Yarın da tavan olur belki.
Printable View
Yarın da tavan olur belki.
2. Tavan hayırlı olsun.
şirketi araştıran var mı nasıl sahipleri iyi insanlara benziyor uzaktan bakınca kimse kötü yüzünü göstermez tabi orası da ayrı benim en beğendiğim şey sektöründe lider olmaları
Bir ara taban olacak sandım.
İnşallah toplamak için yapılmıştır o hareket...
bu şirketin de 20 tane tavan yapması lazım o halde
Sabah seansında ,Sıcaktan kısa devre ile % 5 eksi yapınca serbest fiyattan alış emri vermiştim,Tavandan geçirmişler..!!
Bakalım yarın da sıcaklık ,Hararet devam edecek mi,İzleyip görecegiz..
geçenlerde yönetimden birisi blonberg tv de konuşuyordu biraz dinledim ve 30 ülkede iş yaptıgını ve almanyada sanırım bir fabrikanın daha alımı için görüşmeler yapılıyormuş alcarın da fabrikasını alıp taşımış gerçi yeriyle beraber mi içini mi aldı tam anlayamadım ama alet edevatları taşıdık bir yeni fabrikaya demişti egerki aldıkları fabrikayı kullanmayacaksa satar ydf ye eklerler diye düşünüyorum ve biraz da araştırdım gerçekten branşında çok geniş yelpazeye iş yapıyor ve sevdim de hayırlısı bakalım borsada ucuz hisse kalmadı ve bence en ucuzu gene snıca ve biraz orta uzun vade çok güzel getirileri olur kanatindeyim der tüm ky dostlara hayırlısı olsun dilegiyle ben orta vade tutma taraftarıyım bakalım neler olacak.
Tavandan sattım.
Allah bereketini versin.
Kalanlara bol kazançlar.
dün ek alım yapamadım bugun iyi fırsat verdi az da olsa ekledim böyle döke döke gitmesi yolunun çoook daha uzun olduğunun göstergesi olabilir olur mu onu zaman gösterecek bakalım
Bugün 9000 adet aldım yarın yine alıcam seçime kadar beklerim
12K adet ile seçime kadar nasipse beklerim
Alfas gibi artık direkt tavan açabilir az önce te de derinlik ekranında emir silindi ve bekleyen yükseldi gördüğümü yazdım
Eşleşen 384 e düştü
SNICA HEKTAŞ
Aynı fiyatta.
Ben HEKTAŞ ile devam dedim.
Bol kazançlar.
Soba da ,Şubat mart kavgası var gibi..
Biri diyor bu kadar sıcaklık yeter,Digeri diyor üşüyorum Harla beni..
biraz önce patron tv ye çıktı canlı da çok güzel şeyler bana söyledi benim baya hoşuma gitti geriye sardırıp izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
https://www.youtube.com/live/Ce9HmYcGWss?feature=share
Rüşvetciler ,Yanan sobaya maşa soktular,Soba devrildi,Ateş ortalığa saçıldı..
Kâr açıklanmadan buralarda kalamayabilir. P.D. çok yüksek görünüyor. Kâr açıklanmadan izlemekte yarar var.
snıca seni araştırdıkça sevmeye başladım umarım güzel de bir bilanço açıklarsın ve şu imkb de şişkin hisselerin yerine ky dostlar buradan nasiplenir eee pirimsiz kalacak halin yok ya bak alfas %250 yaptı senden de bekemek benim de hakkım olsa gerek hele bu kadar yatırım ve dünya konjöktötüne ayak uydurup 36 ülkede işlemlerim devam ediyor dedikçe fazlasını isterük diye de geçer içimizden baz gaza baz sanırım halka arzdakileri de silkeledin artık yol senin :bravo:
Dün alfas ları tavan dan vermiştim
Snıca yaptım
İkiside tavan
2 katı olacak nerdeyse!!!
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sevgili trakyalı bilanço evet açıklamalı güzel de gelmeli ama bu sanica tam bir fabrika çiftligi halka arzdan öncesi patron tv de konuşuyordu dinledim ve biraz da araştırdım gerçekten bir holding degerinde bu snıca yurt dışında fabrikalar yurt içersinde ona keza bu yüzden ben en az 2 sene bu hissede bekleme tarafında olan birisiyim yani kısa degil orta uzun vade bu yüzden ekranımda en alta attım tavanı tabanı beni hiç baglamıyor 2 sene sonra ne olacak görecegiz de hayırlı kazançlar dilerim.
İnşallah daha yukarılara gelir.
Benim elimde enjsa gibi halka arzdan beri elimde tuttuğum bir çok hisse var. Bu hisseyi sattım 31,50 den hektaş aldım. Şimdi yeni halka arzlarla devam diyorum. Snica blançosu iyi gelirse çıkışlara devam edebilir.
Bol kazançlar...
