-
ABD'li Ford Motor Company, Super Duty üretimini genişletmek için 3 milyar dolar yatırım yapacak
Ford Motor Company, Super Duty pikapların üretimini genişletmek için 3 milyar dolarlık bir
yatırım yapacağını duyurdu.
ABD'li otomotiv üreticisi, "şirketin en popüler ve kârlı araçlarından birinin üretimini artırmak"
amacıyla 2026 yılından itibaren Ontario'daki Oakville Montaj Kompleksi'nde F Serisi Super
Duty pikapların montajına başlamayı planladığını duyurdu. Bu hamle, en çok satan pikap
üretimini 100.000 adede kadar artıracak. Yatırımın Kanada'da 1.800 istihdam yaratması
bekleniyor.
-
adam evini satmış..froto almış..forumda bir arkadaş..inanmış kağıda almış..çok da bilgisi yok,teknik-temel...olabilir..sonra benim ve serkalgo nun yazılarından bir şüpheye düşmüş...araştırmış..bilanço yu sunmuş foruma..
rakamlar önemli değil..diyor ki:
froto.. atıyorum 2023/2 de 80.000 tl kar açıklamış, 2024/2 de 110.000 tl...
rakamları atıyorum..
sonra diyor ki: yaw ben mi yanlış okuyorum,şirket karda değil mi....
sonra bu sivri zeka gral lardan biri diyorki:
yaw tabi bizde hata var diyor...aklınca dalga geçiyor..bu iki arkadaş diyor (serkalgo ve ben)mutlaka bizim görmediğimizi görüyorlardır diye kendi çapında laf sokuyor...
bak şimdi..bu gral sivri zeka ya biride çıkıp demiyor ki;
gral,enflasyon resmi %55,reel %112..sen bu bilançoya nasıl çıkar kinayeli olur verirsin...
adam evini satmış..
bu sivri gral arkadaşını iyi etkiledi..serkalgo ve ben kötüyüz..
forum böyle işte...
-
-
Yazin dusuncenizi bir kere ve gecin gidin.
Herkes istedigini yapsin.
Yoksa ortam gerginlesiyor..
-
arkadaş soru soruyor..oturuyorsun grafik çiziyorsun..noktaları belirliyorsun..nerde ne olursa sonra ne olur diyorsun..mesai harcıyorsun yani..ne bir Allah razı olsun,ne bir şurayı anlamadım ne bir şu olursa ne olur..yok..sanki görevimiz..para alıyoruz..olsun..öyle bir beklentimizde yok..faydalansın insanlar diyorsun..
faydalanmıyorsun , bari laf sokma...
sen,dişinden tırnağından biriktirdiklerinle borsaya giriyor ve tüm bu birikimlerini şu forumdakilerin yazılarına göre yönlendiriyorsan Allah hakikatten yardımcın olsun
-
Germeyin ortami yok yere...
Zaten hava cok sicak.
Hic gerek yok.
-
Felaket tellalları bu sıcakta hiç çekilmiyor. Eregldekiler kayboldu ortadan buradakiler mesaiye tam gün devam
-
Bize küfür ederlerken ortam gerilmiyormuydu????
Şimdi gayet güzel yazmış Gürsel abi,ne diye ortamı geriyor olsun ki?
Doğruları duymak rahatsız mı ediyor?
Burası forum,yön önemi olmadan paylaşım yeri.kimseyi iplemeden doğru gördüklerimi,gelişmeleri vs olumlu/olumsuz her şeyi objektif olarak paylaşmaya devam edeceğim.
Rahatsız olan olsun benim umurumda bile değil.Herkesi memnun etmek gibi bir misyonum kendi adıma yok.Kimseninde adamı olmadım bu hayatta çok şükür.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7151aa996e.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi