Originally Posted by
Deniz Ali
İyi ya işte PARA SENİNSE MASA ALTINDAN işler çeviren finansal tetikçilik yapan KURUM VE SPEKLERİN senin paran üstüne benzin ⛽ döküp DANS etmelerine izin vermemen şart , Bunun için kamu ve halkı yani Devleti göreve çağıracaksın kardeşim
Yok akp de speklerle ortak yok arkalarında devlet var masallarıyla hiç bir iş çözülemez ben muhalifim ve iktidarda hangi parti olursa olsun talebim değişmez
Ha aracı kurum çalışanlarına da benim laflarım çok batar biliyorum , deli misin derler bu yazdıklarıma
Üyesi olduğumuz global finansal örgütlere ve uluslararası hukuk kurumlara fakslar mailler ve raporlar yollucam Türk borsası bir batakhane…. Vb ne dersen de … olmuş .. Küçük yatırımcının üstünden geçiyorlar , bu ve benzeri onlarca manipülasyonu yapanlar ve onlara çanak tutan yalayıcılar da , azılı HIRSIZ dır
Bu ahlaksız hırsızlarla kişi ve kurumlarla iş yapmayın Dicem Japonundan, Fransız’ından Alman’ından ABD lisine isviçrelisine kadar …
Bu iş düzelene kadar BORSA manipülatörleri ile her yoldan mücadeleye devam
Arkadaş boş vaktin var mı gücün işin imkanın var mı veya yok mu hiç bir bilgim de yok VAR MISIN MÜCADELEYE sen bunu bi söyle bana siyaset yapmıyoruz biz burda
Amacım manipülatörleri yok etmek ve halkın da bunu talep etmesini sağlamak parayla ortalığı pis eden ******** sürüsü bu adamlar …