Sigorta landık dedik rahatız dedik adam çakmış aşşağı:) böyle de olmaz ki !!!
Printable View
Sigorta landık dedik rahatız dedik adam çakmış aşşağı:) böyle de olmaz ki !!!
bugün/yarın genel kurul toplantısı var
Sayin hisseci sizinle ayni hissede olmak cok sevindirdi beni saygilar selamlar tum arkadaslara bol kazanclar...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 15.00 itibariyle gk toplantisi baslamis umarim guzel haberler cikar
Kap a bildirilmis gkda alinan kararlar kar payi dagitmayip hecmis donem zararlarini kappatacaklarmis
Nerden bulastik boyle adi bi hisseye bir an once kurtulsaydim donup bakmicam bidaha
Topic bile morg gibi ne yazan var ne bisey paylasan
Ben kol kestim kurtuldum kalanlara bol kazanclar
Eyvallah sn. Hisseci😁
http://fs5.directupload.net/images/170326/qkbhos6z.jpg
son bir ayda alanlar
AKGRT günlük-TL BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKİLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR(İSTK)
http://i.hizliresim.com/M0vLGM.jpg
20 Nisan Perşembe 19:11 AKSİGORTA'NIN 2017 1. ÇEYREK NET KARI 24.5 MLN TL OLDU, 2016 1. ÇEYREK ZARARI 2.7 MLN TL
Kar Geçen yıl ilk çeyrek e göre 10 kat artmış bakalım ak sigorta yarın ne yapacak:)
24,525,393 TL kâr açıkladı. Şirket 2016 yılı 1.çeyreğinde ise -2,696,357 zarar açıklamışt
Derinlik verecek olan var mı arkadaşlar
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahol pay alımını iptal etmiş. Tahtası kapanan yatırımcıyı kandıran şirketlerden ne farkları kaldı acaba
teknik ne diyor arkadaşlar.teşekkürler
Teşekkürler
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.45 fiyat hedefini bekliyorum.Yazdıklarım beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın fantayapar: Maliyeti bırak sen hedefe bak.Yazdıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.
Adım adım 3.45 ilk hedef fiyata...
Ak sigortada çanak oluşumu var 1.5 dip 3 çanak tepesi diye bakılırsa 4.5 lar hedef olabilir 3.5 ler aşılısa tabi yatırım önerisi değildir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.45 fiyat hedefi ile ilgili ilk yorumum 07-06-2017 de adım adım 3.45 fiyat hedefine adlı 2. yorumum ise 09-06-2017 de yayınlandı.Bugün sabahtan 3.45 ten aranızdan ayrıldım.Kalan arkadaşlara bol kazanç dilerim.Şu an emlak konuta girdim.Fiyat hedefini sonra açıklayacağım.Yazdıklarım beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir.
Çanak hedefi 4.5 tabi 3.5 üstü kapanış lar yapabilirse ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın fantayapar emlak konuttaki hedef fiyatımı onun forum sayfasına yazdım.ordan takip edebilirsin.
Aksigorta (AKGRT, Sınırlı Pozitif): Şirketin 01.01.2017-31.05.2017 dönemine ait prim üretimi toplam 951,2mnTL ile geçen senenin %21 üzerinde gerçekleşmiştir.
http://borsaajans.com/Haber/sasa-dan...-haberi-daha--