Bunları dinleyince paralel evrenlere inanmaya başlıyor insan. Bunlarin Galaksisi Samanyolu 2 falandır. Lsd kafası falan.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
ben çaldım oldu; memuru emeklisi çiftçisi çırağı simitçisi, sağırı sığırı herkesleri ama herkesi borsacı yaptıydı hırsız çoban..
kağıtlar 4 yılda 40 kat büle oldu.. KAZAN KAZAN EDEBİYATI..bu bitti..devamı yok..çünkü yatırımcılara tecavüz edildi..
tecavüzün etkileri hemen geçmez..geniş bir kitle hemide..bu durum sadece bizim borsada var..dünyada örneği yok..vallahi yok billahi yok tillahi yok
forumun yeni sahibi.. yazılanları okuyorsa..
şuan ben nereye düştüm acaba diye düşünmeye başlamışdır.
:drunk:
İlk evliliğe faizsiz destek gelmiş hüloğğğğğğğğğğ
ilk çocuğa doğum desteği hüloğğğğğğğğğğğğ.
yav bunların hiçbirine gerek yok
Bilimle yönetin ülkeyi,
hırsızlık, yolsuzlukların önünü kesin yapan kim varsa ağır ceza verilsin,
ahlak geri dönsün bunlar olmadığı sürece ne yaparsanız yapın hiç birşey değişmez.
https://www.youtube.com/watch?v=SyyEkQ58hKM
Şu an kararını sorgulama aşamasında olabilir.
Çocuk yap , parayı kap....
Doç.Dr.V.Özlem Bozkaya
@drdaisyy
·
18s
Okul ücretleri için Ankara’da anılan rakamlar yıllık 793.000TL+KDV :)
Bunun içerisinde henüz kıyafet,kırtasiye bla bla ile toplanacak haraç yok
Misal, kira artışlarında koyduğunuz sınır kurallarını okullara koymaktan sizi tam olarak alıkoyan ne?
memleketin geldiği durum sonra çocuk yap
https://i.hizliresim.com/j3nu6h7.png
Karaduman gibi gölge yapmayalım..ortalamaları takip etmek yeterli..
Bizim bir arkadaş parasizliktan boşanıyorlar hem de üç yaşında çocuk var. Evlilere de birşey yapsınlar .. havuz problemi gibi bir taraftan dolduruyorlar delik ise tıkanmiyor.
Ey şimşek yap şu benzini 2.5 dolar da başka birşeye dokunma piyasa biraz rahatlasın . Bir düş yakamizdan. Şimşek sana söylüyorum gelinim sen anla.
suriyelilere "sonradan hapı" veya ücretsiz kondom dağıtsalardı daha mantıklı olurdu.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Turhan Çömez
@ComezTurhan
Neden milyonlarca TL para verip bir yemek kitabını Sırpça’ya çevirttiniz?
Dünyanın her yerinde okçuluk eğitimi veriyoruz diyerek kimlerin cebine çuvalla para boca ettiniz?
Zanzibar dahil onlarca Afrika ülkesinde binalar restore edeceğiz deyip Bestekâr Sokak’taki bir şirketin kasasına dolarları nasıl istiflediniz?
Kurumda su tesisatçısı olarak çalışan birini nasıl oldu da satınalma daire başkanı yaptınız?
Bu kişi Almanya sokaklarında çantasında yüz binlerce € ile gezerken nasıl yakalandı?
Yoksa bu paralar yurt dışına diplomatik kurye ile gönderilen mobilyaların içine mi gizlenmişti?
Paris’ten Roma’ya, Madrid’den Viyana’ya, Pekin’den Brezilya’ya kimleri götürüp ağırladınız?
Rezalet patlayınca, lağım ortalığa saçılınca neden kurumun bilgi işlem ünitesini çökertip 32 kişiyi işten attınız?
Çaldığınız yüz milyonlarca TL parayı paravan şirketlere, kripto hesaplara, tam 1458 farklı banka hesabına transfer etmeyi nasıl becerdiniz?
Bütün bunların üzerine gidelim, araştıralım dedik ama iktidarın oylarıyla reddedildi Meclis’te.
