Bugün de tavan yapabilir.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bugün de tavan yapabilir.
ne iş yapar tam anlamıs degılım..bir ara gazetesı felan mı vardı?
87 üzerinde kalması iyi.
Yarın 85,00 görülürse biraz daha eklerim.
Bol kazançlar.
Sermaye 79 milyon
Yıllık 350 milyon kar
Dolaşımdaki lot 6.657.430
Dünyanın en iyi faktoring şirketi
Araştırın bakalım
Herşeyi de DEVLETTEN BEKLEMEYİN
Doce almış görünüyor.
Yarın da tavan yapabilir mi göreceğiz...
Ceza gelmiş
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ATEKS.E ve MACKO.E payları 03/02/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 02/03/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Yeter. Allah bereketini versin.
güzel günlerde harcayın. saygılar
bu arada tahminim,
110-120 den önce çözülmesi çok zor,
çok sığ tahta, mal desen yok,
satan kimse yok,
çözülemeden çok yukarılarıda mümkün
300/400 tl gibi bir rakam,
fanatik grup çok, çözülsün diye bekleyen
alım yapmayı bekleyen, :oleyo:
saygılar,
bu şirketin yapay zeka çalışması varmı acaba öyle bir duyum aldım
Bu korkunç felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce mevlamız gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar versin enkaz Altında sağ kalan vatandaşlarımıza bir an ulaşmağı sağ Salim kurtarılmayı yüce mevlamızdan duacıyız ALLAH Yar ve v yardımcımız olsun
Şirketimiz Yönetim Kurulu 14.02.2023 tarihinde toplanarak, aşağıdaki hususlar hakkında karar almıştır.
Sermaye Piyasası Kurul Karar Organı'nın 09/02/2023 tarih ve 8/174 sayılı Kararı Uyarınca Yapılan Duyuru'suna istinaden, 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen deprem felaketi nedeniyle, diğer mevzuatın yardım ve bağış yapılmasına ilişkin düzenlemeleri saklı kalmak kaydıyla, bağış ve ödemelerin tutarı ve bağış yapılan tarafın, kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya duyurulması suretiyle, toplam bağış ve yardım miktarı 1.000.000,00 TL (BirMilyonTürkLirası) olacak şekilde bağış ve yardımlarda bulunulmasına; ilgili bağış ve yardımların, gerçekleşecek ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
İlgili kararı takiben, ilk aşamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elbistanlı vatandaşlarımıza, barınma amaçlı konteyner sevk edilebilmesi amacıyla konteyner üretimi için gerekli hammaddenin karşılanması ve hammadde sağlayıcıları tarafından faturalanması şeklinde 10 konteyner üretimi için 338.364,61 TL + KDV tutarında bağış yapılmış olup; bundan sonraki süreçte yapılacak yardımlar da Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurulacaktır.
Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Fransa'da mukim %100 bağlı ortaklığımız Activaweb SAS ile Fransa'da yerleşik ve hisseleri borsada işlem görmekte olan La Française des Jeux (FDJ) arasında 2023 yılı için minimum 540.000 EUR(beşyüzkırkbinAvro) getiri garantili reklam sözleşmesi imzalanmıştır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla
Emre Uğurlu | Halka Arz Sonrası Gelişmeler, Karlılık, Büyüme Beklentileri ve Temettü Politikası;
https://www.youtube.com/watch?v=_3DCmC2068w
Faaliyet Raporu'ndan GENEL MÜDÜR'ÜN MESAJI bölümünün son kısmı dikkat çekici, gelecek vizyonu etkileyici:
21 yıllık tecrübesiyle Türkiye'den çıkmış en büyük dijital projelerden biri olan Mackolik özellikle hafta sonu milyonlarca sporseverin değişilmez adresi oluyor. Fransa'da aynı sektörün en büyük markası olan Match en Direct'i yönetiyoruz. Uygulamalarımız dünya genelinde 14 dilde kullanıcılarla buluşuyor.
Mackolik'i tanımlayan en önemli özellik, gelişimin sürekliliği. Bunun en büyük adımını
2022'de hep beraber attık. 2023'te bu adımları sıklaştırarak, altını kuvvetle çizdiğimiz global vizyonumuzu kullanıcılarımızla ve paydaşlarımızla daha kuvvetli bir şekilde buluşturmayı hedefliyoruz.
Türkiye'nin En Büyük Stadyumu'nu Dünyanın En Büyük Stadyumu'na dönüştürmekte kararlıyız.
