Burcede mantık pek sökmez beyler...6-7 yıllık tecrübeyle sabittir...
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using hisse.net mobile app
Printable View
Burcede mantık pek sökmez beyler...6-7 yıllık tecrübeyle sabittir...
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using hisse.net mobile app
...........................................
Vay be süper kazık yedik yüzde 10 zararla verdim çıktım ne güzel adam soyuyorlar vay be en çok düşen kağıt hala inanamıyorum vay be
15 temmuz ve uçak düşürülmek olaylarında bile böyle darbe yemedim 1 yıllık kar gitti yazık
Sent from my SM-J710F using hisse.net mobile app
muhtemelen 3.93 direncine yakın değer 1-2 güne fakat tekrar 4.30 lara gelmesi zor gözüküyor bugunkü hareket sonrası.
tabi burce bu yarın 3.70 gösterip 3.45 desteğinide gösterebilir..
bu kağıdı yıllarca takip ederim
sanırım spekülatörlerinin hisseleri cezalı
ve az bir hisseyle söyüşleme yıllarca yapmaktalar
sorun spek.leri değil
şirketin sahibi olan şahısların bilgisi var mıdır yokmudur.
ne diyelim nasrettin hoca her zaman haklı :parayı verev düdüğü çalar.
küçük yatırımcı ise gereksiz beklentileri alır. sonuç malum. hisseleri elde tutma süresi,,,,, o da belirsiz
Burce son 5-6 yıldır küçük düşüş ve yükselişlerle uyudu...Burce uzun vadeli bir kağıttır...Hareketin başlangıcı uzun vadeli grafiklerde bir kaç defa bu topikte (önceki forumda) açıklandı...Bilançoda yıllar sonra kâr açıklandı...Bir başka özellikte burce haberle patlayan bir kağıttır...Ben geçmişe göre değerlendiriyorum...Bir pozitif haber düşer soluksuz uçar ,burce nin karateristiği böyle oldu genellikle...Ha burce dir bu patron kağıdıdır ,ağa ne zaman isterse o zaman gider...Ansızın bir sert düşüşle ya da yükselişle başlayabilir...Benim temennim yükseliş trendi üzerine ,düşede bilir ben bekliyorum başka çarem yok ,kimseye tavsiye etmem...
Benim yazdıklarım bana göre geçmişin bir özetidir , sadece beni bağlar asla yatırım tavsiyesi olamaz ,zarar edersiniz...
selamlar saygılar kardeşim.bu tip hisseler yatırımcısına ızdırap veren hisseler olmakta..büyük çıkıştan sonra umutla bekleyen insanlar bırakmıştır.internet sıkıntım var.bugünde hayal kırıklığı yaratmıştır.elinde olanlara sabırlar diliyorum.forumlara yazmayı pek sevmiyorum.bazen yanlış anlamlar olmakta.polemik yapılmakta.
Kağıda girenlere;
Bu ne cesaret yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim.
3.00 liradan avgyo sattım bu kağıda girdim lanet olası taban oldu..nerde bir eşek s.... sek orda bir saksağan ötüyor derler yaaa aynen öyle oldu sanırım...ama şunu anladım boktan bir hisseye girmişiz..
Neden sucuklu yumurta şirketmi batık çok mu borcu var yoksa çok mu pahalı hiç biri değil ama hisse de işlem yapan birileri çok set ve acımasız ama hisse de bir haber haber yokken ve piyasa da normalken hisse de çok pahalı değilken yapılan bu hareketin bir amacı olmalı ben ce birileri iyi bir numara çevirecek ama bu fiyattan küçük yatırımcının malını zor alırlar. korkaklar her gün cesurler bir gün ölürler onlar yüreklere korku salmaya çalışıyorlar. Yakında bu yazıya tekrar dönüp bakın lütfen
ver bakalım düdük emmi nereye kadar verebilecen bakalım..Nefesin kesilecek ve ite ite gömtürecen tekrar yukarı...kaçarın yokkkk:))
nefesi kesildi adinin..şimdi tepki ver kafana çalayım malı...
Buralarda tutunabilirse iyi bugün ytd
Sent from my SM-J710F using hisse.net mobile app
at kafalı düzenbaz baskılıyor hisseyi...sadece kendisi kazansın kimse kazanmasın...ite ite götürecen ....
Adam niye götürsün ki.Aldıklarını 4 ve üstü verdi zaten.
Ek 595
Kimseye mal veremedi burada kimse takas atmadı ama ben yazayım dün en iyi alıcı 250 000 lot iş bankası 100 000 lot halk en iyi satıcı 148 000 ıcbs bunlar acımasız bir şekilde mal bekliyor ama bu fiyattan zor alırlar konsalide bilonçaya kadar malı topladılar topladılar sonra kel görünür sen küçük yatırımcıya bu çileyi çektir bakalım kim kazanacak düzanbazlar
Usta nasıl mal veremedi.?Yukarıdan alıcılardan biri sensin zaten kendin soyledin.senin gibi belki 100 lercesi var.biraz gerçekçi olalım.
Sent from my M1453 using hisse.net mobile app
nakış gibi işliyordu grafik olarak .....şimdi sanki şirkettmi battı bizim haberimiz yok ...:vk:
bakalım bu filimin sonu nasıl bitecek....:yahoo:
https://invst.ly/3dcma
3.44 önemli!
Gel gel daha 3.10-3.20 arasına gel de almaya devam edelim.hatta mümkünse 3 altı yaparsan süper olur :))
Sent from my M1453 using hisse.net mobile app
takasları paylaşacak arkadaş yokmu...
Hisse analiz net e üye olun orda bütün kagitlarin günlük takasları paylaşıliyo...
S.a. Akidesler, cumleten hayirli ve mutlu hafta sonlari...:)
Bir haftadır tek bir paylaşım bile yok ...Hayırlar olsun sevgili dostlar...
Hisse kimsede tat tuz bırakmadı sayın uğurlu sizce konsalide bilonço nasıl olur kötü olursa teknik 3.20 ye kadar sarkma gösteriyor
Burcede bilançoyu kestirmek pek mümkün değil Sayın Hook zira patron kağıdı dır.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas faaliyet karı (zararı) 795,406 - (-1,786,432) - (-558,362) - (-1,412,942)
sırasıyla 2016/9 - 2015/12 - 2014/12 - 2013/12 olarak bakınız.burası önemli bence ve teknik olarak dönüş emareleri var...
Bu nasıl iş her zaman kırmızı moral bırakmadı ama bekliyorum satmayacam ytd
http://fs5.directupload.net/images/170313/n8c23zfw.jpg
son bir ayda alanlar
Demek ki adamlar mal topluyor daha bitirememişler
Esas faaliyet karı (zararı):
1.198.083-2016 yılı
-1.786.432-2015 yılı
Dönem Karı (Zararı):
-1.035.199-2016 yılı
-2.990.028-2015 yılı
Satışlarda %20 artış iyi görünüyor. Ancak, kur farkı karı eritmiş. Bakalım hisseyi nasıl etkileyecek.
Herkes herşeyi nasıl da biliyor bu bilançonun böyle geleceği belliydi hisseyi ne hale getirdiler 3.10 dan alıcıyım basmaya devam edin vicdansızlar
Burceyi bir haber uçurur... Geçmişinde hep böyle oldu...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.