bence bu ay sonu bi haber verip ortak bulduk tedarikcilerle anlaştık derler bu son dip
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bence bu ay sonu bi haber verip ortak bulduk tedarikcilerle anlaştık derler bu son dip
arkadaşlar fiyat eşleşme yapılırken aynı fiyatta emir veren alıcı-satıcı nın emir gerçekleştiği anda ilk emir verenin zaman yönünden önceliği varmı.....................
ustalarımız yorumlarmı......................
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c36e8b6f1e.jpg
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7f486c2f9e.jpg
Genel endeks çakılmak için can çekişiyor fakat, birileri Endeksi ayakta tutacak kağıtlara ha bire para basıyor. Eğer onlarda tutunamaz ise 100 bin ve altı çok hızlı olur gibime geliyor. Ytd.
32 33 ihtimali var bu gün
Finansinvest vap kullanıyorum.. Bir ücret vermiyorum..
Helal bizim kağıda sağlam Durdu [emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Helal ki ne helal enndeks resmen göçtü bizim kağıt endeksi tinlamadi sağlam duruşunu bir kez daha kanıtlamış oldu
Bankacı kardeş, aselsan burdan gidiyon, sola sapıyon sonra düz devam et 250m sonra karşında...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek 10920
Bu Haber ile BMEKS arasinda bag kurabilir miyiz?
Bankacı silmiş, 47 diyordu ama 45ten verseydik keşke yakalamışken...
10 15 gin önceki bir haber bu o zamanda bu habere bizim hasta bir tepki vermemişti 🤣🤣🤣
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla biz herşeyle bağlantı kurabiliyoruz, psikoloji o durumda...
Sirketin borcu cok, olmasa olabilir diyecegim. Ayrica magazalarin hepsi kapali, Gerci kimse yeni bir dukkan acmadi AMA, cok riskli, Birde hisse tahtadan dusecek soylentileri cok artti bu arada bilmiyorum. Fakat adamlar dolasimdaki hisseleri toplayip, haberin Etkisi ile sirketi bile bedavaya getirebilirler AMA cok riski.
Bim-eks diye hecelersek Bim, eks bir teknoloji şirketine talip olacakmış anlamı çıkartabilir miyiz gayserili, hadi bunu da cevapla gorelim?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Gayserili hala düşünüyor galiba, belki gugıllıyordur, şaka la şaka...
Başkan sen de çok zalimsin çalışmadıgı yerden soru soruyorsun
Benim kafamı en çok kurcalayan iki konu var sadece. Biri bu büyük alacaklılar neye ikna oldu? ikincisi de Amazon'dan hala neden bir ses çıkmıyor? Bu adamlar aşırı profesyoneller. Muhakkak ki, Türkiye'yi ve insanını araştırmadan yatırım yapmazlar. Geçen yıl bu zamanlar Hepsiburada ile görüşmeler yapmışlar. Bunu ingilizce yayın yapan bir kaç yabancı sitede görüp okumuştum. Acaba araştırma yaptılar da özellikle Anadolu insanının alacağı ürünü görmeden almayacağını ve internetten alışveriş konusunda isteksiz olduğunu düşünerek hb'nin mağaza yapılanması da olmadığı için mi vazgeçtiler? Eğer öyle ise, ikinci alternatif olarak şu anda gözüken en güçlü partner bizim 31'ci takımı çıkıyor karşımıza. Haa kendi başlarına bir şey yapacak olsalardı şimdiye kadar mutlaka bir açıklama gelirdi. Sonuçta Türkiye'de borsaya kote bir şirket değil bu. Gizliliğe de pek gerek yok yani. Bimeks'de mağaza var ve özellikle Anadoludaki çoğu mağaza hala açık. İnternet altyapısı var. Aynı gün kargo ulaştırma sistemi var. Finansal olarak zor durumda. Marka bilinirliği yüksek ve en önemlisi borsaya kote ve hisse fiyatı çöp seviyesinde. Bir süre bu isimle yürüyüp, zaman içinde dönüşümü çok rahat sağlayabilirler. Bu kadar denklemi yan yana getirdiğimizde en azından %50'lik bir ışık oluyor insanın kafasında. Eğer böyle bir yapı olursa da, en geç yıl sonuna kadar olmalı ki, yeni sene başladıktan sonra yapılandırılan borçların ödeme zamanı yaklaşıyor. Akgiray da hisse de, stok da kalmadı satacak, neyi satıp ödeyecek bu borçları değil mi? Bu senaryo da en geç bu ayın sonu gelmeden açıklanması gerekir ki, Çünkü kapalı kapılar arkasında bir günde olmaz bu işler. Tabii bunların tümü benim kişisel senaryomdan ibarettir. Gerçekleşir, gerçekleşmez bu bilinmez fakat, kafa yormadan da olmuyor işte. Sonuçta ortada kaybedilmiş veya kazanılabilecek büyük miktarda para söz konusu. Düşüncelerimi sadece benim gibi zararda olan arkadaşlar için paylaşmaya çalışıyorum. Bu tarz düşüncesi veya bilgisi olan arkadaşlar yorum yapar veya paylaşım yaparlarsa da sevinirim. Goy goy tarzı ve gereksiz yazışmalardan çok daha iyi olur.. YTD.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50c7d1f780.jpg acaba hangi firma
ne alan kaldı ne satan ... olumlu yada olumsuz bir haber gerçekleşene kadar buralarda takılır gibi sanki.. 28 in deydi sanırım şu 3 aylık süre.. bekleyip görelim bakalım ne çıkacak
24 e gelıcek yıne galıba baksanıza hıc tepkı yok ayın 28 ınde olumlu bırseyler olacak olsa sımdıden azar azar yukarı yapması gerekmezmı
Bence 28 ine bile kalmadan para bulursa yarinda çıkar bence
Arkadaşlar bu şirketin göz altına alınma sebebi finansal sıkıntı içine düşmesi hangi finansal sıkıntıyı çözdüde göz altından çıkacak biraz gerçekçi olalım sizce göz altından çıkma şansı var mı? Bence kesinlikle yok bu dönem marka değeri vs kottan atılmayabilir ama bu risk her zaman mevcut 28 de çok büyük ihtimal 3 ay daha açığa işlem yasağı devam edecek Yakın izleme pazarına devam denecek sermaye düzelmezse de durum çok daha vahim olabilir acil ortaklık satış vs bir gelişme olmazsa gelinecek sonu söylemeye bile gerek yok yeni girecekler bunları göz ardı etmesin
Bist sadece yıldız pazarı yada gözaltı pazarına alma kararı verebilir hangi kategoride olacağına bimeks te yapılan işlem hacmine bağlı söyle bimekste işlem hacmi yüksek olduğu için a grubunda idi mesela Finansbank işlem hacmi çok olmadığı için b grubunda işlem görüyor yani a b c Kategorileri yapılan işlem hacmine göre yer bulur gözaltı pazarı d grubu
Ayin 28 inde bu haliyle çıkması imkansız zaten öyle bir ihtimal olsa piyasa önden satın alırdı hem niye alsin ki ne düzeldi ki yipe alındıktan sonra bence daha kötüye gitti ama eğer ortak yada satış olursa zaten direk yildiz pazarı na alınır tarihin bir önemi yok önemli olan sermaye bulması ama faizsiz sermaye