra iki şirketi karşılaştır gelir smrtg yi alırsın işte bunu bilen a firması b firmasından malı alırken ismimi geçirme diyor kap açıklamasında niye hissesine olan talebi öldürmemek için
-
Neyse boşver bende sattımıştım zaten ama iyi firma kademe kademe 1 dşer 2 yükselir 2 düşer 3 yükselir 3 düşer 5 yükselir ama hak ettiği yere adım adım gider
-
Bedelli iptal oldu yakında satılması da iptal olur başladığı yere geri döner bu hikayede burada biter
-
Kaç ay oldu satacam dedi daha değer tespiti için yetkilendirilmiş bir değerleme şirketi bile yok ortada bu iş bu kadar zormuydu
-
Beceremiyorsan verin bana üşe beşe bakmam anında satayım
-
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1020059
Böyle bir bildirim göndermiştiniz unuttuysanız hatırlatayım
-
Bu kap bildiriminin hemen ardından ne hikmetse oyak son 1 senede topladığı hisseleri sattı neden acaba yoksa bu satış teranesi yalan mı ky ya kurulmuş bir tuzak mı spk göreve şirketten izah istemeli şirketi kaça sattacağının şirket içindeki belirlenen değeri sormalı yani şirket içinde rapor edilen rakama alıcı çıktığında ben satmıyorum vazgeçtim diyememeli bunlar spk için ky yı korumak adına alınacak önlemler
-
Yalnız şunu söyliyeyim şirket yönetimine ve galibe güven 0 ın altında
-
Tam 110 gün olmuş daha piyasada değerleme şirketi yok vay anasını
-
Dolandırmak ne demek bu kelimeye takıldım şimdi yani gidip Bi yeri dolanıp geliyorsun verilen infoya göre ama gezip geldiğin yerde anlatılan hiç bişey in olmaması gibi bişey heralde dolanıp gelmiş mi oluyorsun vakit ve para mı kaybediyorsun sonuç olarak
-
Sonuç ney sonuç boş çuval elndekindende oluyorsun Bi güzel tam Bi hüsran
-
Bugün çok meşkuldüm yazamadım bu zırzop hisseyi nasıl hapis hayatı iyi gidiyormu
-
50 100 sayfa yazdım anlattım galibin ne olduğunu ama yinede laf dinletemedim tüm hisselerim + kapattı içinde tavan olanda var +6 +7 yapanda var ama böyle bu zir zop bist %2.5 yaparken bile yerinde sayıyor işte galibi böyle tanıyın iyi belleyin ki Bi daha yaşa basmayın
-
Neyse bu gün satacaz dedikleri günden bu güne 111 gün geçmiş daha bişey yok
-
Bu zırzop 1.2 milyon adet işlem yapmış ama hisse yerinden kımıldayamamış birde mepet gibi bir hisse ne enterasan
-
Şimdiye kadar ettiğiniz küfürü bunu görünce boşa ettiğinizi anlamışsınızdır çok gereksiz bir hisse olmaya devam ediyor inatla
-
Niye kimse yazmıyor kafanızı kuma gömmeyin konuşun rahatlayın
-
İçinize atmayın üzüntü keder kanser eder
-
Bişey diyecem bu ilk 6 7 kademede duran lotlar gerçek mi sizce yani saatlerce aynı lotlar duruyor yerinde yani satmak isteyen iki üç kademe alttan satar geçerdi veya almak isteyen iki üç kademe üstten alıp geçer niye neyi bekliyorlar hele birde borsada diğer kağıtların yaptığı primleri düşününce bu neyin inadı oluyor anlamıyorum bence bu kademede duran hiç bir adet ky ya ait değil
-
Ne diyorlar yani ky ya almak istersen satmak istersende hisse var mı demek istemişler beyefendiler
-
113 gün önceydi Bi kap atmışlardıdeğerleme şirketine değer tespiti yaptırıp satacaz demişlerdi mepeti
-
Hatırlayan varmı bu bildirimi yoksa unutulup gitti mi
-
Galip ne yapıyor acaba içeride adamcağız zor gerçi alışkın ya hapishane hayatına
-
İki yıl daha yatar mı acaba
-
Bu galibin yanında çalışan finans ve yatırım bölümünde çalışan yatırım uzmanları hiç bir şey bilmiyorlar galibin tüm hisselerinin grafikleri bunu gösteriyor hep aynı grafik beklet yıllarca sonra bir iki ayda yükselt tepede malı boşalt ardından başladığı yere çek ve 5 10 yıl daha beklet bunu yapmak için yatırım uzmanı mı olmak gerekiyor birde son çalıştıkları yerler göz önünde bulundurulursa ne uzmanlıkmış be hiç bir hissesinin istikrarlı bir çıkışı yok veya adamları da kendine benzetmiş çaycı mantalitesi
-
Ne oldu hacim de yaptırdınız ama gelen giden yok heralde
-
Al gülüm ver gülüm 3 milyon hacim normalde bu üç milyon hacimle tavan kapatır bu hisse hatta yarısına tavan kapatır 5 kademede 3 milyon hacim mepete biraz fazla olmadı mı akşamada alım haberi atarsınız halbuki kendi malı
-
Satacaz dediğiniz günden bu güne de114 gün geçmiş
-
Tabi nasıl olsa ky unutur geçer gider biraz daha geçsin kıytırık Bi kap la üstünü kapatırız diyorsunuz heralde
-
Kafeste yeni kuşlar istiyor
-
Yeni trend 15 ten al 50 100 arası sat galip eskide kalmış o bir zamanlardı 0.80 1 arası topla 3 5 arası sat biri galibi ve yatırım uzmanlarını formatlasın
-
5.4 tepe noktadan soluksuz inişin tepkisini taaa şimdi mi veriyor yoksa ip mi atlıyor
-
Heralde ki bugün akşam 5 gibi alım satım kapı gelir galip veya adamları el atmadan bu hisse hareket etmez
-
-
Veya bu telegram gurupları oluyor dünkü veletler insanları toplayıp güdüyor onlardan biri al dedi heralde yoksa bu hisse kıpırdamaz yatırım fonları veya emeklilik fonları bu hisseye girmeyeceğine göre
-
Boş çay bardağı gibi bişey mi
-
Ank manas nasıl Bi hisse alınır mı sence
-
1.5 saatte 2 milyon hacim bu hisseye 5 gömlek büyük gelir bu hisse zaten bir milyona tav 1.5 milyona zevkten 15 köşe olur tavana gider kısaca bu al gülüm ver gülüm işlemler ya galip dışarıdan hisselerini çağırıyor bunuda atacağı kaptan anlayacaz veya Bi 20 30 luk gurup alım yapıyor galip te incitmeden hisse veriyor
-
Sayın kılavuz sabrınızn karşılığını alacak gibisiniz