3-5 kat çıkan hisselerin sahipleri korksun, muhatap olan bankanın performansı bile bu pislikten daha iyi.
Printable View
Şu kap’a alelacele yapılan açıklama bana göre suç üstü yakalanmış birinin panik hali sanki
Yıllarca hiç bir zaman satmam dediğim bedelsiz beklentili hisselerimi bile satıp bunu aldım.
Benim için artık ya herro ya merro.
İbrahim Yumaklı kime hizmet ediyor?
13.09.2017 de ne amaçla "Türkiye'deki faiz oranlarıyla yeni yatırım yapmamız imkansız" dedi.
Bu zat-ı muhterem bu açıklamayı yaparken 5,2 seviyelerindeyken hissemiz açıklamadan sonra düşüş 3,5 tl de durabildi.
İbrahim Yumaklı !!
13.09.2017 deki faizler yatırım yapılır seviyede değil diye çıkıp açıklama yaptın da neden
26.12.2017 de neden fosfat yatırımı için görüşmeler yapıyorsunuz!!
Şu an faizler çok mu düştü? Hayır.
Şu an ki faizler daha da yüksek değil mi ? Evet.
Bu ne lahana bu ne turşu.
Oyun büyük. Oyunun içindekiler içeriden destekli hareket ediyor. 5 tl den hissesi olupta 3,5-4 tl arası satan illaki olmuştur. Nasıl içleri rahat ediyor anlamak mümkün değil.
Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz
https://i.hizliresim.com/pGd5ro.gif
Seans sonuna doğru gübrenin 4.50 ye doğru hızla hareket edeceği fikrindeyim,dikkatle izleyiniz,asla tavsiye değil,fikrimdir.ytd
%7-8 mi [emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Artık söylenecek söz yok. Bu hissedeki çete kim arkadaş? SPK, hükümet uyuma artık. Kim kesiyor bu hissenin önünü. Kimler kaçtan aldı da kaçtan satıyor.
Nickiniz gibi zıp zıp mi yapacak 4.50 ye
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket başladı mı acep bir hareketlilik var
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım. Artık zamanı.
https://i.hizliresim.com/kXq8ky.gif
4.20 kirarsa gidecegi yer 4.40 lar olur. Arada 4.29 gibi ho var
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugunki hareket satis firsati
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam dostlar 4.20 ile aranızdayım. Bol kazançlar
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değişik bir hisse. 4.28 den küt diye 4.25 indi. Sığ bir tahta mı bu ?
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hertürlü kötü nevarsa fiyatladıgını düşünüyorum ve bu şirketin tabelasında T.C. GÜBRE FABRİKALARI yazdıgınıda hatırlatmak isterim. Başında T.C yazması ve duran varlıkları bile 10 tl eder. Yok ben zararı kesin başka bir hisseden çıkarırım diyen varsa bolşans dilerim. Zatem burda buhrana girmiş ky bide başka şişmiş hissede realize yerse .... Bilemiyorum arkadaşlar benim psikolojim bunu kaldıramaz.. Borsada fazlada kıpırdamamak lazım.. Malum, kıpırdadıkça içeri kaçıyor. Tecrübeyle sabit.
Başlangıç için eyvallah, ama o kadar makas açılmış ki, bilemiyorum artık nasıl kapatacak.
Bugünkü Tunus ile yapılan toplantı endeksdeki rallinin gölgesinde kaldı.
28-29 da ho'dan döndü sorun yok. 20 yi gecmesi guzel oldu. 4.40 kadar yolu var görünüyor. Ben oraya varmadan çıkarım malum girerken dedim kisa vadeli girdim diye. Ama canı gönülden yükselmesini umut ederim. Zaten beleş resmen uv düşünen ortaklar icin. 4.40 da geçerse ki ben o sıra izleyici olurum , işte o zaman daha güzel olur yeni kanal da açar. Kısacı adam 5 te de gelir 6 da da. Yeterki uzun vadeli yatırımcı kazansın. Cok cektirdi millete bu tezek cok..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni genel müdür ilk icraatını şu fosfat yatırımıyla yapsaydı çok iyi olacak.
Karayama gibi işkembeden toplantı yapmaz, yakında çıkar kokusu.
Eski müdür, dışarıdan gelen her konukla keyif yapar, sonra da karşılıklı olarak iş görüştük diye umut veriyordu, hepsi boş çıktı.
şunu satsalar da bari devlete daha fazla yük olmasa belki o zaman 7 8 tl olur tekrardan
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
soygun her zaman maske takıp silahla banka şubesine girerek yapılmaz. elmaları armutları keserim. elma armut yok kıtlık var diye ithalatçıya alan açarım.
Yusuf bey, Yeni genel müdür olaya el koymuş zaten, yoksa toplantı yapmazlardı.