şirketi araştırıyorum demiştim fena görünmüyor demiştim şirket fuar fuar geziyor şu an arap bölgesinde arabalara boru döşeycekler sanırım çalışan firmadan korkmamak lazım fiyat iner çıkar
https://twitter.com/Hk_Hisseler/stat...0YIIgXQUB4byAQ
Yükselirken iyi oluyor.
Düşerken satmaya olanak bile vermez.
OZSUB ile aynı tarihte başladı. Snika yoruldu.
Biraz düzeltme yapar, belki sonra o da 2 katı olabilir.
Gün içinde güzel hopluyor zıplıyor
Halka arz dan itibaren su andaki seviyesi %185
günaydın sevgili ortaklar ve servetbey kardeşim burada %185 dersiniz nerden çıktı bu 185 20,03 borsaya kote oluşu ve şu an 37 lerde henüz %100 bile yapmamış bir bebek hisseyi bu kadar ihtiyarlattırmayın bence bunula bereber girenler %500-600 yaptı bu ise olgunluga erişmedi bazı bebeklerin addah olmaları biraz uzun sürer bazısı hemen ayaga kalkar bizim snıca geç yürüyen gurupda ama ben şundan eminim ki borsaya giren ve pirimsiz bekleyen tek hisse de bu sayılır bu yüzden dagınık olan hisseleri birileri bu seviyelerden terleyip toplama peşine erken girdi nedeni pirimsiz ve gelecek vaad etmesi snıcanın ülkemizde ve dışarda yaptıgı yatırım ve iş baglantıları gerçekten çok güzel ama hisseyi sahipsiz gösterip ky ye tuzak peşinde böyükler ilerde ne dedigimi anlayacaksınız ve snıcanın ne oldugunu iyi araştıran bilecek ki bu hisse evvadiyelik benim nazarımda çok iyi de olacak hele şu bilançoyu ve kap haberlerini bir sıralasın seyredelim o zaman şirket neymiş şimdilik kendimce az veya çok bir miktar alışım var ve 3-4 sene de ayrılmam bu hisseden gerçek degeri bu degil çok yukarlarda der hayırlı kazançlar dilerim.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.12.2022 Tarihli toplantısında;
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 11.11.2022 tarihinden onaylanan izahnamede 2023 yılında başlanılmasının hedeflendiği ifade edilen Şirket'in Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde Tarımsal Sulama Tesisi kurulması yatırımı ile ilgili olarak;
1. Yatırım tutarının 220 milyon TL olarak belirlenmesi,
2. 09.03.2022 tarih ve 534059 sayılı teşvik belgesi kapsamında başlanılmasına ve bu amaçla aynı teşvik belgesi kapsamında yatırım tutarının revize edilmesi için gerekli başvuruların yapılmasına,
3. Yatırım için ön onayı alınan 10 yıl vadeli, %8 faiz oranlı 180 milyon TL tutarlı kredinin, Ziraat Bankası'nın KGF kaynaklı İmalata Dayalı Teşvik Paketi kapsamında kullanılması çerçevesinde sürecin ilerletilmesine,
4. Yatırım kapsamında gerekli inşaat çalışmalarının yapılması amacıyla Vessam Prefabrik Müh. İnş. Nak. Mad. Tur. Doğalgaz İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. ile inşaat yapım sözleşmesinin imzalanmasına
oybirliği ile karar verilmiştir.
bu şirkette çok agresif büyüme bekliyorum çok potansiyel var köklü geçmişi olan sanayici aile hisselerinin performansı aynı zamanda prestij büyük patronlar arasında kendine yer bulmaya çalışıyorlar mutlaka daha güzel haberler gelecektir
Yatırım yaparsa düşebilir. Temettü verirse yükselebilir.
eee kusur bende mi diye düşünmeye başladım yav azcık kıpraşan hisseye vuruyorlar bürüt balyozunu 8 hissem var 5 i bürütte bu spk dan çektigimi bizim köyün azgın çomarından çekmedim nerdeyse beni de bürüte atacaklar hiç kıpraşma diye vay zalimler vay diyesim geliyor bunların başka işi yok galiba işleri güçleri kıpraşanın kafasına balyoz indirmekten başka biraz da kendi halimize bırakın yav bizleri delirecem gülüyorum bu yüzden.
halka açılmadan bunu izlemiştim de şimdi neden satıyor bu millet diye düşünüyorum izledikçe bu firmanın hissesini satanlar ya kumarbaz yada baskı kurmak için satar diye düşünüyorum ilerki yıllarda suriye de bir barış ortamı sağlanırsa bu firma suriye den para basar mı olmasa bile hali hazırda zaten %78 ihracat yapıyorlarmış dana ne olsun iyi izleyin yatırımcıyım diyenler alsın beklesin kalkar elbet
https://youtube.com/watch?v=OQSENUdM...SIkaIECMiOmarE
3 aylık kâr güzel, 9aylıkta düşüş var.