https://i.hizliresim.com/nJbo8a.png
Printable View
Edip bile 10 tur atar, bu yerine kalır,,,
İŞTE BU,,,,
1 ileri 5 geri,,,
şenlik arayanlar arazi seçimini iyi yapamamış,,,
8 ustu kalamayacagını anladıgım icin 8-805 arası zararsız verdim beklentimi karsıyalamdı meret size kalsın
Kademelerde isteyene çok diyor,,, dalgasını geçiyor,,,
Hissenin tutunması olumlu.. son gelen 20 bin lot civari alim gercekse de olumlu.... cepten cebe aktarma cok yaptiklarindan anlamak zor
topluyorlar mı alakmı yani yeniden 8.17 gecerse 3500 adet alırım ama orayı gecmez
bu kagıdın spegi meydanda yok yoksa ohooohhh 1 kalemde cizer atardı 8.17 yi
ne zaman 8.17 yi en az 60-70 000 lot hacimle gecer o zaman alırız yoksa bunda is yok 1 milyon lot uzerini kac defa gordum bunda .hadi rastgele
Hissenin tutunmasini hala olumlu görüyorum... dün yapi krediden 18 bin civari mal cekildi... derim asiri sahipli bir hissedir o nedenlede disardan birilerinin yüklü mal alıp vermesi çok zordur... 18 bin lot cok yuksek tutar olmasada alinmasi ve satilmasi bu kademelerle zordur...
bu kagıtta 300 000 lot ne arar 8.17 benim çin seddim orayı gecerse alırım ...toplayamamıski belli yoksa coktan 8.17 devirip gecmisti zaten 8.17 gectigi an nasıl hızla yukseldigini gorecegiz bana gore ..8.60-8.70 den asagıya bu kagıda satıs gelmez ..9.50 civarında veririm
serkan gök 290 bin lot toplamıştı.. ve bunu dağıttı.. tek bir el almadı o hisseleri.. işlem gören hisselerin 5te 1ini dağıttı adam.. sonrasında pazarlamanın aldığı 100 bin lot da serkan gökün sattığı hisselerden ayrıydı.. serkan gök bu kadar hisseyi toplamasına rağmen kimse götüremedi hisseyi..
gerçi serkan gök kimdir? neden bu kadar hisseyi aldı? ve neden sattı? bunları bilmediğimizden sağlıklı yorum da yapamayız.
2+2=5
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
bist in en kelepir hissesidir kendisi...şarap gibi yıllandıkça yıllandı...olgunlaştı...içime hazır...bunun fiyatı carinin 10 katı olsa bakıpta şaşırmam
bu arada haber paylaşılmamış.. 8 aralıkta olağanüstü genel kurul toplantısı var.. kayıtlı sermaye tavanının yükseltilmesi için.. ya bedelli veya birleşme gelecek gibi duruyor.. veya (tam emin değilim) süre sona ermeden formalitesini yerine getiriyorlar..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/639823
olağanüstü genel kurukla gidecek birileri varsa tanışalım.. genel kurula gidelim.. havayı koklarız..
uzun yıllardır bu hissedeyim eger ben istanbulda oturuyor olsaydım bu hissenin neden 20 senedir yatırımcısına kazandırmadıgını yüzlerine baaka baka özellikle hissedarların yüzene söylerdim. icinizde hicmi istanbullu yok senelerdir bir kuruş temettü yok kar yok o yok bu yok savcılıga şikayet dahil her merciye gidecegim bazı angutlar var bedelli sermaya lafını agızlarına dolandırıyorlar o zaman icerideki paralarımız ne olacak bedelli lafını diline dolandıranları hatta yazanları üste yazan gibi şerefli olun şe,,,,,,,,,lik yapma canak tutma paran coksa hisse al pislik yapma ytd,
serkan gok ilk defa duydum ben bunun teknik hareketine bakıyorum...bedelli yapması ne kadar dogru olur yaparsa kucuk yatırımcının parasını gasp etmek demektir ...5.4 milyon sermayesi var gecmis yıllar karı kar yedekleri vs gibi hesaplardaki paraya bakıyorsun 40 milyon tl gibi dev bir rakam..%700 bedelsiz potansiyeli
peki bedelli ihtimali yok diyelim de şerefimizi kurtaralım bari.. hem angutluktan da kurtulmuş olurum. 3 tane seçenek yazdım. bedelliyi siz elediniz. geriye kalıyor iki tane. hangisi olduğunu söyleyin de bilelim. madem her birşeyi iyi biliyorsunuz. ********ler de nasiplensin. ben oturduğum evi satıp derimod aldım. ve şu an kirada oturuyorum. biraz saygılı olun.
arkadaşım bakın bedelli yapacak demedim. olağanüstü toplantı var. kayıtlı sermaye tavanı artırılacak. seçenekleri yazdım. ve sanırım hata ettim. %700 bedelsiz potansiyelini hepimiz biliyoruz. ama herşey toz pembe değil. tüm ihtimalleri konuşup tartışmak varken kötü niyetli angut ve ******** oluyorum.
eğer ********lik yapan arıyorsanız gidin http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/derim-derimod/ adresindeki son 3 yoruma bakın.
madem bu kadar öfkelisiniz. ne dedim. gelin genel kurula hem tanışırız hem yönetime sorarız. ne yapmak istiyorlar. planları ne. gelip burada bana çok kötü hakaret edeceğinize.