Bizim Yatırımcı İlişkileri sorumlularımız maalesef olayın ciddiyetini ya bilmiyorlar, ya da uyandırmak istemiyorlar. Normalde bu haberle iyi gitmesi gerekir, ama henüz motor denmediği için tam gaza basmıyorlar.
Buyurun Ekonomi bakanının açıklaması, daha nasıl olsun.
Zeybekci, 2005 yılında imzaladıkları Serbest Ticaret Anlaşması ile her iki tarafın da kazanması için biraz sabırlı olmak gerektiğini ifade etti.
Bakan Zeybekci, İslam coğrafyasında tüketilen ürünlerin yüzde 82'sinin gayri müslimler tarafından üretildiğine dikkati çekerek, İslam ülkelerinin bu alanda çok daha iyisini yapabileceğini dile getirdi.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, şubat ayında toplanacak Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına kadar söz konusu vergi artırımına çözüm bulacaklarını bildirdi.
Zeybekci, Gübretaş'ın Tunus'ta fosfat yatırımı yapması için girişimlerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.
"Türk ve Tunuslu iş insanlarının gerçek ortaklıklar kurmasını istiyoruz"
Tunus Kalkınma Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Zied el-İzari de Tunus ile Türkiye arasındaki derin tarihi ilişkilere işaret ederek, ekonomik alandaki istekliliğin siyasi ilişkiler düzeyinde de olması gerektiğini söyledi.
https://www.yenisafak.com/ekonomi/ek...acagiz-2940204
Razi'yi 2-3 milyar dolara satıp, Tunus'da Afirakının lokomatifi olacak yeni bir yatırım kararı alınırsa süper olur.
Hammadesi bedava, tüm coğrafyanın tedarikçisi olursa hissenin gideceği yerleri tahmin etmek zor olacak.
gübretaşın pazar sorunu yok hep dedik...nedeni afrika pazarına giriyorlar...tarım kredi yavaş yavaş oralarda tarım işleriyle uğraşarak alt yapı oluşturuyor...inşaat ve tarım afrikada büyük pazar...
bu krizde fosfat üreten gübre şirketleri neredeyse hiç etkilenmedi ama nitratlı gübre üreten şirketler pula döndü....fosfat yatırımı nitrata benzemez çok değerli kullanım alanı çok olan bir ürün..yakında yabancı toplamaya başlar...gerelde hayaller satın alındı burada gerçeklerin fiyatlaması olacaktır mutlaka...
Yabancı tatilden dönünce uğrayacaktır, bekleriz.
Hissenin çok aşağılarda olması onlar için avantaj ama bizim için dezavantaj. 6 lardan alıp 2 senedir de cepten yedik, hisse 4 lerde hala.
Neyse beklenti herşey demektir, 2018'in hissesi olur umarım, iyi gelişmeler olursa tabi ki.
Ibrahim yumaklı acilen kovulmali. Bu şirkete gözü açık yatirim yapmaktan korkmayan şirketi defansta değil atak pozisyonunda tutabilecek en önemlisi işbirlikçileriyle içeriden iş çevirmeyen cengaver yöneticiler lazım.
Bugün yapılan kap açıklaması hainlerin uzakta değil içeride olduğunun kanıtıydı.
Aklıma at yarışlarındaki dönen şikeler geliyor.
At koşmak istiyor jokey dizginleri salmıyor ki birinci gelmesin at.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
malesef öyle...ne zaman ne yapacağını bilmeyen bir yatırımcı ilişkileri çalışanlarımız var...bunlara kurs vermek lazım ne nezaman konuşulur diye...şu şirkete malesef yakışmıyorlar...hele birde fosfat yatırımı olursa bu şirket kabına sığmayacak bunlarla bu iş yürümez yol yakınken değişiklik yapılması lazım...
sn nihat zeybekçi bas bas söylüyor her yıl 600 milyon dolar fosfat ithal ediyoruz diye...bu ne demek oluyor 2 yıllık para ile bu yatırım olsa olay çözülecek...böyle kalem kalem cari açık sorununa çözüm aramak lazım...
Yabancılar şuanda 1 sattıklarını 3 adet olarak yerine koyabilirken hala da düşünüyorlar. Gerçi almanların alışları var ama daha iştah lazım.
Şirket yönetimi güven kazanacak, nakit üretecek, yeni yatırımlarla hem şirkete, hem tarıma, hem de ülke ekonomisine katkı sağalayacak noktalara gelmesi lazım, sağlam bir yönetimle bu mümkün olacak.
Malum global gübre fiyatları da dipten tepki verdi ve gittikçe yukarı zıplamaya devam edecek gibi, yani rüzgarı arkasına almaya başlıyor yavaş yavaş.