Ayda yılda 1-2 gün güzel çıkış yapar gerisi hüsran, cuma günü durduk yere tavan, akşam bedelsiz, pazartesi tavan açıp gün sonu %3 primle kapattı, birileri küpünü doldurup arazi oldu, bu biriler herşeyi bilen biriler.
Printable View
Ayda yılda 1-2 gün güzel çıkış yapar gerisi hüsran, cuma günü durduk yere tavan, akşam bedelsiz, pazartesi tavan açıp gün sonu %3 primle kapattı, birileri küpünü doldurup arazi oldu, bu biriler herşeyi bilen biriler.
Buraya zaman zaman gelip, ardı ardına bilanço, faaliyet raporu ve gelir tablosundan bilgiler paylaşıp, yorumlayıp ardından da "aldım" demek manipülasyon olmuyor da, ben aylar önce hedef satış fiyatımı açıklayıp, aylar sonra o fiyata geldiğinde sattığımı ve üzerinde satmaya devam edeceğimi ifade edince mi manipülasyon oluyor. Önce gidin okuyun manipülasyonun anlamını tdk dan, sonra organında idrak edecek yeri kimin kalmamış bakalım hep beraber. Bırak bu saçmalıkları allah aşkına. Sen copy paste işine kaldığın yerden devam et, belki yanına alıcı da bulursun.
manipülasyon
(l ince okunur), Fransızca manipulation
1. isim ► yönlendirme.
2. isim Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme.
3. isim, ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir biçimde kullanma işi.
Bu tür saçmalıklara ayıracak vaktim yok maalesef. Bu başlıktaki son mesajımdır.
Tüm yatırımcılara bol kazançlar dilerim.
Gap bölgesine yakın top koşturuyor, doldurmadan gitmek istemiyor anlaşılan, dolduracaksan doldur yolumuz uzun tahtacı.
Bu arada Lodrik efendi 124'lerden bile aldı bu fiyatlardan neden almıyor acaba.
%1100 bedelsiz açıklayıp buralarda bekletilmesi kağıdın belli gurupların hakimiyeti altında olduğunun ve onlar istemeden gitmeyeceği kanaati oluşturdu bende.Belki de SPK ya başvuruyu beklemektedirler.
hacim yerlerde 3 milyon 480 bin anlık
Herşeyi anlıyorum da şu lodrik abinin alımlarını anlamıyorum.gecen ki yukselistede 117 ye kadar aldı kağıt 90 a kadar düştü Ozaman almadida şimdi 124 ten aldı bir ticari Zeka ile yapıyorlar ama ben cozemedim
gap falan hikayeymiş bak yürüdü gitti yine 122 lere
124,40 gördükten sonra 114 lere kadar geri gelmişti, şimdi tepeyi zorluyor tekrardan.
123,30 dayız
go baby go
124,20 hard baby
40 bin lot daha almış
Almasın ya alınca düşüyor
26.40 gördü sabah, tepeden 7 lira düştü şimdilik, 120 üstü de tıpkı 100 üstü olduğu gibi hiç kolay gitmeyecek gibi.
Ya arkadaş 2 saat bakamadım zirveden 8 tl düşmüş.Birgün içersinde bütün duyguları hissettirdi
İrdelenmesinin faydalı olacağını düşündüğüm soru ; Büyük ortakların halka açık paylardan yaptıkları alımlar , az miktarda hisseye sahip ortaklar açısından ne ifade eder.Bu stratejik anlamda önemli olsa da esas olan şirketin sürdürebilirlik açısından ileriye dönük projeksiyondur.
Dr.Bey,
Az hisseye sahip ortaklar acisindan cok sey ifade eder bence.
Burada onemli olan, Halka Aciklik Orani, bu da %36.94.
Sirketin ileriye donuk projeksiyonu bence cok derin dusunulmus olmali, yoksa %1.100 gibi bir bedelsiz aciklamazdi.
Dunya ticaret hacmindeki olumlu trend ve urunun talep duzeyi cok ince arastirilmis olmali, ben sirketin goreceli olarak iyi yonetildigini dusunenlerdenim.
Sayın Tinaz Bey kardeşim
Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.Alanlar piyasayı bilen ve piyasada olan yatırımcıların olması da önemli diye düşünüyorum.
Lodrik bey bugün de siftahlık alımlarını yapsa da az bir ilerlesek, alım yaptığı zaman hareketlerden beli oluyor zaten.
Bedelsiz oranı hisseyi uzun bir süre canlı tutacaktır. Beklemedeyiz.
Artık 120 üstüne oturması lazım ve süreç sonuna kadar fiyatlamalı bu yüksek bedelsizi.
Pek de yeni yatırımcı gelmiyor her nedense, arada ortak alımı da olmasa halimiz nice olur.
*AKKİM/Kirpi: Halka arz konusunu değerlendiriyoruz, 2025 yılında halka açılabiliriz-Bloomberg HT
Aslında güzel haber. Aksaya da para gelir.
--Kaptan, bu bizim yağımız değil mi?
https://twitter.com/doxa112024/statu...26204502966757
--Videosunu bulamadım...ne güzel günlerdi...
kaptan: shell rotella yirmi elli
muavin: kaptan, bu bizim yağımız diil mi?
kaptan: öyle muvain, bizim yağımız.
hiç eksilmez, basıncı düşmez
dört mevsimde, her iklimde
--dolar bazında 3.86 ve 3.94 dirençleri var;
--8 mesai günü sonrası bilanço açıklanacak,
--iyi bir bilanço-karlılıkta (ben iyi geleceğini düşünüyorum), bedelsiz beklentisi ile kolayca kıracağını ve dolar bazında tarihi zirveyi hedefleyeceğini düşünüyorum...
Bugün neden bu kadar düştük....
Hisse bölündü mü yahu...:) %5 düşmek neyin nesi.
Çok gitmişti, sindirsin biraz
Lodrik bey bir selam verse keşke, tahta bir dokunuş istiyor yine, 120 üstünde dursun artık.
Hexagon Purus, 2023'ün ilk çeyreğine göre %67 artışla tüm zamanların en yüksek üç aylık gelirini bildirdi
Tip 4 CFRP silindir üreticisi, H2 altyapısının yıllık bazda %38, H2 mobilitesinin ise %213 artmasıyla yükselişine devam ederken, havacılık ve uzay uygulamalarında ivme devam ediyor.
https://www.compositesworld.com/news...7-over-q1-2023
--dowaksa, henüz bu kulvara girmedi...neden??
https://hexagonpurus.com/markets
--sektör çok hızlı büyüyecek gibi...
--bilançoya bugün dahil 6 iş gün kaldı...baz etkisiyle güçlü bir izlenim vereceğini düşünüyorum...
Bilanço iyi gelirse hatta toparlanma emareleri görülse bile ivmelenir hisse, zaten üstünde bir de %1100 bedelsizi var.