bir babayiğit buna talip mi acaba..!? ayni işi yapan şirketler sürekli karda! devlete ait olan,beceriksizlik yüzünden bu halde ise ya önünü açın satın yada değerli işlere imza atın.
Printable View
bir babayiğit buna talip mi acaba..!? ayni işi yapan şirketler sürekli karda! devlete ait olan,beceriksizlik yüzünden bu halde ise ya önünü açın satın yada değerli işlere imza atın.
Devlet firmanın önünü açacak, değerini artıracak bazı projelerde dogub yi kullansa, talibi artar. Toki.. vs. dünya kadar inşaat yapılıyor. Devlet dogub yi kullanabilir. Parlatıp, cilalayjp sonra özelleştirmeye çıksa sonuç alınabilir. Malesef devlet salmış çayıra...
Sent from my Venus_V3_5570 using hisse.net mobile app
gecenin bu saatinde bu kadar ky. sanırım kokusu yayılmaya başladı. ytd.
50_100bin le tavan yapan hisseye ne oldu böyle? Bu kadar işlem gerçek mi yoksa bir cepten diğerine mi? Günlükçüleri perişan etmek için bu kadar işleme gerek var mı anlamadım. Ya da bilmediğimiz başka şeyler mi var?
malesef 1.24 lerden vermedim 1.14 lerden verdim. hazımsız kağıt. iyi haber geldi diye umutlandık. spek haberi ky yı dövmek için kullandı. aşağı düşerse takipteyim. çok gıcık ve acımasız bir speği var. her zaman dogubta spek kazanıyor ben bunu anladım. kalan arkadaşlara bol kazançlar. ytd.
Günlükçüler döküldü sanırım. Bu kadar işlem 5-10 kademeiçin değildir herhalde. Bu arada ilgiyi çekmek için biraz canlanması yetti. Bekleyip göreceğiz.
Yavaş yavaş Dikkat çekmeye başladı.
atlayana her kademeden malı verdi sindire sindire vura getirdi hacim/kapanış beni hiç açmadı bakalım yarın nelerbekliyor bu rüzgarlı gemiyi
Bakalım canlanma devam edecek mi? Bu hisse kısa vadeli düşüneni süründürür. Uzun vadeli düşünenide sabır taşına çevirir, mezara sokar. Arada bir denk gelirsen ihya eder. Spek ne isterse o olur. Geçmişini bilen hiç kimsenin büyük alım yapacağını sanmıyorum. Belki istikrar, güven oluşursa o zaman akın akın gelen olur.
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. "
Benim fikrim diye paylaşayım öncelikle,
Daha öncede yazdım Erzincan fabrikanın durumu iyi değil, isteyen Erzincan a gider sorar bakar. Genel giderleri 3 aylık 300.000 TL ( Mart bütçeye bak 300.000 tl yukarı aşağı yine zarar edecek ) devlet de olan kısım dışında halka arz ve Erzincan esnafına sattıkları hisseleri soran yok. Bu kağıt ile beklenti malesef sadece Özelleştirme , eğer bu kağıt özelde olsaydı şimdi tahta kapanmıştı, çünkü satış yapamıyorlar çok düşük ciroları var. Daha önce özelleştirmeye çıktı alan olmadı, çünkü aldıktan sonra yeni ürün ve pazarlara açılması lazım. Lokasyon çok iyi değil etrafında pazarı yok, başka yere üretim yapsa nakliye den gol yer.
Diğer beklenti Tera çıkar spekülatif zıplatır indirir , devlet elinde olması paranın garanti olmasını sağlıyor sadece ,
Paramızı zor kazanıyoruz, erzincan da akrabası tanıdığı olan sorsun durumunu ondan sonra yatırım yapın derim.
Ben bu kağıt da %4-5 bulur çıkarım yukarıdan asla girmem, yukarıyı beklemem , oda devletin elinde olduğu için yoksa hiç uğramam.
Günlükçüleri kısmen döktü. İstikrar yakalarsa, sayımız artabilir.
1.13 den daldık yeni zirvesini deneyecek gibi görünüyor
Yine klasik dogub hareketleri
Tera da etkili olamadı anlaşılan
Asansör gibi, istikrar yok...
