Bist 8.750 lere kadar gevşer oradan 9. 200~300 denemeleri yapar ardından Bi siring yapar 8.400 lere gelir biraz takılır oralarda sonra yukarı 10 000 10.500 gider gelir mayıs ayında yukarı sert hareketler olur diye orta vadeli düşündüm
Printable View
Bist 8.750 lere kadar gevşer oradan 9. 200~300 denemeleri yapar ardından Bi siring yapar 8.400 lere gelir biraz takılır oralarda sonra yukarı 10 000 10.500 gider gelir mayıs ayında yukarı sert hareketler olur diye orta vadeli düşündüm
Tek hissed3yseniz iş zor böyle zamanlarda en az 5 hisse bulundurmak biraz mevduat olması iyidir tek kurtarıcı endex inerken ters hareket eden Bir veya iki hissenizin olması
Şöför ahçı bahçıvan ve evin beyi hizmetinin üstüne yürüyor hizmetçiyi kader kurbanı olarak seçmişler
Gs nin transfer yapmamasını fiyatlıyor ama ben gs nin puanına veya başarısına bakmam osihmenin Sixt göğüs artmalı formayı giymesine bakarım yada bilançoda eksi rakamlar büyümüş
Bakalım gün sonu hacmi ne yönde yapmış olacak
Alt hesaba Ak a malı devreden ziraat üzerinden fonlar değilmiydi şimdi geri almış yani Ak alt hesaplardan biri olduğu tescillenmiş oldu hareketi de biraz feykleşti
Sanki tacirler elinde kalan son lotları da yazdı 139 bin lot
Merakım acaba araya girip mal tırtıklayan Bi balina olacak mı
Yarın osihmen sahada mı
Bi hissem tavan Bi hissem taban ben hiçbir zaman hepisinin aynı anda çıkmasını veya düşmesini istemiyorum
Bu saatten sonra bişey olacağını düşünmüyorum Sean sonu Bi kap var ama ne bakalım yoksa bu düşüş ne olabilir bişey gönderecekler heralde
https://i.ibb.co/PhhyVYV/Screenshot-20240913-174118.jpg
Göremeyen arkadaşlarda görsün istedim
Açıkçası onlarıda sevmiyorum çok eziyorlar tad tuz kalmıyor biran evel çıksalar
Tacirler in kalan lotu gelmesi lazım
Birazdan 34 ü de gösterirler trade edenler güzel para kazandı
Gidememesinin sebebi bilançoymuş zararı büyütmüş bunu biz bilmiyorduk ama bilenler varmış trade yapanlar
Bence taban olmalı hemen şimdi
Bu mal satma değil virmanla devretme yerine malı piyasa yoluyla devretme bofa fona mal topluyor sonra bu malı fiyatı yükseltip piyasayı Bi tartıyorlar hacm zayıf olduğunda kimse hisse almadığında satış meyiline girdiğinde bofa devreye girip satış yapıyor ürkek olan yatırımcı daha çok korkup satıyor bofa da bu arada malı devrediyor spk da uyuyor ha virmanla olmaz mı olur olur ama direkt açığa çıkarlar kırmızı kartı yerler bu şekil spk da müsaade ediyor
Aracı kurumların adamları da topik lerde hisseye yön veriyorlar
Tekniğinden bahsedip
Ky ya donunu çıkar diyorlar ya ters teperse
Bu gün salı cumanın takası yansıyacak 42 üstüne bi fırsat hareket yapar ama çok kalıcı olmaz diye düşündüm
Hacim yapamıyor hacim Bi hızlıca 43 e dokunsa gelse Bişeyler olur belkim
Dünkü cuma günkü takasın son hali iyiden bofaya geçen miktar dikkate değer hesaptan hesaba geçen bu Bi hazırlık var gibi ama
https://i.ibb.co/64g6WTh/Screenshot-...trader2019.jpg
https://i.ibb.co/fSJ1570/Screenshot-...trader2019.jpg
Ben yinede bu günkü hareketi kendimce Bi yorumlayalım 43 e değer ama yukarı gidemez aşağı 41 lere kadar düşer 41,24 altına geçmese iyi olur ama 43 te duramaz kalıbımı basarım duramaz
Bi düzeltme yapayım belki 41 lere bugün değilde iki günde gider veya üç gün bu da speğin yoğurt yiyişi diyelim
Gidemiyor hacim oluşturamıyorum sıkıntılı halbuki en az 1~2 milyar para tokatladılar hisseden ama çok pinti davranıyorlar halbuki şu ortamda %7~8 yapıp geri çekilip takar tekrar atak yapmalı hucum demeli salvo yapmalı toplar ateşlenmeli...
