bence direk spk'nın durdurması lazım tahtayı. boşaltmaya başladı. artık 1 ileri 2 geri dibinde kadar gider.
Printable View
bence direk spk'nın durdurması lazım tahtayı. boşaltmaya başladı. artık 1 ileri 2 geri dibinde kadar gider.
Ve taban serileri başladı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tabana ne kadar koydu bu s..siz
Şerefsiz Tabanı gördü sonunda Allah sana bildiği gibi yapsın
Taban da kaç lot var gören varsasöylesin
tabanı bozdu 4.98
vakfn avrasya gmyo metro alcatel avtur adam bu hisselerin hepsine fena koyuyor. helal olsun galip öztürk devlet dokunamıyor adama. evet ci galip ver mehteri
Dün düşerken 7 liradan aldım mahvetti beni
Satan kim beyler güncel takas var mı
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden düşüyo şimdi bu avtur? Ve nereye kadar düşer sizce
1.50 den 8 yaptı kaça düşer çıkar galip fırıldağı bilir
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine tabana gidiyor
Gitmezse ******** tabana giderse alacagım tabandan
Bürüt Takastaki kardeşi Avgyo 5tl yi geçti %3 yaptı Bu tam uyuz eşşek
Ve taban s..siz
aç kapa artema oldu resmen
Müşteri bulamadıkça taban bozuyor uzak durun borsadaki en ters hisseler.. Zarar ettirmez batırır bu ******** ytd
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabanda ne kadar var arkadaşlar
İlgili Şirketler
[AVTUR]
İlgili Fonlar
[]
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklamalar
17/05/2017 tarihinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 4,83-TL fiyattan 100.000 adet alım işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Likidite Sağlayıcılığı paylarımız dahil Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. sermayesindeki paylarımız 17/05/2017 tarihi itibariyle %6,10 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Beyler takas var mı
Dün 2000 lotu 6.24 ve 2000 lotu 6.10 dan 900 TL zararına sattım bu güne dursa - 5320 TL daha zararla çıkacaktım beterin beteri varmış
Adamlar 4.83 ten 100000 lot aldım diyor neden almışlar ki
bilsek Miamideydik şimdi....
https://www.youtube.com/watch?v=72-hKOPHVlk
4.83 ten 100.000 lotu ky yi yemlemek için almıştır adam 1.5 lerden 8 e kadar çıkarmış fiyatı nerden satsa karda , yarında bir haber gelir bilmem kaç yüz bin sattım diye, 8 den buraya düştü fiyat ucuz deyip alınıyor ama 1.5 ten oralara çıktığını iyi hesap edip almak lazım.
Yuz alir, sonra 1 milyon satar..oltaya gelirse diye..gostermelik alis...
Bir zamanlar avgyo 7 küsürlerden düşmeye başlamıştı
Millet burda galiyana geliyor ama yarın kokusu cıkar karsılayan ky degil mal bosaltma böle olmaz metro yatırımdakş mala baksınlar invest az cıkısı adama yarıyor piyasada lot kalmmaıs ama yarın kokusu cıkar galip aganın ne planladıgı yatın belli olur bakalım mal cıkmak için zemin mi hazırladı yoksa milletin elindekileri almak için ortam mı yarattı
Bugun girdim ama Allah sonumuzu hayir ede hata mi ettim bilemedim
Son donem bilancosu zarar. Aman hirsiniza kapilip galip in oldugu kagida girmeyin. Hele buralardan hic girmeyin bence. Bende ayni hatayi yaptim tam %100 zarardayim 5 gun ust uste taban gordum hep - %20
Galip satısa gectigi gün cıkarım yoksa korkulacak bişey yok
Yarin bu kadar tabandan sonra tepki yukselisi bekleyen arkadas var mi acaba hissenin mudavimleri ozellikle ...
Tahtayı galip belirler istese bugun tavana kitlerdi fonetten cıkıs yaptı elinde 10 trilyon nakit vardı ozgyo metro ve avtur toplam 4 trilyonu kullandı en az avturda kullandı kafasında bi palan var yarın cıkar kokusu
yasin hisse ben düşüyorum diye haber vermiyor ki aniden 30 saniyede bi bakıyosun %17 düşmüş dur biraz artar diyorsun 1 saat bekleyim diyorsun bir bakmışsın %20 taban olmuş alış kapalı. ertesi gün sabahdan satayım diyorsun sabah bi açılıyor yine %20 açılışla. tak diye %40 paran gitti hadi çık çıkabilirsen :) :ok:
Günanaydın Avtur Formunda olan arkadaşlar kimse yokmu sessizmi izliyorsunuz bugünkü görüşlerinizi lütfen belirtin birbirimize destek ve moral olalım görüşler gelsin
Anlaşılan Kimsede Moral Kalmamış