Bilanço 10 Mayıs. Bedelli zamanı bu ay içinde paşa gönülleri isteyince.
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Bilanço 10 Mayıs. Bedelli zamanı bu ay içinde paşa gönülleri isteyince.
haziran sonunu bulur bedelliydi v.s v.s v.s...uyumaya devam ...ytd
Merhabalar,
Ben şirkete ağır yazdığım için maillerime cevap vermiyorlar.
Bir arkadaş sevabına sorabilir mi bedelli olayı iptal oldu mu diye?
Teşekkürler
yaw arkadaş çok komik olaylar oluyo haber atıyo bedelliye girecekler kurumlarına muracat etsin diye ...dalgamı geçiyosun ulen sen maldarma ...sen daha hisseni bedelli yapacagın fiyatta tutamıyosun .. senin dedigin mazlumlar çiftlik banklarla ugraşıyo ..kim katılcakmiş .mustafa 1982 olsaydı size O.Ç derdi .. ceza aldı heralde sesi çıkmıyo ...:party:
http://fs1.directupload.net/images/180508/u96rptoy.jpg
3 aylık pasta
http://fs1.directupload.net/images/180508/jqr8o4ud.jpg
3 aylık takas
teşekkürler cefaks bey ...kırmadıgın için...svg
BRKO göz yaşarttı resmen :)
Brüt kar, esas faaliyet karı, dönem karı ve net dönem karı getirdi..Hem de demirbaş satmadan..Kanama durmuş görüntüsü verdi..
Güzel günlerin işareti olarak görmek istiyorum..
Sanırım sermaye artırımı sonrası BIST e yıldız pazara geçme başvurusu yaptıklarında bakın biz faaliyetten de kar ediyoruz demek için böyle bir bilanço çıktı..ama neyse, bekliyoruz..bekleye bekleye turşu olduk o ayrı :)
975,000 TL Net dönem karı..hadi bakalım..
BRKO Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 974831 Yıllık Değ%:-87 Ana Ortaklık Payları: 974520 Yıllık Değ%:-87
Şirketimiz Sermayesinin 77.288.314,130 TL den, 42.711.685,870 TL ilave bedelli olarak artırılarak 120 milyon TL ye çıkarılması ile ilgili Rüçhan Hakları 16.05.2018 ile 30.05.2018 tarihleri arasında 15 gün süre ile kullandırılacaktır.
Kullanılmayan rüçhanları da 4 yönetim kurulu üyesi kullanma taahhütü vermişti..Sürecin en kritik kısmına girmiş bulunuyoruz.
Hisse fiyatını nerede baskılayacaklar, izliyoruz..
Şimdi sermaye artışı kesin..Rüçhanı kullanan kullanacak, kullanmayanınkini de birileri kullanacak, taahhüt edildi..
3 aylıkta Faaliyet karı da var..
Sermaye artsın malı ucuzdan kapatmış arkadaşlar koşa koşa BIST e giderler başvuruya, bakın bizim böyle böyle g.menkul projelerimiz var, faaliyetten de kar var, para da koyduk, bizi YAKIN İZLEME PAZARIndan çıkarın diye..Tahminim bu yönde..
BIST bunlara olumsuz yaklaşmaz, asıl pazara geri dönerse de doğrudan A grubuyla döner..
Bunları düşünmeli..Sırf bu hikaye için bile rüçhanım kadar ya 0,40 tan senet alıcam artış bitmeden, ya da fiyat 41 i geçerse rüçhan kullanıcam..
Şahsi fikrim planım böyle..
Guzel anlatiminiz icin tesekkurler.ruchanlar suan satilamiyor tabanda.ayrica sorum su ruchan piyasinda 0.01 krusutqn 1000 adet alan bedelliye katilabilmesi icin nekadar nakit para ayarlamasi gerekir.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende ruchan aldim 10000 lot .ozaman 4100 tl yatirmam lazim oyleyse.
Benim anlamadigim neden eski tipi hareketlendirmiyorlar hareketlendirseler halbuki ruchan alan olucak.bedelliye katilim olucak.
Tamam da borsada 0,39 dan alabiliyordun aynı hisseyi? 10,000 lota 3,900 TL +komisyon öder işin içinden çıkardın..?
sonuçta hisse aynı hisse, ha borsadan edinmişsin, ha rüçhan alıp bedelli parası ödeyip edinmişsin..
Hareketlendirmiyorlar çünkü...Bunların derdi zaten kimse rüçhan kullanmasın..Malı kendileri alabilsin..
Anlaşılan tam batakci bunlar tahtayı açmıyor işlem yaptırmamak için uğraşıyorlar. SPK bunlari neden görmezden geliyor.
Benim alma sebebim 0.2 kurustan satabilmekti.ne yazikki olamicak bu durum
24 unde ruchan kapaniyor.ozmana kadar hareket yapmaz ise para pul.eskiyi umutlandirirsa tek umudumuz
Genelde hep boyle olmustur.eski tip hisseyi alirlar.ruchanda pesine takilir.boylelikle ruchan piyasina katitim kazandirmis olurlar.bu halde anca bedelliden oncekiler bedelliye katilmak zorunda birakilacak.satmadilarsa tabi.bu halde bedelliye kimseyi cekemezler.
Suatt Bey
Firmada kontrol sizde olsa ve bedelli sermaye artışına kimsenin katılmasını istemeseydiniz siz ne yapardınız?
Kimsenin katilmamasini istiyorsam eski tip hisseyi dusuk tutardim.ama buna hic bir fayda saglamaz.bedelliye katilim olmaliki kasaya para girmeli.boyle bir durumda bedelli bosuna zaman kaybi olmus olur.
yakın izleme pazarındaki hisselerin hareketlenebilmesi için olumlu haberlerin olması veya spekulatörce hareketlendirilmesi mümkün olmaktadır.endexinde konjektör olarak aşırı düşmesi bu hisseyide etkilemiştir.
haziran ilk haftasında bedelli sermaye artırımı tamamlanır ondan sonra yeni duruma bakarız
sağlıkla kalın
Taze haber :
Şirketimiz yönetim kurulu , 16 mayıs 2018 tarihinde başlayan ve 30 mayıs 2018 tarihinde sona erecek olan 15 günlük rüçhan hakkı kullanım süremizin, aşağıdaki gerekçelerle 60 güne çıkarılması konusunda karar almış olup bu amaçla İzahnamede gerekli değişiklikleri yapmak üzere SPK'ya başvurulmuştur.
1. Şirketimiz payları Yakın İzleme Pazarında, nominal değerin altında işlem görmektedir.
2. Hali hazırda, Rüçhan hakkı kullanımı 16 Mayıs- 30 Mayıs tarihleri arasında 15 gün sürecektir.
3. Rüçhan hakkı kullanım fiyatı, mevzuat çerçevesinde, nominalin altında 0,41 TL olarak belirlenmiş olmakla beraber, halen piyasa fiyatı 0,38 TL dolayında seyretmekte ve ortaklarımızdan bu fiyattan rüçhan hakkı kullanamayacakları yönünde bilgi alınmaktadır.
4. Ülkemizde genel ekonomik göstergeler, özellikle döviz piyasasındaki yükseliş trendi yatırımcı kararlarını olumsuz etkilemektedir.
5. Yakın zamanda ortaya çıkan Erken Seçim kararının getirdiği belirsizlik atmosferi, bir yandan yeni yatırım kararlarını beklemeye almış, diğer yandan Şirketimizin imar konusunda yaptığı tüm hazırlıkların İl Özel idaresi nezdinde de beklemede kalmasına yol açmıştır.
6. İmar konusunda seçim atmosferi nedeniyle sürecimizin beklemesi, pay sahiplerimize olumlu haber duyurmamızı ve bunun diğer olumlu yansımalarını da engellemiştir.
Kamu oyunun bilgisine sunulur.
Beceremiyorlarki.versinler spege eskide oyunu.bak bakailim nasil ruchana alici geliyor.bunlarda is yok
çok uyanık çıktı bu yönetim ..yok mevcut konjektör yok erken seçim ..ben mhp il yönetim kuruluyum bunlar kadar siyaset konuşmuyorum iş hayatımda ...il özel idarede senin işini seçimi bahane edip aksatacak bir çalişan kitlesi müdür
amir memur olamaz onların öle bi yetkisi yok ..spk nın onayladıgı bedelli iptal olamayacagı gibi gerekli durumlarda istek üzerine bir süre uzatılabilir.. burda magduru oynamişlar resmen ...yani hisse fiyatını çıkart 50_55_60 fiyata tut orda bak yatırımcı nasıl 41 den iştahlı bi şekilde ben dahil olmak üzere katılıyoruz ...anladıgımız kadarıyla yönetimin elinde yüklü dolar var bedelli ye ayırdıgı ..dolarda her gün yükseliyo 5 tl rakamlar konuşulurken satmak işlerine gelmiyo bedelli için ...zaman kazanmak için bu haberi atıyosunuz ...kazan kazan muhabbeti ..ne candan geçiyolar nede canandan ...ucuz numaralar...dikkate almaya gerek yok ..ytd
Taze haber :
458 Ada , 2,3,4,5,6,7 nolu
parsellerimizle ilgili imar planı değişikliği
başvurumuzun, nüfüs, eğitim kurumları, sağlık kurumları, turizm ticaret, trafik
, konut vb. hususlar açısından yeniden düzenlenerek, talebimizin
yenilenmesi tarafımıza bildirilmiştir.
Arkadaşlar özel imar çıkartıyorlar yani yok yok epey büyük bir karma proje peşinde olduklarını da öğrenmiş olduk bu vesileyle..haydi bakalım durmak yok, devam..
Kötü bir haber olarak verilen haber ile Firma imar konusunda ilk defa bu kadar bilgi verdi projede neler var
- eğitim kurumları
- sağlık kurumları
- turizm alanı
- ticaret alanı
- konut alanları
olduğunu teyit etti.
Bedellinin sürecinin uzatılması için spk başvurusu da var bakalım sonuç ne olacak.
Bedellinin kapanis gunu bugun.sure uzatilmaz ise bugun kapaniyor.bu saatden sonra bir daha acarlarmi supheli.
Gozumiz aydin arkadaslar bedellinin suresini spk uzatmis.simdi yeniden islememi acilacak ruchanlar.
Bu arkadaşlar SPK dan ne istese alıyor..Bravo vallahi..
Şirketimiz Sermayesinin 77.288.314,130 TL den, 42.711.685,870 TL ilave bedelli olarak artırılarak 120 milyon TL ye çıkarılması ile ilgili olarak rüçhan hakkı süresinin uzatılmasına ilişkin İzahname değişikliği talebimiz 28.05.2018 tarihinde SPK tarafından onaylanmıştır. Bu onay ile 30.05.2018 tarihinde bitecek olan rüçhan hakkı kullanım süremiz 16.07.2018 tarihine kadar uzatılmıştır.
Rüçhan hakkı kullanmak isteyen ortaklarımızın süresi içinde hesaplarının olduğu aracı kurumlara başvurmaları gerekmektedir. Sermaye artırımımıza ilişkin rüçhan hakkı süresi uzatımına dair SPK onaylı belgeler ekte sunulmaktadır.
Kamu oyunun bilgisine sunulur.