---izmir demir çelikin bilançosundan alındı...
Printable View
Arkadaşlar tavanda kaç lot var?
100 000 000 tavanda bekleyen
https://www.youtube.com/watch?v=pmw0Eta0S7s
Bu arkadaş bilgilendiriyor.
Arkadaşlar ne dersiniz tavanı bozarmı yarın
İZENR kota olduğu günden itibaren takası, bugüne kadar 12 farklı kurum alabilmiş, en iyi maliyet Tacirler Yatırımda görünüyor, en çok alabilen A1 Capital 2.7 tl karda görünüyor,
https://i.hizliresim.com/c2k3ve6.PNG
İZENR de 18.15.00 - 10 saliseye kadar yakalıyorum, şu ana kadar 1.5 milyon lot satış oldu ama gelen yok, herifler kolokasyon emirle milyon lotlarla önümüze geçiyorlar, kolokasyon hizmeti için kuruma ödediklerini de buradan karşılıyorlar!
https://i.hizliresim.com/5nulwjd.PNG
Neden yıldız pazar bölümünde değil, bilen var mı?
Çünkü Yıldız Pazar, Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa değeri 300 milyon TL ve üzeri olan payların işlem göreceği Pazardır. Ana Pazar, Borsaya ilk kotasyonda halk arz edilen kısmının piyasa değeri 300 milyon TL – 75 milyon TL arasında olan payların işlem göreceği Pazardır.
Tavandaki lot durumu nedir? sizce ne zaman alım imkanı verir
tavanda 65 milyon var
Bugünkü düşüşe rağmen tek lot gelmedi
tavan iki kez çözülmüş gibi gördüm arkadaşlar 38 leri gördü iki kez
Benden bu kadar.
taten ve burda işlem hacmi çok büyüdü bu gün çözülme olabilirmi ne dersiniz
Hadi bakalım ,, izenr yeni bır hıkaye yazabılrsen senden de birşeyler olur gıbı !!!!:halay:
Belkıde yenı başlıyoruzdur kımbılır !!!
ben seçilmem seçerim,seni seçtim izenr:kahkah:,,umarım yanıltmazsın beni,,,,ges alanında yapacagın faalıyetlerle alakalı bırkaç haber gondermen yeterli olurdu ..!!!
ben ızener tarafındayım,,taten de değerlendırılebılir tabı..burada ges alanında yatırıp yapacaklarına daır izahnamede bılgı verılmıştı o haberler düşerse renklenır buralar..
Bugün tavana alış yazmıştım, alım gerçekleşmiş
Madem dökecektin haber verde toplayalım
“İzmir Aliağa’da yer alan 87.072 metrekaresi kapalı 16.413 metrekaresi açık olmak üzere toplam 103.485 metrekarelik termik enerji santralimizde 1 adet süperkritik çevrimli pulverize yakma kazanı, 1 adet buhar türbini ve jeneratör ile toplam 370 MW kurulu gücümüz bulunuyor.
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam yatırım maliyeti 350.000.000 USD ve ekonomik ömrü 40 yıl olan santralımızın, sadece ülkemiz ekonomisine büyük bir kaynak girdisi sağlamış olmanın yanı sıra, sınırları içinde yer aldığı Aliağa bölgesine de ekonomik hareketlilik sağlayacaktır. Zira, proje kapsamında kullanılacak inşaat malzemeleri, ekipmanlar, vb. teçhizatların bölgeden temin edilmesine özen gösterilecektir. Dolayısıyla projeden inşaat malzemelerini temin edip satan firmalar, makine-ekipman satan ve kiralayan firmalar, bu ekipmanlara bakım yapan firmalar, yemek ve gıda firmaları, vb. sektörlerin olumlu yönde etkilenmesi ve proje süresince bölge ekonomisinde bir canlılık olması beklenmektedir.
Türkiye ve uluslararası alanda geçerli teknik ve çevre standartlarına uygun olarak en son teknoloji ile kurulacak olan tesisimizde yıllık 2.562.000.000 kWh elektrik enerjisi üretilip, çevreye saygılı, sürekli, güvenilir ve kaliteli bir şekilde 380 kV seviyesinde ulusal iletim şebekesine verecektir. Bu üretim miktarı ülkemizin yıllık ihtiyacının yaklaşık %1’ine karşılık gelmektedir
Kurulacak olan santral yüksek verimle çalışarak birim enerji üretiminde daha az yakıt tüketimiyle kömürün hem ekonomik hem de temiz bir şekilde kullanımını sağlayacaktır. Uygulanmakta olan benzer sistemler içinde daha az yakıtla daha çok verim alınması mümkün olan bu modern teknoloji sayesinde, tesisimiz Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri’ nde mevcut tüm çevre kriterlerine uyumlu olarak çalışacak ve hava kalitesini koruma, su kirliliği ve gürültü kontrol yönetmeliklerindeki kriterlere azami derecede uyacak şekilde üretim yapacaktır
Kullanılacak DeNOx ve Baca Gazı Kükürt Arıtma Teknolojileri ve Elektrostatik Toz Çökeltme Filtreleri ile bu düşük emisyon değerleri garanti edilmektedir. Santralın elektrik üretimi sırasında ortaya çıkan ana atıkları olan kül ve alçıtaşı, Almanya’ da ve diğer gelişmiş ülkelerin tamamında olduğu gibi, çimento ve alçı fabrikalarında ham madde olarak kullanılacak ve ekonomik değer olarak geri kazandırılacaktır.
Tesisimizde ana yakıt olarak ithal kömür, yardımcı yakıt olarak doğal gaz kullanılacaktır.
Çevreci yaklaşımlarının ürünü olarak 2016 yılında İngiltere parlamentosunda yapılan törenle Green Apple ödüllerinde Altın Madalya ve Green World ödüllerini almaya hak kazanan
Manisa’nın Salihli ilçesinde 147 MW üretim hacmine sahip arazi üzerine 24,1 MW kurulu gücünde fotovoltaik paneller yardımıyla güneş enerjisinden elektrik üretmek amacıyla 40 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyoruz. Söz konusu proje için yasal izinleri, olumlu ÇED raporumuzu ve yüzde 70 indirimli Kurumlar Vergisi avantajı, KDV ve sigorta primi avantajı içeren yatırım teşvik belgemizi de aldık. Ayrıca aynı arazi üzerinde 51 MW ilave kurulu güç kapasitesi için başvuruda bulunduk.
Bu haberle birkaç tavan daha olur belki