Ben boğa piyasası olduğunu düşünmüyorum. Satış haberi asparagas çıkarsa geri ineriz
Ben boğa piyasası olduğunu düşünmüyorum. Satış haberi asparagas çıkarsa geri ineriz
sn.Bozkurt Yeni sayfanız hayırlı olsun, bol şans getirsin.:ok:
Sn *Bozkurt,
yeni başlığınız hayırlı olsun.
İlgiyle takip edeceğim.
Selamlar
Sn Bozkurt dostum bugün sayfanıza yazı yazdım ama bir öncekinin kapanıp yenisinin açıldığının farkında bile değilim.
Yeni sayfanız hayrlı uğurlu olsun.
Olm düşüne düşüne sonunda düşünür olcan :he: piyasa ile inatlaşma, bırak gittiği yere kadar gitsin, belliki agalar sıkışmış asparagas masparagas bi ivme yakaladılar işte, sende payına düşen pastadan bi lokma alabilirsen alıcan bu dalgada, risk yoksa kazançta olmaz, çok şüpheci bakarsan iş yapamazsın bu piyasalarda
Ama
Haklı çıkabilirsin, borsada olmaz diye bir şey yok.
Bende zaten Temkinli boğayım,herifin bi faso hareketini görürsem anında satarım :drunk:
Şimdilik sıkıntı yok, her şey kitabına uygun hareket ediyor
Du en sevdiğim klibimi atıyım da sana ilham gelsin, paraları katla balye balye :)
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=gIiLMIOdLSI6zI6n
Bozkurt dayı sayfan hayırlı olsun..paranın içinden geçersin inşallah..
allah allah SN.Bozkurt endex yükselmiyo benim kağıtlardan biri boyna fışkırtıyor
nasıl oluyor bu iş annamadım :)
Bi terslik var du bakalım
En güzel elindeki hisse yükselsin, endeks de yerin dibine batsın.
Yeteri kadar kazanç yaptıktan sonra, dip yapan diğer hisselerden alıp bir tur daha kazanmak.
[emoji3]
bugün endekis yeşil
Mesela endekis yükseldi ama benim hisse düştü yada kırmızı diyen vardır mutlaka
Bahriyeli abi hariç :he:
yok olm ne zaman benim hisseler herzaman yükselir ..öyle bir beyanım hiç olmadı
şu ara şansımız yaver gidiyor maşallah de
Puahhaahaaa
Erbab benmiyim
Benimkiler genelde düşer ama Egeduk başganıma katılıyorum
Doğrusu o şekilde olmalı
Benim hisse düşse çıksa farketmez satabilecek kadar boşluk varsa aynı hisseyi 50 kere 100 kere alır satarım 10-20 TL ile çok yapınca amele yevmiyesi çıkıyor benim iki stratejim var bir kapanışta açıkcilari sıkıştırmak için aşağıdan kapatan hisseyi alıp sabah satmak diğeri de günlük al sat. Alper kardeşe attım 90 bin ile 5 milyona yakın işlem hacmi yapmışım rekorum bu.
Dikkatimi çeken bu kadar kolay hacim iki şeyi ifade ediyor ya bir anda gömecek ya uçuracak. Temkinli gitmek de fayda var bir iki kademe yukardan alır satarım
uln Bozkurt nazar değdirdin geri gelmiyo ama fışkırtmayı kesti kağıt
gözün mü var nedir annamadım gitti :wu:
%5 yaptı takıldı kaldı
Akşam pazarı o yüzdelik biraz daha inebilür, bende ki göz kimsede yok dayucuğum :he:
Şaka yaw, ben sendeki kaat ne bilmiyorum
reyiz şu herifi bi dürtsen uyuyamı kaldı
Kimde var 9862 maliyet lönk :rules:
Tabiiki her gün mütemadiyen tırtıkladığımız the herif de var.
Herif mi bizi tırtıklıyor yohusa biz mi herifi tırtıklıyoruz belli değil :kahkah:
Günün tepesi 10900 olmuş, insan soruyor haliyle, laa herif 10900 den kapatmadında neden 10835 de kapattın.
Alıcı bulmak kolay değil, işlemlerin yüzde 70 i robot olunca demek ki, ondan
Tecrübe önemli.
https://www.youtube.com/shorts/gWmqGXoUDYs
Yıllarca hep aynı işi yapan tecrübe kazanır mı pisyedili abi yohusa yetenekte şart mı
https://i.hizliresim.com/6cesymi.png
saymağa kalksam makine eror verir ,nabayım bunları Bozkurt ,çuvala bazsam Türk parasına muhalefet sayılırmı başımız derde girmesin şindi yok yere
daha içerde malım var boşaltırsam..du bakalım olmazsa hepsini birden değerlendiririz
Çok paranın olmasıda sıkıntı bahriyeli abi
Mesela zenginler parayı duvarda asılı tabloya gömüyor.
En son hatırladığım 2017 yılında satışa sunulan leonardo da vinci nin salvator mundi tablosu için 469 milyon dolar verdiler.
Sende 1 değil 3 tablo al, as duvara :drunk:
3 yıl tecrübe için yeterli
Ama
Ne kadar tecrübeli olursan ol, yetenek yoksa o işin piri olamazsın.
Burda duygu, algı, teknik, grafik, temel, macid, sermaye, şans, sabır, kısmet, haber, bilanco, favök, fk, temettü, fibinacci, bulut, epik vave, adios, amukacci, sistem, robot, global piyasalar, döviz, emtia, asparagas, sende mi bürütüs gibi bir çok etmen mevcut
O yüzden önce sağlık
Hava hoş gerisi boş :cheers:
Şaka demiyorum, endekis vobda daytradeci olaraktan kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz,
Şans mı yetenek mi o kısmını çözemedim :)
Ama şunu itiraf edeyim.
Benimde zayıf noktam var, hisse konusunda hiç şansım yok
Hangi hisse olursa olsun, benim aldığım hisse gitmez :he:
Real time online olarak günün en düşük seviyesine gelmiş bulunmaktayız,
İş güçten fırsat bulup gezip tozamadık ama belli bi yaştan sonra çalışmayı ve borsayı bırakırız heralde pisyedili abi o zaman Ayasofya abi sen ben bi yerde buluşur konuşur geyiklerin boynuzları kırarız inşallah
reyiz okulu bitirdi yüksek lisans yaptı
şimdi doktora tezini verip akademik kariyer yapacak inşallah
ama dip tepe işinde çuvallıyor nedense son zamanlarda performans düşüklüğü var gibi sanki pala boyuna işaretlerini delip duruyor
bakalım o aksıyan taraflara çözüm bulursak mezun edecez evelallah
olm elbette realize olacak sebil çeşmesimi bu bir haftadır fışkırtıyor herif
ben elimdekileri sürpriz olasılığına minimuma indirdim
fark etmez nereye dönerse dönsün pala arkası benden yana :drunk: