Bu şirketi ve pazarlıyanları sahtekarlıktan hapse atmak lazım.
Printable View
Bu şirketi ve pazarlıyanları sahtekarlıktan hapse atmak lazım.
Sn.Maacit,
Visne de lot sayısı azdı, öyle bir avantajı vardı. Ama Enda ' da şirket olarak olumsuz bir durum yok... Arzdan gelen para ile borç ödemesi gibi bir durum yok, işletme sermayesi için kullanılacak.
Visne ile Enda'yı ben kıyaslamadım ama illa bir kıyas derseniz şu bir kaç gün değil de biraz zamana bırakalım.
Sn.Denizdenizli61,
Benden kaynaklı bir sıkıntılı durum oldu ise kusura bakmayın. Bende bu arza girdim ama hiç bir arza kısa vadeli girmedim hatta uygun yerlerden ilave alıp tuttuğum arzlar bile var.
balsu için ne diyorsun snow hoca, katılacakmışım ?
duran varlıklar 2024 (izahnamede belirtilen son ay/2024)
net kar (izahnamede belirtilen son ay/2024)
arz sonrası oluşacak yeni sermaye ( izahnamede belirtilen)
bu 3 kalemi bu yaz arz flyatı hatalı mı hatasız mı hesap edeyim :)
saat 15:00 da yazarım :)
ENDAI senin endamını.......😡
katıl/katılma diyemem ama ben katılacağım :ok:
az bir lot alış gireceğim..
finansallarına az göz attım fena değil diyebilirim :)
arz edilen lot çok, risk çok yüksek :)
bu biraz lüküs ışığı gibi dehlize girince ordan çıkartır mı bilemem :he:
son kararı siz verin vişnedeki ışık bunda kesin yok :ok:
5dk sorunuza geç cevap yazdım.. kusura bakmayın :)
Sn. Maacit,
Yazınız silindi :wave:
Ama ben cevap vereyim. Sözümü tuttum, siz katıl deyince katıldım.
Yukarıdaki yazıyı da okudum ne tür risk içerdiğini anladım :yes:
Hayırlı Olsun :)
siz katıldınız mı hakim bey ??
tahminlm 150k civarı bireysel katılımcı olacağı yönünde :he:
https://halkarz.com/balsu-gida-san-ve-tic-a-s/
iseyen istediği kadar almış :he: :kahkah:
benim lotumu benim aracı kurumum kırptı diyen cimere ve tüketici hakem heyetine suç duyurusunda bulunsun :kahkah:
278.000.000 lot başvuru 200.000 :he:
ky için ayrılan ve satılamıyan lotlar kcn ve hedef pörtföy almış :kahkah:
zabah açılışta 15.50-15.70 den az Enda aldım umarım çarpılmam :kahkah:
Şaşırdım. Hepsi satılmış!!
Buna göre halka arz büyüklüğü 4.884.460.000 TL olurken yurt içi bireysel yatırımcı tahsisatından filtrelenmemiş 207.483 adet başvurudan, yurt içi kurumsal yatırımcı tahsisatından 49 adet ve yurt dışı kurumsal yatırımcı tahsisatından da 5 adet başvurudan talep toplanmış olup, toplamda 200.263 yatırımcıya dağıtım yapıldı.
Dağıtıma esas tahsisat oranları yurt içi bireysel yatırımcılar için yüzde 60,55, yurt içi kurumsal yatırımcılar için yüzde 33,36 ve yurt dışı kurumsal yatırımcılar için ise yüzde 6,09 olarak belirtildi.
küçük yatırımcıdan talep gelmemiş anladığım bireysele ayrılan ve satılmayan lotları 2 fon almış
bireysele ayrılan 81.5 milyon lot boşta kalmış
tabloda görünen bu :)
KCN+HEDEF=81.5 milyon adet satılmayan ve boşta kalan lotu
özet olarak bu 2 fon blok alım yapmış :)
sence ne olur, ne anlam çıkarmak lazım ???
Normaldir neredeyse her gün yeni bir halka arz oluyor. KY hangi birine yetişsin üç kuruşluk birikimi ile.
Bu halka arzlara bir müddet ara vermek lazım piyasa sindirsin, ky biraz soluklanıp nefes alsın.
Eskiden halka arzlara sayfalarca yorum gelirdi şimdi bakan bile yok.
Bir hisse arz olurdu ky ne var ne yok yüklenir üç, beş tavan sonra satar yeni arzı beklerdi, şimdi arz çokluğundan bazı hisseler eksi açıyor tabi ky de zararını çıkarmak için bekliyor yeni arza para bulamıyor. Bu da yeni arzlara olan talebi düşürüyor.
Sn. Maacit,
Yurt içi bireysel'e 166.800.000 lot ayrılmıştı. Dağıtım tablosuna göre yurt içi bireyselden 168.337.375 talep gelmiş ve hepsi karşılanmış.
Yurt dışı kurumsala 55.600.000 lot ayrılmıştı. Gelen talep 16.920.000 lot olmuş. Hepsi karşılanmış. Bundan arta kalan kısım yurt içi kurumsala aktarılmış.
Yurt içi kurumsala 55.600.000 lot ayrılmıştı. Gelen talep 92.745.625 lot olmuş. Karşılanan 92.745.625 lot.
şu bulls da ışık görüyormusun, ben izahmamede bilanço verilene haftasonu bakamadım, bir diğeri hafta sonu hiç zamanım olmadı, 400 lot anca, depo 50 lt bedavaya benzin alırmıyız? :he:
ışık var dersen bulls a saat 16:30 da 5k gömeceğim :he:
17:00 de kapanıyormuş başvuru, karasızım, parayı boşa yatırmış olmayalım :he:
Bulls başrusu yaptık bakalım ne gelir sonuç olarak girişim sermayesi yeni sztın almalar yapacakmış
bulls yerine Balsu ya zar atsaydın :he:
kaç el düşeş gelecek ilk eşlemede Balsu ip ucu verecek :)
ilk gün tavana 90 yada 110 milyon lot yazıp güç gösterisi yapabilir :)
destek benzeri hareket olacağını düşünüyorum :ok:
Glrmk Vişne Balsu beğendiğim arzlar
kalanın tamamı bulls dahil beğenmediğim arzlar :)
Deniz hocam sen katıldın mı son arzlardan herhangi birine ?
Puuuuuu ********ler.
2024/12 aylık bilanço: -710.367.425
Önceki: 92.226.124
Zarara bak. Yuhhh.
Yeni arz..