nerede o eski kurt teknikçiler derken bir tanesi geldi..
Printable View
Ümit bey selamlar saygılar övgü dolu sözleriniz için
teşekkür ederim.. Hisse yeni bir trend başlattı.
bayrak direğinin flamasını yukarıya kırdı.
teknik bayrak boyu kadar hedef veriyor..
10 tane ülkenden ihracat ile ilgili görüşmeler devam ediyor şekilde
açıklamalar şirket yetkillerince zaman zaman
video konuşmalarında dile getiriliyor..
Titranın alımı pateki güzel yerlere götürebilir.
kamikaze drone "deli" de güzel bir ürün..
Forumda topikte kimse yok:)...
x platromu twittera da yolladığım grafik az etkileşim
aldı. Amatör yatırımcıda sanıyorum hisse yok veya çok
az amatör yatırımcıda bu hisseden var..
Bol kazançlar dilerim herkese..
bugün taban bekliyorum bunda, bakalım tutacak mı :ok:
İlk tavan bozunca yerimizi aldık değerli bir şirket olacağı belli idi , titra satın alımı haberi de hisseyi uçurdu.:bravo:
Y.T.D
Hisse, 0,618 lik 1 nolu fibonacci direncine takıldı. Bunun düzeltmesi , tekniği bozmazsa 155 li fiyatlarda veya bir önceki tepenin düzeltme oranını uygularsa burada biter .Ya da hisseye yatırımcının verdiği değer ile ilgili olarak değişkenlik gösterir. Biz bu değerler derecesinin yüksek olduğunu düşünerek düzeltmenin kısa süreli olacağını düşünüyoruz. Bu süre ,hisseye belli oranda sahip olan firmaların baskı gücüne ve toplama arzusuna bağlı olarakta değişebilecektir.
Bu yazdıklarımız bir senaryodur. Gerçekleşirse süper olur. Aksi olursa da fazla bir şey farketmez.
bütün yazılım/teknoloji hisseleri tavan oldu :he:
sıra bakalım bunda mı :)
Gaza gelme patek gazını alırım bak yerli yerine koyduk şükür verdiklerimizi haydi dehle garı seni çok seviyorum yeni pilicim benim heleki baya bir lotu da 176 larda ortaklar holdinge devretmisken gelecegin flaşı olarak dusunuyorum ve yaniltmadin simdiye kadar gene yeni zirvelere kadar yola kayıtsız devam sandiktasin bilesin hele şu 500 milyona alıp şirkete kattigin tita bilancolarini da bir suslemeye başlasın yeme yanında yat olur umarim
Çok pahalı bir halka arz 17 katrilyon piyasa değeri var sırf tayyibin kuzeni diye spk göz yummuş 190 dan alanlar hala kan kusuyor
Arkadaşlar pazarlamacılara kanmayın bu şirket ufak bu fiyatları etmez
190 dan millete verdiler mal bitmedi hala
Bir zamanlar ambalaj hissesini pazarlayan şahıs gelmiş burda martaval okuyor. Hadi oradan başka kapıya
bu hisse sırf soyadları erdoğan diye 110 lira yoksa ürettiği hiç bir şey yok 40 lira bile çok bu hisseye
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem almak isteyen şirkete güvenen alsın biraz aşağı gelse bende alırım belki sonuçta erdoğanı ne diyeyim bol kazançlar
bal tutan parmağını yalar bende olsam akrabama verirdim ihaleyi
Yav benim elimde hisse var pek yazmiyorum ama sizler günlük etmez pahalı bilmem ne diyerek günlük 10 yazı yaziyorsunuz ve bence ky nin günahını almaktan da korkmuyorsunuz hangi spege calisiyorsunuz deyverin hele yav şirket 500 milyonayeni sirket alıyor ve sermayesinin iki katina denk geliyor hava savunma sistemleri robot tık işler ve teknolojide öne cikacagim diyor sizler de ky satsın spek toplasın derdindesiniz edep yahu
Yeni aldigi şirket sermayesinin 4 katı dün yanlis olmuş 2 katı diye ve hala kötü horozluk yapan varsa ne diyeyim