Yorumları okudum. Çakallık yapmaya çalışıyorlar bence. Zaten hisse sahipli kim malını kaptırmak isterki. 7 ye çekerse bayağı mal toplarım salsında görelim 😊
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse kardes ben zaten ısrar etmedim dedigim gibi bedelli yapması kotu niyet demektir ben bikac ay bekledigim oldu genelde 12 yıldır hep al sat yaptım...genelde 6-10 lira da gidip geliyor ..zaten su 10 nun ustunde kalıcı olabilse nereye gidecegi belli olmaz cunku oyle bir grafik yok halka arzından beri.. patron bence artık uzun yıllardır bekleyenleri odullendirip %700 bedelsizi vermeli hep bana hep bana nereye kadar dimi kim ne goturmus obur tarafa 2 metre kefenden baska ..iyi gunler
bahmet aslında niyetim başka idi kusura bakma maksadımı aştım şekerim aniden yükseliyor bedelli kelimesini duymak istemiyorum daha önce denediler 2 defa spk ya şikayet ettim emin degilim aama şikayetim amacına ulaştı spk da kemal bey diye biri vardı şimdi ayrılmış zannedersem o da bana bu bedelli artırım geri döner demişti bahmet ben bu adanlarda en az 50 defa telefonda görüştüm her defasındadakendimi altatılmış olarak gördüm bunların ceosu bana dediki mehmet amca 2015 olmazsa 2016 da kesin temettü verecegiz bende dedimki oglumun düğünü var cok güzel olur cok sevinirim dedim ama o da palavra cıktı o zamanın kayıtları vardır herhaldeneden bana yalan söyledin diye 2 senedir arıyorum telefonu calıyor ama ismim kayılı oldugu icin acmıyor ben onu rabbime havale ettimbahmet ben bu adamlara karşı cok doluyum birde üstüne bunlara bedelli paarasımı verecegim benim kızgınlıgım buna sen degilde başkasıda olabilirdi yazan gene söylüyorum bu şirkete güvenemiyorum eger bedelli acıklamaya kalkallarsa isyan cıkar bu yazılarafer konuşmalarımızda akşam olunca yorumları okudugunu bana kendisi söyledi birde şuna dikkat edin maim her sene milliyete veya hürriyete demec verir kazetelere bakabilirsiniz bütün söyledikleri hep yalan o yalanları herkes biliyor bilmeyen arkadaşlar gazetelere bakabilir en basiti 2017 de derimodda yabancı ortakluk dahil her olabilir dedi bizleride yıllardır bu hisseye mahkum etti nasip degilmiş diyorum kendimi avutuyorum. korkarım kul hakkından korkmayandan bahmet seni isteyerek kırmadım ks bakma ytd,
Elektronik ortamda katılabilir oy kullanabilir, görüş belirtebilirsiniz,,,,
evet yada HAYIR diyebiliyorsunuz,,,, sorularınızı yöneltip,,, cevaplarını alabilirSiniz,,,
önceden 10 iken şimdi 27 olması onayını alacaklar,,,,
burada illaki sorularınız vardır. Kayıtlara geçirilecek soru yorum yapabilir,,,
yorum alabilirsiniz,,,
Dolu oldugunuzu bildigimden karsilik vermedim. Sizi iyi anliyorum. Bunlar da birazcik beyin varsa 8 aralikta kayitli sermaye tavanini yukseltirler. Sonra da birlesme haberini yollarlar. Birlesme ile ilgili bilgi sahibi olalim. Onunla ilgili bir teblig var. Spkya gonderilen bilancolar disinda bilirkisinin raporu onemli ve bilancolara etki edebilecek tum varliklarin hesabini sormaliyiz. (Mesela derimod markasinin borsadaki sirkete ait olmasi es gecilmemesi gwreken birsey. Birlesmede bunh deger olarak yansitmazlarsa is mahkemeye gider. Sonra kazlicesmedeki head office. Guncel degerini gormemiz lazim. Bunlar onemli konular.) Siz derimodda ne cektiyseniz biz baticim grubunda beterini cektik. Biz sattik simdi gidiyor ahlaksiz kagit. Derimodda hepimiz insallah kazanacagiz.
Sayin Acemsah sanirim 500 milyon tl derken 2012deki bedelli sermaye oranini aliyor. Olasi bir birlesmede herseyi etraflica inceleyip tartismamiz gerekli.
Pazarlamanin tamami sanirim umit beyin. 2012deki bedelli dedikleri sey (bedelli degil birlesmeydi. Adini bile dogru telafuz edememisler) bugun aynen gerceklesirse umit zaimin payi %83 civarina cikar. Sirketteki ky payi %8.4e duser. Ama yabanci ortakliga acik olur.