Dow da düzeltme hareketi bugün son olması lazım teknik olarak 40315 dip görüldü diye düşünüyorum, bakalım tahminim doğru çıkacak mı, sonuçta işkembei kübradan sallıyorum, bi mok bildiğim yok :he:
Yorucu bir haftaydı.gidip kendimi ödüllendireyim :he:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=tGUKx54AIys8087g
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Trend takibi yapanlar ve poz. da bekleyenler bugün nolcuuk derken, daytradeci ise her gün fırsat kaçmaz bu fırsat diye başlar güne
İşte bu yüzden daytradeci daha şanslı, trend mirend yok, bam bam bam :he:
Acaba bugün önce tepeyi mi yohusa dibimi işaretleyelim :drunk:
Mesela bugün bakıyon piyasaya, layn bu akşama kırmızı kapatır her tarafı boyar diyon basıyon endekis şortu ohhh miss mis, akşam kırmızı olunca paraları katlıyon. Mesela bakıyon layn bu bugün sağlam deptürür diyon açıyon endekis lönkğ, akşama yeşil olursa ohhh mis miss katlıyon paraları.
Ama hisse tarafı üüüylemi, aldın mı direk batıyon :kahkah:
Sankim 11280 ile günün dibi görülmüş olabilür ama yinede eccük daha bekleyelim, bu işler aceleye gelmez
Vobda paraları katlarken dikkat edilmesi gereken şeylerin başında Atatürk resmi üst üste gelmeli, bak bu çok önemli
Atatürk resmini alta koyup para katlayanlar, size süüüleyim yanlış katlıyonuz paraları
Günün dibini 11242 ile işaretleyelim
Günün dibinden lönklerimizi giydik, artık gıbraşmadan herifin fışkırttırmasını bekliycüük
Herif amma naz yabtı yahu alttarafı biraz para katlıyacağıdık :he:
bozkurt dayucum sen kimle konuşuyon ? :he:
:drunk::drunk:
The herif yani nam-ı diğer bistteki robotlarınan konuşuyorum. :he: makinaya attığım paraları geri vermiyler minacolu amukacci ile sikinovski paranın üstüne yattı, kalk lem ordan :kahkah:
https://youtu.be/fEN9M5CF4eo?si=65r6CEgrPYIWu0XK
Ben jetonu short tarafına atmıştım cumadan.
Bugün fazlalıkları kapat yukardan tekrar aç yapıyorum şimdilik.
Puahhaahaaa
Kandırıldık dayucuğum.
Bana dediler ki,
Ne ekersen onu biçersin.
Bende kekele mekele ektim ama tarlaya kel başlı porsuk dadandı.
Deselerdi ki kekele mekele ekme, ne ekersen ek onu biçersin ama kekele mekeleyi biçtirmeyiz deye :drunk: hayret bişii ya
Şaka maka bi yannı
Uykumuz geldi yahu.
Belki herif 15.30 dan sonra ekşın yapar, conilerin açılışını bekliyor olabilü.
Çarşıya gidip biraz endekis vobdan kazandığımız paraları ezelim :he:
Sakın dışarı çıkıyım neyim deme dayu, otur oturduğun yerde.
Herşeye zam gelmiş, etiketleri yine değiştirmişler
Yedik içtik bi hesap geldi güccük dilini yutarsın, neyise mideye dokanmasın diye ordan bi soğuk su içtik aşaya gitmedi,lokmalar oturmuş dayuuuu neyise bi sigara tüttürüyüm parasını el alsın dumanını da yel alsın dedim. Abowwww hangi ara köklemişler
Benim sigara 2 dolar direncini geçmiş, gidiyeahhh
Oturalım burda, akşama kadar para katlıyalım Ayasofya abi
Yanluz endekis vobdan kazandıklarının yüzde 5 ini benin tahtaya yatıracan :he: yohusa endekis vobdan zınnık koklatmam, karaoğlanlara kovalatırım seni :drunk:
Herif dar alanda asansör çalışması yapıyor emme piyasada müşteri yok, çuvalını dolduramıyor
11204 ile günün dibini tazeledi
Herif sallarken sallarken biraz çuvalını doldurdu heralde, şayet üüüleyse sert bi fışkırttırma gelmeli
Yohusa çokuzun vadeci olduk :he: gerçi lönk demek zaten uzun demekmiş
Öbür tarafta arkadaşlar çuvalın içindekileri say dedi. Sayarsak bereketi kaçmaz mı :kahkah:
Yeniden günün dibini tazeledi
11187 herif buldozer gibi, bu son dibimiz olsun, inşallah maşallah
Reis bugün çok yedin ve hesap kabarık geldi ya senin moralmenlerin bozulmuştur sağlıklı karar veremen. Eccuk bekle derin derin nefes alıp ver
11188 den bi lönk cetun daha attık dayucuğum benim çuval doldu :he:
Ne zaman go go tar tar yapıcaz, yarın mı fışkırttıracak :drunk:
Sıkı tutun Ayasofya abi herif tekrar geliy :kahkah:
11178 den tekrardan lönkledim dayu, kudursun mınacoyu :kahkah:
Sonunda gün bitti, hiç bitmiyecek sandım :he:
Ama iyi zopa yedik.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar