Şaka maka herkes gidiyor
Ben tek başıma kalıcam sanırım :D
Printable View
Oralet i sevmeyen osman aga
dudu abi de para çok tatile çıktı yazmıyor
sende ben gibi tatile gidecek para da yok:evil:
yoookkk öyle küstüm yazmıyorum falan
dudu abi kızıp da yazmadığı zaman kızıyordun
kızmak yok
istemeyen bir kişi ise yazmanı bekleyen çookkk kişi :yes:
Vay babanı
Endeks 8.000 (sekiz bin)
Hektaş 25 TL:drunk:
Endeks rekor kirarken bu essek dipte rekor kiriyor, nasil bir belaya bulastik.
Bu aşamada değilse 150+ aşamasında yapsınlar.. grinin kompozisyonu ve malın dağılımıyla ilgili konu, karar vericiler biliyordur.
Bir önceki dip gibi yapacak ve bunu bir İKİLİ DİP gibi çalıştıracaksa 2-3 güne harekete başlayabilir. YTD :)
Bunda hareket felan baslamaz, olu esek formasyonu. kafama yatan gececek hisse bulamazsam en sonunda komple dolara donecegim hazir biraz dusmusken..
2012 Eylül ayından bu zamana kadar buradayım. Yalnız değilsiniz, 2026 Yılı 1.Q Görmeden gitmek yok.
İnanmayan aha dayıya sorsun.
https://www.youtube.com/shorts/LnwLT9aWZVs
Ben de burdayım, tutunamayanlar, satamayanlar, yükselemeyenler.
Hehehe, ben bir daha yazmam derken eski sayfa için demiştim artık yeni sayfaya geçtik. :he:
Yeni sayfa hayırlı olsun, sayfa bittiğinde de 25-28 aralığında olursak vay halimize.
@Canmert abimiz hayırlı olsun, bol kazançlar.
@oralet
If words control you, that means everyone else can control you. Breathe and allow things to pass.
– Warren Buffett
Eğer kelimeler seni kontrol ediyorsa, bu herkesin seni kontrol edebileceği anlamına gelir. Nefes al ve olayların geçmesine izin ver. – Warren Buffett
Hey! Yolculuk nereye @hekts?
Ayip ediyorsun artik.
Helal olsun abime.
https://www.dunya.com/kobi/agrili-pa...-haberi-702440
Buyrun birer dilim alın
https://i.hizliresim.com/6jiqzky.jpeg
yolculuk once bist30 sonra bist100 disina..
bist 100 ve 30 rekor ustune rekor kirarken boyle uyuz kagida ancak yallah cekerler.
Bir mal almissin iskontolu. Hemen aldiginin ustune satiyorsun.
1) Zaman maliyetinden o paranin kazanci var
2) Kur dusmus, bir de ordan kazaniyorsun
3) Sattigin bittikten sonra elinde kalanin maliyeti daha da dusuyor
4) Mali alan piyasa hisseyi yukari goturuyor yine kazaniyorsun
Yani senaryodur. Burda at hirsizligi yapacagim ben %10'luk bu senaryoya gore. Tutar tutmaz, koyun bacak. Herkez yemis budundan, biraz da biz kemirelim. Muahahaha.
Cok fazla insan dolustu piyasaya. Bu mal da herkeze cok guzel pazarlandi. Dunya kadar malim olacagina, Halil Buhur kadar parlatanim olsun bosuna dememisler.
Yanliz bu kadar yatirimci olmasi, hiperenflasyon, bildigimiz borsayi degistirdi. Tahtacilar olcup tartiyordur, Sulun Osman gibi ayni inegi birkac kez sagma hedefindedirler.
Yeni başlık hayırlı olsun..
Herkes gider ben kalırım rahat ol 111222333 ;))
Beni okuyorlarsa onlara mesajımdır
Gerekirse 10 yıl sonrasının fiyatlamasını yapalım
Piyasa değeri 35b $
Yıllık kârıda 1.5b $ olan hektaşa ben varım.
Sizde varsanız, gösterin gücünüzü
Hektaş, zengin fakir herkesin sesi olacak
https://youtube.com/shorts/iBeofGCrR...rjQI5TBvd64ygb
Yapi Kredi'den ornek vereyim. Tabi hicbir hisse baskasi ile karsilastirilamaz, konjektur degisik ama ayni cete oldugunu dusunuyorum bu isle ugrasanlarin.
https://i.ibb.co/bRQwz9B/he.jpg
Yeni baslik hayirli olsun.
Arkamdan konusan cirkefler bosuna beni tahrik etmek icin guc harcamasinlar, artik yazmayacagim.
Abi sen yazmayınca sevinecekler ama
İnadına yazmalısın abi
Saygılar CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hsbc paravan.
Oyakin paraya ihtiyaci vardi hekts satmak istedi fakat dogrudan kendi satarsa hem dikkat cekecek hem de belki hisse 10-15tllere dusecegi icin istedigi ortalama ile satamayacakti.
bunun icin hsbc ile anlasti, sozde yabanciya blok satis gibi gostererek aslinda bi sazan sarmali kurdu. Hem kyyi urkutmeyecek hem de 87 milyon lot hisseyi tahtada satacakti ve oyle de yapti/yapiyor.
Kisaca karincanin belini incitmeden isini gordu.
Sayın Dudu; Sizin sayenizde hektaşiyim, sizden başkasını tanımam, sizsiz olmaz.
Sen boşver dudunun sana ısmarladıklarını,ben sana neler ısmarlarım kaktüs çiçeğim benim ;)).
Sakin durayım diyorum .geliyor dokunuyor deynege ;))
Buradaki sıkıntı dudu değil.Dudu müridi görünümlü terbiyesizler.
Dudu da sıkıntılı milleti gaza getiren o.
Biz burda diger arkadaslar gibi yazdık atladı hemen dudu hakaret etti.
Herifler tahtada son 2 yıldır operasyon yapıyorlar.bunu bilen adam bunlar ama kötü niyetli.
Olumsuz farklı fikri hemen susturuyorlar.
Neyse yasayarak öğrenir herkes farklı fikirlerim kıymetli oldugunu….
Demin adamın koyduğu resme tepki verdim.Benden başka tepki veren yok,şaka gibi.Sildi yönetim sanırım ama böyle terbiyesizleri direkt atmak lazım geri almamak kaydı ile debelensin dursun.Dudu da eleştirene hemen tepki veriyor bu savunucusu terbşyesizlere tepki vermeli bence.
Valla resmi kime attı bilmiyorum.ama yazılarına bakılırsa Dudu abi pinti biraz.ben ona daha çok şey ısmarlarım.Lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meee demiycek ama ;)).
Bazen düşünüyorum.
Şu sanal alem ne garip, normal hayatında karşılaşsan muhattap olmayacağın kişi ve kişilerin boş lakırtısı için zaman harcıyorsun.
Bende bu boş işlerle uğraşsammı? Sonra diyorum kendime.
Ne işin var boşver, bilgin varsa paylaş ibret alsınlar, bilgin yoksa suküt et dinle İnsan evladı sansınlar.
Anlayana sivri sinek Mozart, anlamayana davul zurna neyzen Tevfik..
Şu forumun 10-15 yıl önceki halini özler olduk..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi