Çıkabildim sonunda benden alan da kazansın :d
ytd
Printable View
Çıkabildim sonunda benden alan da kazansın :d
ytd
taban kalktı, burdan direk tavana gider bu :ok:
Rezalet bir bilanco değil mi bu?
https://twitter.com/MatriksB/status/...CxHcm7T5g&s=19
Sattım kurtuldum bugun
Beyler, lütfen yanlış anlaşılmasın.
12 yıldır BİST'te hem yatırım yaparım, hem trade yaparım.
İlk günden "gerçek hayatta ortak olmak istemediğin birisiyle borsada da ortak olma" düsturunu benimsedim.
Evladiyelik portföyüm sadece eşit dağılım Koç Holding şirketleridir. Trade ise genelde banka, thy ve bist30 hisseleri olur.
İbrahimağaoğlu ile gerçek hayatta ortak olmak isteyeceğimi hiç sanmam... Nedeni, hızlı araba kullanmasıdır. Alimallah kaza maza yapar, neme lazım...
bilanço henüz gelmedi,
tvit yok feytz yok, açılmıyor o link :he:
bilançoya şöyle bakıyorum, kısa özet geçeyim :ok:
benim için Özkaynak büyümesi ve duran varlıklar kalemi önemli
ne kadar artmış o önemli :wave:
sınır % >=25
%25 artmış mı, artmamış ise sıkıntı var derim,
senin gibi yapar, çıkarım :ok:
artmış ise benim için bu hisse süper hissedir :he:
duran varlıklar atıyorum 4 milyar TL geldi diyelim, tahminim bu :he:
eski bilançoda bu 2.5 milyar TL zaten :ok:
sernaye 200 milyon diyelim hedef fiyatı X10 LIFO FIFO 200 TL civarı çıkar
ben kar kalemine bakmam, o kalemden bu kaleme 1 milyar kar yazar
Pazartesi tahminim şu, direk bu tavan İzenr tavan. enerya tavan
yanılırsam Oraletler benden :wave:
Eylülde palamut akını olur, bu Eylülde ARZ akını var :he:
mesajı 15dk sonra silerim, kuru kalabalık yapmasın :he:
Pazartesi sabahı en az %2-3 eksi ile açılması daha olası bence. Çünkü brüt takasta olan hisseyi tabandan alan çok yatırımcı oldu ve bunların birçoğu brüt takas kuralı gereği hisse değeri yükselse bile hisselerini satarak karlarını realize edemediler. Brütteki hisseyi alan en erken 1 gün sonra satışa koyabiliyor. Pazartesi gününü ben de merak ediyorum bakalım yatırımcılar nasıl davranacaklar..
Tatlıpınar Enerji'nın 2023 Yılı 6 Aylık Konsolide Olmayan Net Karı 16.974.058 TL (2022/6 Aylık: 191.082.128 TL)
bilanço güzel gelmiş :ok:
dipten az alalım, 65.350 anı olarak kalsın :ok:
Ağa oğulları,Milleti pınarın kenarına çekip,Tatlı tatlı öpüyorlar,sonra da dipliyorlar.:-))
Sattım gitti fk çok yüksek
Satanlar küçük yatırımcı değildir
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satanlar sen ben gibi basit yatırımcı olmayıp, çok yüksek lot almasına izin verilen kurumlar olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda akşamdan özel yazılımlarla, bizden daha çabuk alış da girip, ertesi gün kendi yaptıkları bu ufak satışlarla, panik yaratıp milletin elindekileri de toplamaya çalıştıklarını düşünüyorum
her arza atlanmaması gerektıgını anlamıs bence kucuk yatırımcı artık kımsede yok
14 tavan yapan hisse 2inci yükseliş gecikti
https://www.birgun.net/makale/agaogl...ruzgari-472135
Ard niyetli patron istemem
Tavan oldu derken aniden 2 ₺ aşağıverip kapadi
Ağa şu tahtaya bir el at artık yaa...
kim der di ki bu hisse bir zamanlar 80lira üzerinde işlem gördü... Tüm borsada tepki alımları gelirken bu kendini 45'den yukarıya atamıyor sabahtan beri...
Bu hisseyi 80 lerden alan insanlar var. Başta sahibi Ağaoğlu denen şahsiyet olmak üzere sorumlulara yazıklar olsun…
Hayırdır yaa İsrail'e savaş mı açtık nedir bu durum?
ahlaksız sirket ici bos. tatlı gecirdiler herkese
Bu hisse ne yer ne içer ne iş yapar güzel bir değerlendirmesi olan üstat var mıdır acaba?
Üstad değilim ama şirket Ağaoğlu'nun,
Halka arzdan sağlanan kaynak;
* Rüzgar Enerjisi Santrali Kapasite Artışı Yatırımları,
* Hibrit Güneş Enerjisi Santrali Yatırımları
* Kredi Geri Ödemeleri
* İşletme Sermayesi için kullanılacaktı. Ama şu ana kadar bildiğim kadarıyla sadece Hibrit tesis kurulumu için bir ödeme yapıldı.
Hisse ile bilinmesi gereken en önemli noktayı bold yaptım göreceğin üzere
YTD.
2233460 kişi ve kurumun halka arzına katıldığı hemşerimdir mert adamdır diye aldığım Tatlıpınar Enerji Üretim maalesef paramı pul psikolojimi berbat etti.Benim aldıklarım neyse de benim sözüme güvenip alanlara karşı da mahçup oldum.
Patronun da senin gibi şirketin de Allah belanızı versin.
itinayla çaktı geçti yine
Taten temel analizi: https://youtu.be/JuHNj6ryeHA
Sermaye Piyasası Kurulu SPK bu kez erken davranarak manipülasyona suç üstü yaptı. 2.şirketini halka açmaya hazırlanan Ali Ağaolu’nun Tatlıpınar Enerji hissesinde manipülatif işlem yaptığı iddia edilen 8 kişiye işlem yasagı geldi.
SPK haftalık bültende yer alan bilgiye göre, SPK Tatlıpınar hissesini 30 lira civarında toplayan grup fiyatı kısa sürede 50 liranın üzerine çekti. 8 ayrı hesaptan yapılan işlemlerde daha hisse satışı gerçekleşmeden SPK adeta suçüstü yaptı ve 8 kişiye 6 ay süre ile işlem yasagı getirdi.
Seans takip ederken tahtasında anormal işlemlere rastlamıştım, çerezlik işlemlerim de oldu ama tahta yapıcılarını hiç beğenmemiştim. Sıradışı ve çok absürt işlemlerle mal mı topluyorlar mal mı dağıtıyorlar çözememişimtim... Sanki ilkokul çağındaki çocuklar misali blok satışlar blok alışlarla hacim yapıp işlemlere devam ediyorlardı.
A1-Alb yatırım-tacirler-info aktif kurumlardı arada bankof da girerdi. Cuma günü tabana kadar düşürmeleri sanki içeriden erkenden haberi aldıklarını da düşündürtmedi değil...
Bu ceza olmasaydı ekranda durmaya ve takip etmeye devam ederdim çerezlik kazanç sağlamak adına ama bu haberden sonra dursa da işlem yapmam. Teknik açıdan 51 seviyesini gösterip küçük çanağı tamamlamıştı, sonraki hedefi 61 ve 85 ile büyük çanağa gitmesi yönünde olurdu. 85 e kadar ara ara saatlik kısa grafiklere göre işlem yapılırdı. Portföyünde olana sabır dilerim...