Abdulkadir Emre UĞURLU
KAP Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği: Tedarikçi (Supplier)
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih: 19/03/2023
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi: Olumlu
Açıklamalar
Şirketimiz, sahip olduğu yerel ve uluslararası Mackolik, Matchendirect ve Matchoholic platformlarındaki spor içeriklerine, Voleybol ve Formula 1 spor dallarının da eklenmesi için, uluslararası bir data sağlayıcısı ile sözleşme imzalamıştır.
Kamuoyu ve pay sahiplerimizin bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla
karar verseydin artık ne tarafa gideceğine. Yukarıya göz kırkıp aşağıya pas veriyorsun...
31 Aralık 2022 tarihinde sona eren hesap dönemi içerisinde ortalama 41 olan personel sayısı KAP ile güncellenmiş:
Özel Durumlar Rehberi 5.7 Madde 11 kapsamında, şirketimiz çalışan sayısının 24 Mart 2023 tarihi itibarıyla 87'ye ulaştığını;
Kamuoyu ve pay sahiplerimizin bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla
Bugün Bloomberg'e konuk olan CEO Uğurlu alınan ilave personelin önemli kısmının yazılımcı olduğunu ve öncelikli hedeflerinin Brezilya, İtalya, Sırbistan ve Hollanda olduğunu söyledi.
tavan işlerini pek sevmiyor sanırım istikrarı da bozulmaz inşallah hedefe kadar...
Net 2,07 TL kar payı, hayırlı olsun...
Sermaye Piyasası mevzuatı ile Şirket Esas Sözleşmesi'nin kar dağıtımı ile ilgili maddesine ve Şirketimiz Kar Dağıtım Politikası'na uygun olarak;
-Yasal Muhasebe Kayıtları'nda yer alan 69.715.687,01 TL tutarındaki 2022 yılı "Net Dağıtılabilir Dönem Karından" öncelikle çıkarılmış sermayenin %5'i oranında ve 1.250.000,00 TL tutarında I. Temettü dağıtılması,
-5.625.000,00 TL tutarında "Genel Kanuni Yedek Akçe (İkinci Tertip Yedek Akçe)" ayrıldıktan sonra net dağıtılabilir dönem karının 56.250.000,00 TL'si tutarında II. Temettü dağıtılması,
-Dağıtımlardan sonra kalan tutar olan 6.590.687,01 TL'nin Olağanüstü Yedekler'e aktarılmasına ve bu teklifin gerçekleşecek ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Kamuoyu ve pay sahiplerinin bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla
Fransa'daki canlı skor uygulamamız Match en Direct için yurtdışında yerleşik bir firma ile 31 Ocak 2024'e kadar geçerli olmak üzere 700.000 EUR(yediyüzbinAvro) bedelli reklam satış sözleşmesi imzalanmıştır.
Kamuoyu ve pay sahiplerimizin bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla
İnternet üzerinden yayıncılık yapacak şirket kurması ve Fantazzie Oyun Teknolojileri A.Ş.'ye ortak olması bilişim alanındaki büyüme iştahını göstermesi açısından olumlu gelişmeler. Takibe ve biriktirmeye devam edeceğim. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu istanbul porfoyun hisse oranı neydi hatırlayan varmı azalmış gibi gördüm sanki
Bugunde istanbul portfoy alıma devam etti ufakta olsa bir artış var %7,87 oldu payı ince ince tırtıklıyor
dün akşam internet başına oturdum şirket ile ilgili olarak araştırma yaptım, yaptığı iş kolu ve genel müdür (ortak) youtube konuşması izledim, sosyal medya hakkında yazıları okudum gayet başarılı buldum, ancak kafama takılan sahiplik durumu hiç bir bilgi yok , millet olarak biz bir patron bekleriz her şeyde , yinede yatırım yapacağım, gayet başarılı bir şirket...herkese bolşans....
Hükümleri uyarınca ve 06.06.2023'de gerçekleşen işlemlerden sonra, İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kurucusu ve yöneticisi olduğu Yatırım Fonlarının Portföyündeki Maçkolik İnternet Hizmetleri Ticaret A.Ş.'ye ait pay senetlerinin toplamı, 06.06.2023 gün sonu itibariyle 2,534,551.00.-adede ve toplam oy hakları 10.13820%'ye çıkmış olup,
Tasarrufçulara ve Kamuoyuna duyurulur.
Beni yem sandı geri zekalı günü 4400 karla kapattım
Halka arz miktarının %39'u bireysel yatırımcıya, %60'ı yurt içi ve yurt dışı kurumsal yatırımcıya ve %1'i şirket çalışanlarına dağıtılmıştı. Şu an muhtemelen en az %80'i kurumsal yatırımcıdadır. Büyüme potansiyeli ve temettü politikası ile uzun vade için iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Döviz kazancı ve döviz varlığı da pozitif beklentileri güçlendirmektedir. Yatırım tavsiyesi değildir.