Bu hisseyi yerle yeksan edip yerin dibine gömen yukarda pahalı diyenler acaba yeni titrayla deli ihalarin seri üretime geçip ihracat rekorları kiracaginin farkindalarmi veya haberleri varmı bilmem ama bu sene ve heleki 2025 de gelecek nakitlerle nasıl hesap yapacaklar önü merak ediyorum günlük hesap degilbu türlerde gelecek önemlidir ve benim beklentim de baya fazla eeee iktidar imkanlarindan da faydalanıp yeni iş baglantilari da yaptıkça çok şeyler değişecek ky olarak bizlere günlük veya kısa kazandirmaz bu borsa kartelleri son zamanlarda iyice anlasildiki banka ve x30 endeksine ky yi çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar yani yan tahtalari bilincligoturmuyorlar ki ky biksin satsın endeks 10 000 e yaklaşmış ama x30 harici geri gelmiş ileri gitmemiş bu yüzden hisseme sahipcikip ortauzun vade düşünmeliyiz ky olarak der ky dostlara sabir ve bolkazanc dilerim
buralardan satılmaz çıkış yakındır
erdoğanlar fena fakir halka hisseyi çaktı.çok pahalı bir halka arz dedim
spk göz yumdu adamlar erdoğan diye
Erdoğanlar her yükselişte mal basıyor küçük yatırımcıya
ALLAH cezanızı verecek birgün
Halen çok pahalı anladığım kadarıyla erdoğanlar deli gibi mal satıyor uzak durulması gereken bir bisse
Resmen rizeli erdoğan ailesi bana tecavüz ettibu hisseyle
Çok pahalı 40 lara gelirse alınabilir ancak adamlar deli gibi mal satıyor bana tecavüz ettiler siz kendinizi kurtarın
arkadaşlar kansızlar çok fena kandırmışlar sadece yalan bir hisse
bilonço kötü gelmiş 31 milyon 482 tl kar
oldukçaaa düşükkkk :(
bugün taban kapatır gibi,
3-4 taban sonrası fiyat dengelenirse dengelenir,
hiç ümidim yok :(
Valla bu kagıda 30 bile fazla 30 dan önce alan çok büyük salaktır,
Pasifik türkiye tarihininen büyük dolandırıcılık hikayesi
Fatih erdoğan tarafından tayyip erdoğanla akrabalığını kullanarak spekülasyon yapılmış spk nın göz yummasıyla küçük yatırımcı aldatılmış ve türkiye tarihinin en büyük vurgunu yapılmıştır.
Valla bu paraları etmez bu haliyle bile çok pahalı alımlar sahte
fatih erdoğan çaktı malı sorsan haram yemez
tavan olur mu bugün ?
cuma gelen KAP haberinden sonra, pazartesi direk tavan açılış gelecek mi bakalım ???
izleyelim :wave:
tavandan kaçtım, kalanlara bol kazançlar :he:
Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PATEK), 01.01.2024 – 31.03.2024 döneminde toplam 7.537.882 TL kar açıkladı. Şirket, 2023 yılı ilk 3 aylık dönemde 12.095.982 TL kar açıklamıştı. Böylece şirketin net karı bir önceki yılın aynı dönemine göre %38 azalmış oldu
Şirketin özkaynakları çeyreklik dönemde %267 arttı.
https://rotaborsa.com/pasifik-teknol...iste-detaylar/
Patek burdan döner
Bu hissede pek kimse yok,nasıl olsun,hisse 170 bir bakmışsın 70-100,manyak bir hisse,dün 110 üstünde bugün 100 altında,neyse 100 altından bir miktar aldık şansımızı denemek için.
Seni çok yakın takibe alıyorum.
İlk fırsatta siftah yapma umuduyla.
Şirketimiz bağlı ortaklığı TİTRA Teknoloji A.Ş.; SPK lisanslı bir değerleme şirketi tarafından yapılan 16.992.527.269 TL şirket değerlemesi esas alınarak bir girişim sermayesi yatırım fonu üzerinden 70.600.000 TL tutarında yeni yatırım almıştır. Benzeri yatırımcı girişlerinin , önümüzdeki dönemde devam edeceği beklenmektedir.
Titra Teknoloji A.Ş.'den tahsisli sermaye artırımı yoluyla elde edilecek fonların seri üretime yönelik fabrika yatırımlarının ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin finansmanında kullanılması planlanmaktadır.
Bu konudaki gelişmeler paylaşılmaya devam edilecektir.
Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız