Başvuru nosu da varmış 325790..Hakikaten çok ilginç !
Printable View
Başvuru nosu da varmış 325790..Hakikaten çok ilginç !
Bence hemen önce Deniz yatırımı arayıp sormak lazım, tatmin edici cevap veremezlerse Spk ya şikayette bulunmak lazım. Böyle saçma şey olmaz, eşit dağılım olduğu için mutlaka sizlere de lot gelmeliydi.
Gerekirse bizler 12 değil 10 lot alırdık size de 10 ar lot vermeliydiler. Cuma gününe kalmadan hemen itiraz edin düzeltsinler.
Yatırdığınız para iade edilmediyse muhtemelen lotlarınız gelmiştir ama Cuma günü görünür, bana öyle olmuştu, işleme açıldığı gün hesabıma görülmüştü ama paranız iade edildiyse lot gelmemiş demektir.
Para iadesi yapılmış ama yine de sormak gerekir teşekkürler !
Öyle bir şey bilmiyorum.Bu güne kadar nasıl talepte bulunduysam öyle yaptım..Bakalım inceliyorlar...
6 tavan garanti diyorlar
burada yazdıklarım yatırım tavsitesi değildir sadece beni bağlar
Benimde ykb den başvurduklarım kabul edilmedi.
Ama aynı isimle başka yerdende başvurdum için olduğunu düşünüyordum.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar Tolga ney, Hektaş'a devam halka arzlarla devam. :) EUPWR ve Cw enerji arzlarına katıldım, 1 yıl kalmayı düşünüyorum bu ikisinde nasipse en az.
Aynı şahıs üzerine 50 farklı kurumdan da başvursanız en yüksek lot talebiniz işleme alınıyormuş, bunu bilmeniz gerekirdi. Son 1 yılda neden 4 milyon yeni yatırım hesabı açıldının cevabı işte budur. Millet eşinin anasının babasının teyze halasının bile üstüne hesap açıp ordan da alıyor hisseleri. Tek kişiye 25 lot gelirken ailece başvurana 150 lot bile geliyor. :)
Yani görünüşte katılımcı sayısı 2 milyon kişi ama ailecek katılım çok olduğu için asıl katılım 400-500 bin kişi falandır.
ne zaman işlem görecek?
haftaya mı ??
Açıldı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hisse kısmında göremiyorum
şahna, derinlik atma imkanın olabilir mi ?
2.43x.xxx bekleyen
a1 alıcı
ok. tamam şu an geldi :ok:
az alış yazdım, çorba parası :)
herkese bol kazançlar :ok:
Niye az tavanda bekleyen
İlginç.
2.600 bin
Yoksa ilk halka arz dan trollenecek miyiz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavana verecek gibi :he:
tavanı bozmasın diye mi o kadar alış varmış:thumbdown: borsaya para girmesi gerekirken patronlara hisse satışı izni verip, borsadan yüklü miktarlarda para çıkışına izin verilirse, bir noktada bu olay çok kötü patlayacaktır. yakında insanlar borsadan arkalarına bakmadan kaçarlarsa neden yatırımcı gelmiyor diye yukarıda bu izinleri verenler ağlamasınlar.
131,30 a alış yazdım, gelecek gibi durmuyor :he:
ekranı açık olan tavanda kaç lot var yazabilir mi?
Deniz dışında hiç bir kurum yada aracı kurumdan işlem yapmadığım halde başka kurumdan talebim olduğu söyleniyor bana...Ben bu işi çözemedim gitti...Yazıklar olsun !
geceden yazıyorum, gelmiyor :ok:
200 e kadar her gece deneyeceğim,
sonrası tuzlu, :he:
tavan bozulmuş....
1.52 milyon lot satış olmuş....
1.14 milyon lotu tavandan satılmış....
3. Gün tavan bozması ilginç, en az 5 bekleniyordu
Şu anki fiyatta 2 kere dahi tavan yapamadı durumunda. Eşit dağılımın güzellikleri artarak devam edecek bu kafayla. Neyse alan kazansın, ben ve ailemdeki gözü doyasıcalar sattı
Yatırımımızı yaptık ,hayırlı olsun !!!
Haayırlı olsun, bol kazançlar