Peki “Allah ile kandırıp, Yunus Emre ile çalan†bu vakfın başındaki isim olarak hiç mi söyleyecek sözünüz yok
@MehmetNuriErsoy
?
sonra çocuk yap , her yerde kokuşmuşluk diz boyu
Reis ailem yılı ilan etmiş..siz yine yanlış anladınız..:oleyo:
spot vadeli .. iki taraftada bullishim .. spotta problem yok ama vadeli sıkıntılı onada gün sonu bakacağım artık... dalga cephesi hata vermiş değil .. aynı sayımı sürdürüyorum .. ytd kısmet ..
hektas 4 altında yine...
olacak bu iş :oleyo:
:drunk:
Müjde Güzel..
Üre,üre,üre...Çoğal,çoğal,çoğal...
Ooooo...
@EMLAK reyiz besmeleyle başlık açmış.
Eşhedü en lâ ilâhe illâllâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh
Bunu da okuduysan...
Akşama da bir gusül abdesti alırsan o da senin güzelliğin olur :evil:
Hayde geçmiş olsun. Topikte bir tartışmayı da bu vesile ile çözmüş olduk.
Allah kabul etsin :rules:
neden dogurganlık oranı düştü cevabı burada...
Doç. Dr. M. Erman Dörterler: "Bugün bir hekim arkadaşım ile sohbet ediyorum.
Oğlu ilk 500 kişi arasına girerek kazandığı Boğaziçi Üniversitesi endüstri mühendisliğinden mezun olmuş.
İstanbul’da iş bulmuş aylık 30 bin lira. Babası da 1+1 ev kiralamış 35 bin lira.
ï¸ 'Gelse evde dursa daha iyi' diyor. Bütün sınıf arkadaşları yurt dışına gitmiş.
'Artık benim oğlan da gidecek. Önce 'Dur, gitme!' diyordum. Artık destekliyorum' dedi.
ï¸ Çok garip bir zamandan geçiyoruz. Okumak, eğitim almak hiç bu kadar anlamsız olmamıştı."
şüle olursa büle olur diye yatırım olur mu katırcı bedrican..ne dedik aylardır: 8600 ler aşağı kırılmalı..bu şart..bu cepte farzetmek gerek..şüle büle olmaya gerek yok..net olacaksın..çizimi ben derim çoban yapar..yapmazsa para alamaz..farkımız bu..
Ben malı kucakladım pala da beni kucakladı niyeti kötümü bakacaz kutuyu zorlarsa bırakır kaçarım kutuyu kurtarayım bari derim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İkinci çocuk için her ay 1500 lira, üçüncü ve sonraki çocuklar için de her ay 5 bin lira olacak şekilde çocuk yardımlarını devreye alıyoruz" - AA
https://x.com/MatriksHaber/status/1878784894345842695
Şaka gibi... 5000 TL bez parasına yetmez...
Yalnız sorunu da kendi tespit etmiş. Bu anlamda takdir ettim:
Erdoğan: Türkiye genç nüfusta kan kaybediyor, tehlikeyi 20 sene önce sezmiştik, 3 çocuk çağrımızı tekrarlıyoruz.
https://x.com/TurkishIndy/status/1878784367918551134
şurayı kırarsa fışkırır şurası tutarsa şüle olur..yahu olmaz olmaz..imkansız..10 kat enflasyonda 40 kat çıkmış kağıdı alırsan boku yersin..bu kadar net..bunun çizgisi desteği ortalaması olmaz..bu dengeyi bulmazsan yatırımcı bulamazsın..1980 lerden bu yana bunu ispatlamış mühendislik var
tabiki mandalina hesabı simit ekmek armut hesabı yapacaz..bunlar enflasyonun göstergesidir..
ekmek 10 kat artarken senin okus pokusla kar yazdıran şirketin 40 kat değerde olamaz..
tapır tapır döküldüğünde görecez zaten merak etmeyin
Beş kat çıkmış kagidi almışım ben tutabilir miyim? Kac kata kadar çıkmışsa tutabiliriz sayın mevduat veya dolares bey?
Bulut abi bisküviye bir baksan tedavi olur mu kutuyu zorlamadan kaçayım mı
Suriyeliler giderse İmamoğlu gelir..bu kadar net..tek isim..
bana göre de bu durum istemeyerek de olsa olacak gibi..
dayı 40 kat yükselirsen belirsizliği fiyatlarsın tabi..10 kat yükselseydin belirsizliği fiyatlamazdın..
pahalıyız hemde çok pahalı..bazı ağır kağıtlar 4 kat pahalı..böyle borsa olur mu yahu..dünyanın hibiryerinde böyle soygun yok..vallahi yok billahi yok