https://i.ibb.co/HDnsS32/Screenshot-20241101-115409.jpg
Aşağı çekmek için yine bilançoyu bekliyor geçen 2.ç bilançoda da aynı şeyi yaptı ağustos 26 da gönderdi sonra aşağı şelale başladı muhtemelen yine zarar var yoksa hacim böyle olmazdı hadi kolay gele
Bilançoda önce hisseyi Bi poh varmışçasına yukarı taşıyorlar sonra yukarıda ufak ufak satıyorlar ardından bilançonun geleceği günün işlem günü biraz sertleşiyor satışlar ardından akşam seans bitince bilançodan önce ertesi güne satışları yazıyorlar sonra çiçek gibi bilançoyu gönderiyorlar nasıl sistem ama
https://i.ibb.co/xJ6bh7J/Screenshot-...trader2019.jpg
Birde gitmiş gs ye sponsor olmuş tam tamına 195 milyona şirketin şu anki özsermaye sinin %6,5 una den geliyor buna enflasyonu işletirsen %9~10 gibi bir rakam şimdi Bi örnek gösterin özsermayenin %9 uyla gitsin sponsor olsun tam Bi aymazlık o yüzden ki zararda yüzüyor
Kap gelmiş şirket mevcut halka arzın üçün biri kadar tekrar elinize verecem demiş 16.870.000 kadar bişey diyeyim patron yine insaflı davranmış hisseninbu güne kadar yapmış oldugu tepesine yakın Bi yerde bu haberi yapmış birde dibindeyken yani 28 li fiyattan yapsaydı haberi ne yapacaktınız bu açıdan düşünün ayrıca böyle zararda ki Bi şirketin hissesini kime satacak o da başka Bi muamma yabancı mı talep etmiş fonlar mı talep etmiş enteresan işler dönüyor yine bu hisseyi tek talep edecek ve bu haberin çıkmasına sevinecek bir kişi olabilir son lotları toplamak isteyen speğinden başkası olamaz diyeyim şimdilik
Birde şöyle bir durum daha var bu hissenin halka arz fiyatı 25,29 geçen senenin ekim ayında halka arz olmuş o fiyata bu güne kadar ki tüfeyi işletirseniz fiyat 37, 77 gibi Bi rakama denk gelir hadi şirket bir ay sonra satsın oldu 38,80 gibi bir rakam yani bu rakamın altı halka arzın altında bir fiyat demektir ben şirketin hisseyi bu rakamlarda satacağına inanmıyorum hatta 50 60 ın altına da satacağına inanmıyorum satıyorsa başka Bişeyler vardır
Hah işte in aşşağı 40 üstü ne işin var senin oralarda hele 43 45 oralar hepten tehlikeli yüksekte üşütürsün sen galericii
39 altı bekliyecem seni
Hissede kalanlara Dikkatli olun dememe gerek var mı
Bu gün yarın Bi 41 lere geri hareket eder orada takılırken ardından bilanço gelir bu arada gs pasifikle sırt spor anlaşması için 125 milyona anlaşmış biz bir yıl önce oshimen yokken 195 milyona anlamışız biraz müsrif davranmış bizimkiler pasifik akıllı tüccar gibi davranmış
Tepede bir doji olur en fazla sıkıntılı
Suçu endex e atmak için bekliyormuş meğer