Ha şöyle bak uçmak için kanat çırpınan lazım... Aşağı yukarı, biraz daha çalış... Kısmet ne kadar, ne zamana bakacağız artık... Kanat çarpmaya devam... Hareket olmayınca da sıkıcı oluyor... Aşağı yada Yukarı biraz hareket iyidir...
Printable View
Ha şöyle bak uçmak için kanat çırpınan lazım... Aşağı yukarı, biraz daha çalış... Kısmet ne kadar, ne zamana bakacağız artık... Kanat çarpmaya devam... Hareket olmayınca da sıkıcı oluyor... Aşağı yada Yukarı biraz hareket iyidir...
Sn.Egelim , Kasım 2015 deki zirvesi ile 25 TL icin düşenin kırıldığını söyleyebilirmiyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim ☺ Bu arada teknik sebepler ile grafik koyamiyorum.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içinizi karartmayayım geçen yıl endeks 77.500 de iken ÇELEBİ 32,500 TL idi 2 ay önce endeks 82.000 'de iken ÇELEBİ 25.200'de idi bu gün endeks 89,100 seviyesi çelebi 25,060 YANİ HÜSRAN sevinecek bir durum yok endeks şu an %1.9 artıda ÇELEBİ 1,38 endeksin altında gerçek olan bu..
Çelebi sadece blancoyu takip eder.
Teşekkürler Sn.Hisseci 👋
Sn luxat elinize sağlık! Bizde bunun için burdayız :)herşey daralmıştı hacim artışını çok olumlu buluyorum. Yarın dahada hacimli olmasını bekliyorum. Bakalım kısmet!
Şimdi lazım değilse ileride lazım olabilir... Yarın yine aşağı yukarı çalkalaya çalkalaya toplamaya çalışacak diye düşünüyorum... Düşünüyorum da bakalım spek ne düşünüyor... Fazla düşünmesin bence, zaten yıllardır düşünmüş olmalıydı...
Neyse, zaten şurada 3-5 kişi belki spek işi götürürken arada biraz nasiplenecek
Bol kazançlar...
Günaydın bol kazançlı bir gün olsun inş.
Spek abimiz diyor ki, daha mal toplayamadim yavaş olun... Olur abicim sen ne zaman istersen....
Tam bi süzme ile karşı karşıyayız:( kastıkça kasıyor! Kas bakalım yayı ne kadar gerersen o kadar sert olacak inş...
kanser devam ediyor bizler buraya yazdığımız için hisse yukarı gitmez çelebi holding ve spekülatörü yada ağırlıklı TEB yatırım ne zaman almaya başlarsa o zaman gider,,2-3 yıldır takip ediyorum kolay kolay kazandırmaz,, :( bu gün de fos.keşke endekse parelel hareket etseydi bu arada İŞ YATIRIM 37.000 hedef fiyat vermişti 3-5 ay önce hiç sesi çıkmıyor bu sıralar
Bugün yine olmadı:) ama bugün kü takası çok hoşuma gitti !
Büyük düşen kırılmadı henüz 25,45 üzerinde inşallah!
Kuş uçmayı öğreniyor... Aferin sana... Biraz dinlen olur mu... Yorma kendini... Uzun süredir yatıyordun...
Maşallah...
Hisseci16 üstadın dediği gibi 25.45'i kırdı... Bugün yada Pazartesi onay almaya gelebilir...
Bol kazançlar...
Çok şükür teknik yine yanıltmadı :)
Helal olsun size😊(Hisseci ve Egelim)
hangi gemiye bindiniz eyeğen tşk.
Satan da alanda hayrını görsün!
https://twitter.com/BorsaTakipp Takip edin ikinci seans derinlik ekranı paylaşımı yapacağız.
Askerken çok söylenen bir söz vardı, o geldi aklıma: "Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır."
Ustad adam buradan çekip 25,45'e verse malı. "Satanlar oh, iyi ki sattim" der... Sonra yukarı sürerken millet yine atlar. İkinci kez aşağı salsa artık yükünü boşaltıp yoluna rahat rahat devam eder...
Klasik borsa yatırım psikolojisi grafiği vardı, aynen ondan olur...
Not: Bir de satışlardaki lotlar azalınca ben bile rahatsız oluyorum. Spek ne yapsın, adam yukarı sürse mal yok... Belki sırf bu yüzden yukarıya kendi malını yazıp onları alarak yukarı götüren spekler oluyor...
Bakalım Çelebi speki nasıl bir yol izleyecek..
bide onay a gelde tam olsun...
Bugün yetişmez artık Pazartesi onayı alırız... Bol kazançlar...
S.a. Akidesler, cumleten hayirli ve mutlu hafta sonlari...:)