Virmanlıyor demek ki, kime topluyorsa artık?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Virmanlıyor demek ki, kime topluyorsa artık?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ana takas i atabilir misin 1 ay önceki ve simdiki ni tüm kurumlarin.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satan satsin gemi kalkıyor anlasilan
Abi kademeleri 1haftadir izliyorum uZundur kagittayim bugun sanki isler guzellesmeye basladi gibi gördüğüm kadariyla
Bence haftaya bu hafta sonu kapanışın ustunde kapanis olacak yatirim tavsiyesi degil bir kac analiz
yani bi zahmet haftaya,bugünkü kapanışın üzerinde kapanışlar yapsın,yani.bu ******** kağıdı yılbaşına kadar,ekim ayında yaptığı o tepe noktasının %20 daha fazlasını yapacak,diye öneri verdiler.affedersiniz ****** çocukları.aldık kağıdı 3,80 den.neyse alışlarla 3,50 ye ortalayı düşürdük
ama kağıtta olanlara akıl yürütmek de zor.bu ****** kağıt ekim ayında veya eylül ayında 5 lirayı gördü.haziran 2017 de 2,3 lardan 5 liraya hızlı çıktı.ne oldu da 2.5 liraya 1 ay içinde düştü.spk uyuyor,küçük yatırımcıyı kim dinleyecek.gemisini yürüten yürütene.yazıklar olsun.hakkımı helal etmiyorum desem ne olacak.ancakendimize güldürürüz.********lik diz boyu anlayana,düşüne ne.
Yatırım finans iyi toplamış yine
Yatirim finansin lotlari artmıyor detayli bakmak gerek
city bank a aliyor
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşından bugüne..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a36767c2b.jpg
Yabancınin vardır insallah bir bildigi puyasadki lotun 6 da 1 onlarda
http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221
Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Bukadar dustukten sonra garfa diyorum :)
Arkadaslar yaptigim tekniz analiz de haftalik alim sinyali calisiyor yatirim tavsiyesi degildir
satana da alana da işlem yaptırmıyor adi
kafama göre döndünya
Takas verebiliçek kimse var mı
Sinyal doğru cikti😂
City de ki lotlar artıyor kurumlardan biri virman ediyor.
City alista günlük yok virmanli takaslari atabilecek var mi
Bu hissede acik yapan kafayi yemis bence.
Git viop oyna daha güvenilir.
Hisse ye piyasa mi geldi sizce.mynette falan surekli en cok izlenir halde.
Bakalim zirveleri kiracak mi tekrardan
Takasta 1 lot yok satis yapan kurumlar var lot hesabi eksi😂👏
Ek 11359
kim ne derse desin teknik bu hissede görene çok iyi çalışıyor.Yarın 3,29 direnci var kırarsa sıralı 3,50 ye kadar gidebilir asıl olması gereken yer en az 3,79 geçen hafta indikatörlerden dönüşü yakaladım diğer indikatörlerden de yavaş yavaş al sinyalleri gelmeye başlıyor. City de mal artıyor. Uzundur bedelsiz vermemiş ve Ferit Şahenk belkide imtiyazlı hisselerini yabancılara satar inşallah pozitif düşünmem hisseye yansır yatırım tavsiyem yoktur.
Dünkü takasta muhtemeldir A1 açık yapmayı denemiş yukardan kapattmış hisse dün verdiğim düşeni kırmak üzere hızlanacaktır yatırım tavsiyesi değildir.
düzeltme mi yapıyor yoksa düzülen biz mi olacağız bakalım
kafama göre döndünya
saat 13:10 dan 14:20 ye kadar 3,35-2,98 hareketindeki satıcı alıcı derinliğinin görüntüsünü atabilir misiniz kim satmış 3,35 den 2,98 e kadar biri bastı biri karşıladı.
takas paylaşabilecek varmı tşklr
kafama göre döndünya
Dün bir kademede alışları girip tek bir satışla aşağı verip tekrar topluyolardı.bugün satışları girip tek bi alışla yukarı gösterip yine sattılar.bana kalırsa iyi kapattı.bakalım yarın nasıl olacak
Tahta da cenk var.
yatırım finans aldıklarını 2.70 lerden 3.30 civarı sattı ak ve gedik arasında paslastilar marbas açık yaptı kapanmış olabilir deniz yatırım ve anlus yatırım pozisyonu korumaya çalışıyorlar asıl sorun 1 hafta %4 assagida 2 günde %10 yapıp birseyler yapiyorlar trede yapanlara tebrik ediyoruz sen ben biz siz onlar yukarıdan aldigimiz 3.50 üstü maliyetli ler Aval Aval seyrediyoruz onlar para kazanıyorlar ben sen de zararda olduğumuz için de bekliyoruz aslında zaman kaybediyoruz 3 5 çakal da bizim lotlarimi zi almak için biri açık pozisyonlar yapıyor öbürü yukarı sürüyor tahtayı asıl spek efendi sattirmak için elinden geleni ardina koymasin iyi hafta sonları diliyorum :)
Güzel analiz SEKO341
Bence dedigin gibi tahtada lot kavgasi ediyorlar arada kaldik.😂
Pokunu cikardilar 2.60 ikili dip olursa hededi 4 lira ytd. Bu sirket garanti ispanyollara satilinca imtiyazlı hisseler haric ispanyol bbva nın. Dolar euro karsisinda resmen erimiş halde hic umurlarinda degil enteresan .