Adam 900k lot alışı gösteriyor burayı kırmaz dedikçe veriyor . Sabahtan beri 1.16 ya 260k alış koyuyordu . Sile sile emirleri buraya getirdi . Borsanın coştugu gün yüzde 5 zarar yazdık..
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Oluşan pozitif hava gitti gibi
Herkese merhaba , sadece dikkatimi çekti ve biraz izledim tahtayı , sizinle fikrimi paylaşmak istedim. Böyle bir hissede kademeye 300.000 veya 900.000 alış koyabiliyorlarsa tahta sahiplidir ve operasyon yapıyorlar veya yapabilirler havası veriyor ve bence bu olay olumsuz değil. Sadece biraz sabır. Biz en sağlam hisselerde aylarımızı çürüttük , kar gelir gitmez , beklenti olur gitmez vs. Onun için işlemleri iyi izleyip biraz sabredin derim. Y.t.değildir . Saygılar...
Tahtanın sahibi olduğu muhakkak. Bütün spekler kazanmak ister. Ancak bu spek hep bana, hep bana diyor. Hisse deki spekülasyon algısını her geçen gün sağlamlaştırıyor. Mimlendi artık. Hisseye girenlerin çoğu günlükçü, kısa vadeli düşünüyor. Vur kaç yapmaya çalışıyor. Arada zarar görenler hissenin geçmişini bilmeden girenler oluyor. Tera speği biraz frenler diye düşünmüştüm, bekleyip göreceğiz.
Dogub herkesin sesini kesti yine. Bu spek varken kim niye girsinki bu hisseye. Günlükçü den, zarar da olandan başka. Sanal Pozitif hava gitti gibi....
Spek fazlasıyla bu hafta yevmiyesini çıkartı1.00 1.24 iyi karmarjı yaptı. Çarpılmayın kalmadı. Ayda bir yapsa köşe direncine gelirse tekrar numarasını yapar. Ytd
Çok fazla kar elde ettiğini düşünmüyorum. Bu spek herşeye tamah ediyor. 1_1,24 arasında yapılan işlemlerin çoğu kendi işlemleri. Bir cepten diğerine. Açgözlü, çorba parasına bile atlıyor.
düşük işlem hacimli düşüş iyi değildir, o kadar işlemden sonra bu işlem hacmi biraz dinlenmeye geçecek demek , akşam kapanışı görmek lazım. düşüşe tepkiyi vermedi , bu salıma delalet eder,
90 lar calismaya baslar haftaya , ogle ne kadar rakamlarla tpik oyunlarina devam etti , son son bulduguna verdi
Yeni server e geçildikten sonra itibar verme oranlarda yok denecek kadar düştü... sanki herkes birbirine düşman oldu...
İyi geceler...
Sayfanın en altında full site tıklandığında itibar menüsü, forumda açık olanlar görülebiliyor...
Tekrar mobil menüsüne geçmek için yine sayfanın en aşağısında sol tarafta senet yazan yer tıklanır ardından mobil mavi tıklanması yeterli oluyor... kalın sağlıcakla...
Nadasa terketti spek bizi ...
Spek eskiden nasılsa yine aynı. İnsan düşünüyor, öyleyse Tera etkisiz eleman, hiç bir faydası yok. Yine spek istediği gibi cirit atıyor.
Zarar açıklayan, yaptığı işi beceremeyen bir şirket olarak benim bu hisseyi almamda ki tek beklentim olur da özelleştirilip iyi hale gelebileceği. 3-5 aldım attım kenara, ne çıkarsa bahtımıza
Yataya bağlandı,ancak speğin vardır bir planı yine! Yıllardır aynı psikoloji ile davranıyor. Çok aç gözlü çok...
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yillik kazndirdiguna bak cay demle soguk su ic , buradan cayi icene helal olsun
Herkes profilini güncellese... memleketini doğum tarihini yazsada; nerden olduğunu bilsek, saygıdada sevgidede kusur işlemek... kanaatindeyim...
Spek, bir kerede şaşırt bizi!!
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secim yaklasti borsa da degisimler xamani geldi , ben olsam 1.20 ye kadar sattigim mali geri almam ayni yerden
Buda biktirdi bi tarafina sokarsin aldigin lotlari ser..siz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170314/5hrcbzhy.jpg
son bir ayda alanlar