Konuyu uzatmak istemezdim ama emek verip grafik atmışsın. Başa döneyim. Ben koç grubu iyidir Ülker kötüdür demedim. Eğer şirketin gerçek satış değeri ile halka açıklanan satış değeri farklı olacaksa bunu tek başına yapamazsın. Alıcının da bu hileye rıza göstermesi gerekir ki bunu yapmaya en müsait olanı adı geçen muhtemel alıcılar içinde Ülker olur.
Koç grubu şirketlerinin geçmişteki kötü performansı Ülkerin son 4 yıldaki rezaletine mazeret olamaz. Sen katılsan da katılmasan da önem gıdanın defter değerinin 10 katından yüksek bir fiyata yıldız holding tarafından Ülker'e satıldığı bir gerçek. Bunu Ülker sayfasındaki eski üyelere sorabilirsin.
Son olarak; ister TL bazında grafik bak ister dolar, istersen dinar, hiç bir hisse 5 kat 10 kat düşemez. En fazla sirket batar, tahtası kapatılır, kaybın yüzde 100 olur. Ama 10 bin yatırdın, hisse aldin, şirket iflas etti. 'bu şirketin borcu vardı. 90 bin daha vereceksin' demezler. En azından ben böyle bir şey duymadım. Senin attığın grafiklerde de böyle birşey yok.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.