Haysiyetsiz hareket ediyor. Maliyet düşürmek için bugün aldım
Printable View
Bizde aldık birşeyler, umarım uğurlu geliriz ortama.
Şuan en çok izlenenlerde mynette hayırdır
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu hissede uv kalmamda etkili olacak.
İndex bilgisayarın sayfasında despc grup şirketi olarak görünüyor. İndex bilgisayar ın Ayazağa daki yeri proje olarak yapılıyor. Burdan 88 milyon usd kar ortaklığı şeklinde bir anlaşma var.
Despc nin burda payı varmı? Yani grup şirketi olarak bu gayrimenkul ortaklığından pay alırmı?
Arkadaşlar,
Bugün çok büyük bir anormallik olmazsa en az %4 artış bekliyorum. işlem hacmini de takip etmek gerek tabii.. keyifli seyirler :)
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İşini bilen için dün güzel alım fırsatı verdi Despc. Kanımca, biriktirilecek fiyatlar bu seviyeler.
Sabrın sonu mutlaka selamettir.
Haydi despc çok bekledim seni çook
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
baskı son buldu,tren yola çıktı...hacimli dönüş çok güzel oldu...sıra bize geldi...
:) Teşekkür ederim. Keçke o kadar imkanım olsa.
Fena syılmayacak süredir DESPEC'teyim daha güzel günlerin geleceğini düşünüyorum. Ancak yeni işlerle temelin güçlenmesi gerekiyor bence. Onun da çok uzak olmadığını düşünüyorum. Epeydir sessizlik var.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Umarım hacim bu seviyelerde devam eder.
Çok baskılanmıştı kağıt. Hak etmediği seviyelere inmişti.
Umarım yeni bir trendin başlangıcı olur.
4,07 üzerinde yeni bir kanala geçiyor gibi.
Kuzuları sürüye katmıştık zaten. Dünkü fiyatları fırsat olarak görüp 3.64 ten paramız nispetince ekleme yaptık çok şükür.
Yükselmesindeki temel gerekçe teknik mi? Yoksa bir beklenti mi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir saatlik saltanat oda sona erdi lanet olsun bu geri geliş hoş degil lanetli hisse zarar çıksın daha yüzüne bakmam
yokmu bu şlemleri yorumlayacak
Sanki yudum yudum mal veriyor. Hareketleri hep aynı. Çıktığı deliğe geri dönerse şaşırmam.
Ait olduğu olduğu yere geri geldi :)
Sabah boşluk bırakıp gitmişti orayıda tam kapatmamış.
3.76-3.80 arasında.
oynasın dursun...sallasın bakalım,sadece zaman kaybederim...ucuzlattıkça kaybedecek malını...silkelese de sabırlıyımdır...
Ele vermesse iyi bakalım, yine bulaştım. Kısa vadeli %5 ve üzeri gördümü tüyerim.
Sanırım büyük çoğunluk satmış. Dün sabah ki çoşkuya eşlik edenlerden kimse kalmamış.
Beklemeye devam
Hiç olmazsa 3,89-90 dan yataya sarsaydı..!!!!!Temettüden sonraki yaklaşık fiyatı sanırım...
Eski göz ağrımız yine pozisyon açtık...
INDES hariç, İNDEX grubu temettüden sonra ölmüş de ağlayanı yok...!!!!
Aslında dönemi de yaklaştı ama...
Şu genel hava ve siyasi ortamdan etkilenmeden temettü aralığını kurtarması lazım...
Endeksteki coşkuya rağmen, bugün de sahipsiz orta malı görünümünde...
Temettüden sonra iyice sıkmaya başladı..,,..,,.....