Ortak devletin bes e katkısı yüzde 30 da kalmaz,yüzde 50 ye kadar yolu var,ilerde daha fazla vatandaş bu bese gelir...
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ortak devletin bes e katkısı yüzde 30 da kalmaz,yüzde 50 ye kadar yolu var,ilerde daha fazla vatandaş bu bese gelir...
Dün şirket haberlerinde paylaşılmış.
https://www.borsagundem.com/haber/gu...122021/1627463
Kaynak olarak kap daha doğru olabilir.
Şirketimizin 01.01.2021-30.11.2021 dönemine ait brüt prim üretimi, hayat dalı 1.712.594.959,98.-TL, hayat dışı 1.679.062,64.-TL olmak üzere toplam 1.714.274.022,62.-TL olarak gerçekleşmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/983812
Egm 41.900.000 TL
Olsun ortak bu rakamı görmek bile güzel,1 hafta boyunca bu mutluluğu yaşayalım :) yüzde 30 a çıkmış,ayrıca yüzde 10 a düşen stopaj vergisi var...ilerde bı gün çok değerlenecek CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeter be. Geçen haftadan beri ak yat kemiksiz alıyor, bugün 348bin zulaladı böyle sığ bi tahtada, aşağılık robotlarınızı aşağı çalıştırıp topluyor musunuz, baskı mı yapıyorsunuz belli değil. Eee noldu lotlar geldi mi?
Tahtanın derinliği berbat, ykb 1750 lotla iş başında.adam 100 bin yazıyor 2 kuruş üste almıyor, neyse filmi çekin,köşeden izliyoruz.
Ünlü senin bacın yok mu? Millet sövüyor. Satıyosan adam gibi tek seferde sat. Düşükten mal vermiyorsun, 12.5 lardan satacağın malı şimdi satmazsın. Baskılama yapıyorsun
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 1 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2022 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.*
Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egm verilerine göre doğal olarak kur hareketli portföyümüz devlet katkısı hariç yaklaşık 34.6 milyara düştü, 41.9 milyardan. Bu çok doğal bu süreç bu volatilede döviz ve altında olan sebeplerle.
Amma benim için önemli olan bes katılımcı sayısı!!!!
Maşallah 1 haftada 3345 kişi artmış!!
Gümbür gümbür büyüyor THE BANK OF ANHYT namı değer SESSİZ KRAL!!!
Harikasın anhyt....
Tabi aslında sadece 3 kalemden 1 kaleme bakıyoruz anhytta. Bu şirket 3 kalemden kar yazıyor, hayat, emeklilik ve finansal gelir kalemleri. Hayat kısmı ne gelir emeklilik gibi haftalık bilgi yok. Harika bir şirketsin anhyt.
Portföy düşüklüğü , faizlerin artması sonucu değerleri düşen Hazine Bonosu ve Tahvilllerden kaynaklanıyor olabilir mi ?
Finansal raporlarda altın fonu ciddi bir yüzdedeydi sn. British. Keza eurobond, bric fonlar vs. Var. Dediğinizinde etkisi vardır ama genel çokluk olarak döviz ve altından olduğunu düşünüyorum.
Ama bu düşüşe rağmen bir gerçek varkı devlet katkısı hariç bes portföy 30 eylülden bugüne 27.8milyardan 34.6 milyara yaklaşık 7 milyar yükseldi 24 aralığa göre.
Ve en önemlisi katılımcı sayısı 30 eylüle göre 19 bin büyüdü.
Ortak akgrt altın mi buldu ? Ne oluyor ona öyle :)CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En düşük katkı payı 150 tl den 182 tl ye çokmış. Bes pay minimum %21 artmış. Hayırlı olsun 18 yaş altı bes lideri %30.3 )
İle the bank of anhyt a
Ortak her şey güzel giderken fiyata yansımamasi sinir bozucu...CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ünlü gene 60 bin kemiksiz ekside. A1 30 bin artıda. Ünlü okkalı biri gelirse gene verir. A1 de elindekini boşaltacak. Bu sıralar sessiz krala takmış vaziyette.
Neyse geçen sene 28 ocak bilanço idi. Bakalım 25 gün kaldı. İnşallah en az 3.q kadar gelir.125 e bile fixim. Benim motivasyonum hep beklentileri aşağı tutaraktır.
Ortak biz bilanço tahmini yapmayalım bence :)CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birisi alsın hemen ünlü devreye giriyor. ve ünlü ne satıyorsa akta o kadara alıyor. Ne bıktırdınız be!
yakında ak ta ünlüye... bahçıvan şoföre, şoför uşağa gibisiniz. güzel bi çark kurmuşsunuz.
Ulan ünlü bir gün biteceksin!!!
Evet ünlü piyasada yok.meclise %30 bes sunulmuşken credit günü bugün. Akşama kadar satar. Diğer günleri bilmiyorum
Unlude çıkar birazdan dostum yine de dilimizi ısıralim ortak :) borçsuz harcsiz atari kokari yok her sene karı artacak olan,kar attıkça temettüsu doğal olarak artacak olan şirkete ilgisizlik beni öldürüyor...bize reva mı bu ya...benim diğer bes şirket başka bir şirketin hissesini daha almış...kervan gıdadan yüzde 5 i geçmiş...kendi hissesini pahalı buluyor olmalı ki başka şirketleri alıyor :))))) beni öldürecek bu 2 bes CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar düşecek ne yaptın acaba CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve ne ünlü ne credit ıvır zıvırı 252 bin lotu vermez, çünkü sattıkları bişey yok,sağ cep sol cep olayı ve tek amaçları baskı imiş, iyicene pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar.
A1 cap ı tokatladılar.
Ünlü 105 bin kemiksiz gene. Alan tabiki ak yat. Ne baydın be ünlü!!!
Citi şu an gözüken 1 milyon ekside, deutche 520 bin alışta haftalık.
31 aralık egm verileri
2500 yeni katılımcı ,2.6 milyar bes fonu artışı.
They are good.
Citi elinde 10 milyon kaldı. Pisliği kes artık. Hepsini de çıkmazsın zaten
Nihayet uyandı sessiz kral
Uyandı da ortak , her gün satan ünlü bugün 509 bin lotla kağıdı düşürdü, hsbc de 69k lotla tuzu biberi oldu. 12 de gene tutunamadı. Ünlü günlerce bu kağıdı iyi baskıladı. Artık belki de satışları bitti yada son demleri diye düşünüyorum. Küsüratlı satmazdı. Bu günlerce süren pisliğin içinden çıkamadım.
Pabrai agesa ve anhyt hisselerinde birlikte alış yapmış olmalı.aksi takdirde ünlü satışlarını kim karşılayabilirdi.benim şahsi fikrim ünlü satışlarının bittiği yönünde.hem küsüratlı sattı hemde hacim son dklarda artmış olmasına rapmen yeni satıcı gelmedi