Endekis yükselmiyor ama Ayasofya abi senin mistir dörtnala gidiyeahhh
Hadi yine iyisin oğlanın bedelliyi beleşe getirdin :)
Endekis yükselmiyor ama Ayasofya abi senin mistir dörtnala gidiyeahhh
Hadi yine iyisin oğlanın bedelliyi beleşe getirdin :)
Endekis düşüyor ama senin hisse bugün de yükseliyor lakin sende kuruş para yok, yabcak bişii yok
Meteliğe kurşun sıkmak can sıkıntısına iyi gelir
Sen parayı bulup gelene kadar burda kurbağanın gözü pörtler
Neyise
Sen gelinceye kadar bende paraları istifleyim :he:
2025 ekonomik programı yapamıyorum daha oğlanın 2024 maaşı kaç TL belli değil. Bedelli yattı da. Borcumuz mu var alacağımız mı var bilmiyorum o yüzden hiç bir şey belli değilken borsada olmak kafamı rahatsız eder. Borsanın inişi var çıkışı var. Bir belli olsa durum ona göre girerim ya da uzak dururum. Birde uyku düzeni sorunu var dayı 24 saat uyuyasım geliyor. Gözümü açamıyorum. Zinde olursam gelirim heran
Birde daha önce borsadan çıktığım da zirveden malum seviyeye kadar düştü. Bu sefer aynısı olur mu daha trompet var ne halt yiyeceği belli değil. Manyak manyak şeyler yaparsa bizimkiler iyi geçinemezse bu adam içimizden geçer. Dur bakim her şey belli olsun ona göre geliriz gideriz
Parasızlık kötü bişii deselerde aslında iyi bişii, paran var derdin var.
Sende üüüyle 1 dert yok Ayasofya abi
Bak bize parayı nereye koyacağız diye kara kara düşünüyük, Bitcoine bastık parayı biz basarbasmaz löp diye düştü :kahkah:
Neyise
Sen tam zamanında borsadan çıktın.
Bende sen gelene kadar biraz hisse biriktireyim bağri :drunk:
Yarından itibaren aldığım lotları buraya yazayım, bakalım kaç lot biriktirecez, sen gelince sana kakalamaya çalışırım :he: