Game over şimdilik
Printable View
Game over şimdilik
bence o kadar da panik yapılacak bir durum yok, 1.41-1.43 e kadar salabilir ama sonra yine yukarı döner diye tahmin ediyorum.
Üstelik kağıt düşerken satıyor. Kimin için yapıyor.
Allahinizdan bulun...
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baya karda etmiş oldular. Şimdiden %5kardalar😁. Kimin değirmenine su TASİYORSANIZ o suda beraber bogulun...
Ben, bu huysuz ve arsız kağıdı düştükçe toplamayı düşünüyorum. Gents ne endexe ne de bilançoya hiç tepki vermedi.
Bu kadar süründüğün yeter, kalk ve koş artık...
Arkadaşlar eylül sonunda euro da düşüş olursa 9 aylık bilançoyu pozitif etkiler. 4.05 in altına inmesi önemli. İşkencenin biteceği bir gün gelecektir inşaAllah.
Daha ne bilançosu açıklayacak kazayla kar 10 milyona düşse kağıt 1 hafta içinde 1 liraya gidecek şirket bütün özsermayesinin yüzde 10 u kadar 6 aylık kar açıklıyor kağıt aşağı gidiyor teknik mantık bilanço ile bağımsız hareketler yapıyor
Sevgili Gents,
Altıpatımı doldurdum.
Üç gündür düşmeye devam ediyorsun.Merdiven başında seni bekliyorum.
Alnının ortasından nişanı aldım. Son basamağa geldiğin an işin bitti.
Sen bilirsin. Benden günah gitti.
Gülücük koyalım da ayıp olmasın.:)
😂😂😂
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Çiftçi Dede genpazın ne için satış yaptığını bilmiyoruz. Yaptığı satıştan elde ettiği paranın yarısı önümüzdeki bilançoda Gentaş a katkı sağlamayacak mı? Hayırlı kazançlar.
Genpazın satışı damdan düştü,önemli miktar değil sadece moral bozdu,devamı gelmez umarım,Genpaza faydası olurda Gents a dolaylı..
Arkadaşlar takas takibi yapan varmı? Şu yatırım fonları 1,xxmilyon lotu ilk 1,60a cikista satmış sonra geçen haftaki düşüşte de yerine koymuş sanırsam.
Bu genpaz buradan niye hisse satar, kime satar, amaç ne onu çözemedim?
Aynı sektördeki, Öz sermayesi ödenmiş sermayenin yarısı olan  şirketinin hisse fiyatı, ozsermayesi ödenmiş sermayenin 1,5 katı olan gentaşin hisse fiyatının tam 2 katından fazla oluyorsa bunun adı nedir acaba?
Beceriksizlik mi fakirlik mi vizyonsuzluk mu bedevilik mi nedir abi??
https://twitter.com/davutdogan/statu...35975118299137
Boyle bir haber ve gelişme olmuş. Etki eder mi acaba? Yarin belli olur.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber doğrudur. Ama etkisi ne olur bu sığıra bakalım.
Haber linki:
https://www.dunya.com/ekonomi/orman-...-haberi-379025
hissede bir olumsuzluk var veya spek öyle düşünmemizi istiyor ..bir resmine bakayım dedim güzel bir OBO yapmış gözüküyor şayet 1.40 altına giderse bu çalışabilir ve 1.28 veya 1.24 çekilebilir izlemeye devam..? şimdilik
bol şanslar
koza metale hiç ayak uydurmadı ekürülük yapmadı..
İlk defa yön konusunda kararsız kaldım. Yükseliş kısa zamanda zor görünüyor.
Ben dün 1.44 den çıktım 1.25 den tekrar alacağım herkese hayırlı kazançlar
Sanırım burada bekleyen herkesi döktükten sonra gidecek.
Şu an Genpaz satışları var. Her gün satıyorlar gibi.
Bu satış bitmeden toparlaması zor olacaktır. Benzer durum yakın zamanda Despc'te yaşandı. Kağıt, belini bir daha doğrultamadı.
Umarım benzemezler birbirlerine.
Arkadaşlar iki gün sattı genpaz. 200 bin ve 210 bin. Toplam 410 bin. Dikkat edin bunları tekrar gönderdiler. Belkide daha çok satış görüntüsü vermek içinmi bilmiyorum.
250 bin alıcı varmış 20.bin satıcı varmış tahtada
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar kahramanca tezgahlanmış numaralar oyuna gelmeyin. Hisse ucuz, hatta BİST te yatırım yapacak fazla kağıt da kalmadı hemen hepsi primini yaptı ky talebi artarsa hiçbir şey yapamazlar. Sadece talep görsün yeter fazla satamazlar emin olun YTD.
Sayın Cefaks gentaşın genel takasını gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
1990da halka acilmis ve sektoru bilancosu gelir tablosu istirakleri bagli ortakliklari ve borsa fiyati cazip olan bir kagitta tek eksik yatirimci zihniyetli kisilerin baskin olmamasi. Yoksa ne kahraman ne alperdem ne bir baskasi tutabilir. Kilit nokta surdurulebilir karlilik artisi.
Sence vestel, koç holding, arçelik, bankalar, petkim gibi hisseler varken çelik nakliyat, kahramanlar, genpaz, kimya, italya sarmalına ne kadar yatırımcı gelip para bağlar, geçen günlerde 2 günlük çalkantı da 1.50 den 1.37 yede düşmüştü gün içinde herşeye rağmen burada bütün umudu olan hisse sahiplerine bol şans işallah kısa sürede iyi yerlere gelir
Cunku o kagitlarin fiyatina yansidi soyledikleriniz Sayin Emart78!.. Pd/dd ve f/k larindan da gorebilirsiniz. Bunun gibi patron kagitlarinda da ne kadar ezseler de bir gun fiyata yansiyacaktir daha umit ediyoruz iste... Kimseyi yaninda yoresinde istemeyen, kucuk gariban tayfanin tek kurusuna bile goz dikenlerin surusune bastan bulasmamak gerekirdi belki de... O. A. bile basedemedi bunlarla...Yine de bir gun fiyatlanacaktir... Ama asil korkum piyasalar da bir gun mutlaka bozulacak... Trump, bilanco kucultulmesi, ulkemizin gundemi... Umarim yakin zamanda olmaz, yoksa bir gunde 1.54'den 1.34' e bir gunde inen tahtanin hali nice olur, dusunmek bile istemiyorum. Saygilar, selamlar, bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
En güzel özelliği hep ucuz kalması :)))
Biraz daha düzeltme ve ondan sonra Kuseralinin GENTS SEVDASI yeniden tavan yapacak. Bu kağıtı seviyorum. Beni hiç üzmedi. Bayram sonrası görüşürüz arkadaşlar. Bu arada KARADERELİ hoşgeldin. KRDMRD de ortak olmaktan keyif duymuştum. O tahtaya 2 oluca tamamen veda ettim. Bunda ise 2 olunca satmaya başlayacağım. O zamana kadar biriktireceğim. Euro-Dolar bu şekilde oldukça devam..
BIST zirve yaptı diyenlere bakıp korkmayın. Bazı hisseler BİST ten önce düzeltmesini yapıyor. GENTS de bunlardan biri. Kanal dibine değip düzüeltmesini tamamlayacak. Çizgilerinizi 2014 DEN ÇEKMEYE BAŞLAYIN. O zamanlar 15 milyon kar ile hissenin performansı e olmuş bir bakın bakalım
Tahta iyice sinsileşti.
Ersu kadar olamadın.
Euro-Dolar'dan başka şey düşünmüyorum. Hammadde ve borçlarını dolar ile ödeyen Avrupa ülkelerine satış yaparak Euro gelir elde eden ve bu sayede güzel finansal kar etmesi beklenen bir şirket biliyor musunuz? Takoz koyulmuş ama aşağı basılamıyorsa son çırpınışlardır bunlar görüşündeyim. Aynı kar rakamları ile 1,90 görenler varsa eğer ucuz kalmıştır. Ben daha bekleyemeyeceğim, yeniden yüklüyorum. Yine güldürür yüzümüzü inşallah. Vira bismillah.