Zannetmiyorum. Psgyo arziyla bir tutmamak gerekli. Kaldi ki talep gördüğüm kadariyla fazla. Tabi arkasında da ahlatçı var.
Printable View
Zannetmiyorum. Psgyo arziyla bir tutmamak gerekli. Kaldi ki talep gördüğüm kadariyla fazla. Tabi arkasında da ahlatçı var.
ALFAS 583 mlyn tl, ÖZSUB 153 mlyn tl, BRKVY 170 mlyn tl, PLTUR 450 mlyn tl, değerinde son halka arzlardı, küçük ve orta büyüklükte denilebilir, AHGAZ ise 3.5 mlyr tl değerinde çok büyük bir halka arz, talep çok görülebilir ama yeterince talep gerçekleşmeyebilir! nedeni büyük bir halka arz olması! bu durumda patron birilerine aldırır gerçi, o da ayrı bir konu!
Pazartesi belli olur heralde di mi? Kredi kartına ayırdıgım parayı da sallamışım. Hafiften tedirgin oldum ben de, olumsuz düşünen çok kişi var burada 😑
Katılım sıra nosunu göremedim ben, 14:15 gibi girmiştim talep
Katılım yüksek bencede
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzlarda hisse blokaj nasıl oluyor? Diyelim hiç nakit koymadan sadece portföyümdeki mevcut Bist 30 hisselerini teminat göstererek halka arza katıldım. Dağılım sonucunda da halk arz'dan bana 10bin TL'lik hisse geldi diyelim, gelir gelmez hemen hesabımda 10bin TL'lik nakit yoksa, blokeye aldığı hisselerimden 10bin TL'lik satış yapılıyor mu? Yoksa, gereken nakdi(10bin TL) göndermem için kısa da olsa biraz vaktim, zamanım oluyor mu?
Katilimin yuksek olduğunu söylemiştim. Yuzde 11 civarı dağıtım oldu.
Ahlatci bazi hesaplara hisseler gecmis, talep edilen oranin % 10 nu.
Demekki guzel talep olmus.
Hayirli ugurlu olsun .
100 lot istedik 11 lot gelmiş
Talep gelmez denilen hisseye 4,35 kat talep gelmiş.
Biz bunu söylemiştik. Şuan ki halka arzlarda mantık falan yok. Bam bam bam saldırıyor KY.
Ha tabi tahta açıldıktan sonra diğerleri kadar tavan tavan gidemeyebilir. O konuda üzebilir dikkat etmek lazım.
Ahlatcı altın dağıtsa uzak durun. Bırakın hisseyi senedi, altın bile dağıtsa uzak durun. Bugün üzmese yarın üzer.
ky işi değil bu, mal büyüklerde toplanmış ky ya %20 diğerleri %80 büyükler ne kadar isterse yukarı götürür tahtayı tabiki borsadaki hava da önemli.
6 lot vermişler
Talep çok fazla olmuş beya...
Benim daha beklemede görünüyor. Hesabıma gelmemiş, fonda blokem duruyor
Ata daha hesaba geçmedi 14 lot gelmiş
Burasi borsa
Gelir dedigin gelmez, gelmez dedigin gelir, olmazsa olmaz diye bi sey yok.Kesin konusmamak lazim.
Alfas kadar talep gelmis , 3 tavan beklersin 13 . De acar .bellimi olur ?
Hangimiz sene basinda endeksin buralara gelecegini tahmin edebildikmi ???
İsin sirri her zaman kar cebe yakisir.
En zengin kısmetli. benim Biiiiirrrrrtttt tane geldi 3 aracı kurumdan
Terra ile bu aynı gün aynı tarih aralığında arz edildi hem bu hem o aynı anda talep edilmiş ise sonuç şu olabilir
=======
Halka arzda(terra); Bireysel Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 116 katı, Yüksek Başvuru Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 285 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 30 katı ve Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 5 katı filtrelenmemiş talep gelmiştir."
=======
Vakıfbank %21 gösteriyor günlük yükseliş nasıl oluyor %10 değil mi günlük yükseliş
Bozuk değildir heralde, fiyatta %21 artı görünüyor.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende fiyat 60 gösteriyordu o yüzden öyle söylemiştim, bozukmuş şimdi düzeldi :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her kese 1.1 1 1 saat 17.30 torpilliye 2686 l0t yarını niye beklemiyor taban olacak duyum mu aldı?
2686 lot devede kulak toplam lot içinde. Arzda 15bin lot talep edene 1500 lot geldi.
Soyadım değil kardeşim, konyada yaşıyorum
Arkadaşlar halka arz sonrası hissenin olması gereken fiyat ne kadar hesaplanabilir mi,
SM-S901E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi kaç tavan gidebileceğini düşünüp kestirmek lazım, tadında kazanmak için. O değil teraya 100bin yatırana 800tllik lot geldi, yani tavan başı 80tl kazanç, tabi tavan serisi uzun gidebilir. Ama ahlatçıya 100bin yatırana 10bintllik lot geldi, tavan başı 1000tl kazanç. Birisinde günlük katkı 80tl, diğerinde 1000tl. Birisinin 12 tavanı diğerinin 1 tavanına denk, talepte girilen parayı kıyaslarsak
87.80... Bu fiyatlar pahalı mıdır artık ? Şirketin temel analizi ve bilançoları belli mi ? Bakan ve bilgisi olan var mı ? Teşekkürler...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzda mantık, analiz, bilanço aranmıyor artık sayın ereglitüpraş. Derinlik gören varsa alımda ne kadar bekleyrn olduğunu paylaşabilir mi lütfen
AHGAZ da 86.00 tl fiyata kadar satış yemiş, 10 mlyn lot işlem olmuş, şu anda tavanda 2.7 mlyn lot alış var, dikkatli olmakta fayda var! ytd,,,
https://i.hizliresim.com/bm8u3y0.PNG