Hayirlisi....
Printable View
Hayirlisi....
Bi halay çekte tavan olsun. SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 lunun en dinlenmisi olarak bugün yükselişe liderlik etmesi beklenir. Ama ..
Frenin balatalar şişti ve fren tutmaz artık. Bizide ezmeye bari
https://twitter.com/muratguitekin/st...266450438?s=21
Konut Kredisi Kampanyası Geliyor..
Kulis Bilgisi;
2 Milyona Kadar 0,66
2-4 Milyon Arası 0,69
Enerji Sınıflandırması Olmaksızın
Yılbaşı Sonrası Geliyor..
ASD fren sistemi kullanıyor korkma:)
Temel,İngiliz,Fransız bir fren yarışı yapmışlar.Yarışta bir duvar varmış o duvara en yakın duran kazanırmış.Fransız 20 metre kala durmuş.hangi fren sistemi demişler 'ABS' demiş.İngiliz 10 metre kala durmuş.hangi fren sistemi demişler 'ABS' demiş.Temel gitmiş duvara vurmuş.Hangi sistem demişler 'ASD'demiş.O ne diye sormuşlar oda ...durmaz demiş.
Egeen ne kullanıyor acaba?:kahkah:
bugün ne konyalılar ne kenyalılar uğradı hisseye:kahkah:Cumayı da kaçırdılar:)
Neyine oyalanirsin dürzü bi anlasak. Baş git işte. Miy miy biktirdin artik
+ kapayacam diye ödü kopuyor:)
Yine saçma sapan hareketler
Bas git yahuuu
Nefesini kesiyorlar, neyse önümüzdeki haftalara bakıcaz, iyi hafta sonları
bfren'ne yaklaşamıyorsak, bfren bize gelir.
Terkedilmiş bir görünüm var
Lan hipnator, yükselirken sanki beraber gitmiş gibi düşerken aynen eşlik ediyorsun. Ne diyelim atarız bi tur daha
Tarih tekerrürden ibarettir.:)
Bence sorun yok ömrümüz varsa zamanımız var demektir maliyet de düşük olunca hiç kendime dert etmiyorum
[QUOTE=Tike;6221576]Herbokolog yalancı ferro gibi zibidiler Twitter da piyasa artidayken biliyor yönlendiriyor dadan dırıyor.
Bunları adam yerine koyan da ne aldığını bilmeden alıyor.
Konya la bura bizim 10 senede alamadığımız ı 10 günde size mi verecek.[/Q
Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum Sayın Tike. y.t.d.
Allah belanızı versin tahtacı pc
İyi ki geçen hafta malın çoğunu vermiştim 😇
Numunelik milisler vitrinin köşesinde dursun , bu havuç hikâyesi devam eder gider.
3400 Tl bana yeter, üstü hacıların olsun ...😂😂
ORTALA ma kırıldımı akşama göreceğiz dikkatli olmakta fayda var
https://i.hizliresim.com/hgm9bd7.png
Yükselişte gene 5 puanlık arkadan gelme devam ediyir. Düşerken önünden gidiyordun dumbuk. Giderkende yapsana aynısını. Toton yemiyor dimi
Temkinli hipnator. Önde koşup risk almak istemiyor. Tüm planı bren 9 aralıkta haber yollamazsa açıkta kalmamak üzerine. Kendi hikayesini yapamayınca bole başkalarının köpeği oluuir.
Frenin açıklamasını bekliyor. Sonra coşacak ayi
Çoşacak olsa bfrenle birlikte şimdi coşardı,ayın 9 unda 10 unda umarım yine yerinde sayıklamaz. Bence bunun eküriliği de buraya kadar , bitti.Yükselişlere ayak uydurmuyor, düşmeye başladığı zaman daha çok düşüyor. Biraz dah mı lot istiyor ,verdiklerimiz yeter be hacı:cool:
Katılığı tuttu gene bugün , yeşil olmamak için bunca çaba hayırdır ins
sevgili rapra29 ve kepetto bfren için ayın 9 unda yönetim kurulu var diye yazmışsınıız bilgiye güvenelim mi çünkü kayıtlı sermaye artırımı için bu sene ikinci uzatma bitmişti üçüncü de spk onay vermiyor diye bilirim ve benim bekledigim de bu kayıtlı sermaye artırımı bunu da yönetim karar veriyor ve kayıtlıda oldugundan ödenmişi de aradan çıkartırlar diye ümit ediyorum bu yüzden bu bilgi şaka götürmez egerki dogruysa bu 3 silahşör ve yancıları da haftaya endeksi takmaz coşar ayın 9 u cumaya denk geldigi için haberi ancak algılarlar der tüm doslara hayırlı olmasını dilerim.
sevgili kepetto tarih yazılmış ayın 9 unda diye ben bfren haberlerini araştırdım ama böyle bir haber görmedim sn raprap da yazmış siz teyit etmişsiniz bunun için sordum bu haberin kaynagı dogru mu söyler çünkü 24 gün içersinde en azından kayıtlı işi bitmeli 2 kez uzattı 3 üncü kez uzatamıyor diye biliyorum hayırlı akşamlar der her şey gönlünüzce olsun dilegimi sunarım.