https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...9d&oe=596739B4
Printable View
başka bir bakış açısı yapalım..referandumda evet çıkarsa en çok yabancının işine yarar..eli rahatlayan adama, herşeyi yaptırabilirler..örnekleri geçmişte çok...ama hayır çıkarsa..yenilginin acısı ile agresifleşip olmadık adımlar gelebilir...bu da yabancının işine gelmez...ben ona göre pozisyonumu alacam...yinede memleketimin hayrına HAYIR diyeceğim...
Şu 2 sene sonra süper emekli olacak olayının yalan olduğunuzu bilmiyorsanız size söyleyecek sözüm yok,gidin kumda oynayın!Vekil olan kişiler 2 sene vekillik yaptıktan sonra süper emekli olmuyorlar,süper emekli olmayı hak ediyorlar yani emeklilik yaşları geldiğinde emekli olabiliyorlar bol keseden atmayın!!!!!!Gerçekliğini araştırmadığınız bilgileri sırf çamur at izi kalsın mantığı ile paylaşıyorsunuz yazık diyorum yazık..................
Bu hayırcılar öyle bir anlatıyor ki ,, kendileri bile inanmış yalanlara ,, 18 yasında milyonlarca kişi milletvekili olacakta maaş alacak,,, dünya da 8 yaşında üniversite okuyan var... 18 yaşında milletvekili olacak kişiler sıradan kişilerden olmayacak,, kaç tane çıkar ki öyle insan en fazla 3 tane .. üstün yetenekli gençler var 18 yaşında
Türk milleti 18 yaşındaki gencine güvenmeyecek mi
Fatih sultan Mehmet 12 yaşında tahta geçti :))
Adam 12 yaşında koca Osmanlı yı yönetiyor ,, bizden çıkar
İşte Türkiye bu zihniyetten kaybediyor.. Önce genç diye görev vermiyorlar... sonra da yaşı geçti denip görev verilmiyor
Sonra babasını çağırdı.
Birde aynı şeymi yani gelecek rejim padişahlık diyon.
Tecrübesizler ve senin oğlan yada benim oğlan için gelmiyor derler.
ağaların bebeleri için hem ömür boyu askerlikten yırt ve emekli maaşı al.
Birde külliyen vekil emekliliğine karşıyım zaten ben neysem oda o olsun.
Kardeşlerim Atatürk 15 yaşında bu ülkeyi kurtarmaya karar vermiş.. 15 yaşında askerdi .. Bizim gencimizden büyük liderler çıkar
Bu gençlere görev vermezsen nasıl tecrübe kazanacaklar
Ondan değil kamudaki dinazorlar yeni geleceklerin önünü tıkıyor.
Torpil yaptırıyor.Memurluktan emekli oluyor sonra bayındırlığın işini yapan özel sektöre torpille kendini aldırıyor.
Ziraat bankasında bilgisayar kullanmayı bilmeyen eleman alınıyor 2 dil bilen 23 yaşındaki gençler işsiz.
65 yaşında hala oralarda çalışıyormuş gibi maaş alıyorlardı ben bizzat şahidim.
Sabah bazen geliyor ,genelde gelmiyor oturduğu yerden maaş alıyor.
Sevgili Dostlar şimdiki Cumhurbaşkanımızın ve bundan sonra gelecek olanların ileride dış mihraklar tarafından kandırılıp devletine ve milletine karşı kötü davranışlar sergilemesi tehlikesine karşı ,sonlarıın Hitler,Kaddafi,Saddam gibi olabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak Başkan olması için evet diyerek Cumhurbaşkanımızı tehlikeli sularda yüzdürmek isteyen evet çilere karşı Devletimizi,Milletimizi,Cumhurbaşkanımızı korumak adına HAYIR demeliyiz.Sayın Cumhurbaşkanımı evet çilere yedirmeyeceğim.Selamın aleyküm sevgi ve saygıyla
18 yaşında lise ögrencisi vekillik için okulunu bıraksın, o yaşta genç parasız oldugu, bubasının parasını yediği için vekil adaylığı, seçim masrafları, afiş, poster parası vb. gerekeceği için ya banka soyacaktır yada kendisine zengin bir buba bulacaktır...Yani asgari ücretle ancak geçimini saglayan işçi mehmetin oğlu için değil bu madde....akp li kardeşim evet dersen zengin çocugu vekil olsun demiş olacaksın bunun farkındamısın...Allahın ilk emridir OKU....okumasın gençler vekil olsunlar hemi...
biraz insaf biraz sağduyu
Hollanda Türk vatandaşlarını atlarla itlerle ezdi işkence etti
tüm Türkiye ayağa kalktı
hala hollandayı savunan yazılar yazılıyor yazık ya
kılıçdaroğlu dahil tüm Türkiye tepkili hollandaya
siz hala savunuyorsunuz
ne
amaçla
tamam hayırı milyon kez savunun buna diyecek yok
ama vatandaşlarımızı ezen hollandayı savunan yazıları buraya kopyalayıp yapıştırmayın
skandal bu
Zenginliği sayesinde ABD başkanı seçilen Trump, göreve gelir gelmez 7 müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD ye girişini yasaklamadımı, Meksika sınırına binlerce km beton duvar öreceğim diyen yabancı düşmanı dengesiz bir adam değilmi...Şimdi biz evet diyerek Meclisin elinde olan kanun-yasama yetkisini bir kişiye verir isek yarın Trump gibi dengesiz biri başkan seçilir, kafasına göre kanunlar, çıkarırsa ne yapacagız. Şu an OHAL var feto için çıkartılan hükümete kanun ve kanun hükmünde kararnameler çıkartma yetkisi veren bu uygulama amacı dışında kullanılmaktadır. Feto olayı ile hiç bir alakası olmayan kanunlar çıkarılmakta ve uygulanmaktadır. Hükümetin ohal kapsamında çıkardıgı bu kanunları en geç 1 ay içinde mecliste onaylatması gerekmektedir....Ama yapılıyormu....HAYIR..İktidar suç işliyor, anayasa mahkemesine gidiliyor bu konuda Anayasa mahkemesi benim yetkim yoktur kararı veriyor. HUKUK sistemi bilinçli olarak işlevsiz hale getirilmiştir. ve şuna inanınki memlekette ŞERİAT HUKUKU olsa bu iktidar onun dahi içine ederdi..ADALET-HUKUK yoksa devlette yoktur, işte ülkenin geldiği hal budur, memnunsan evet dersin, ileride başına geleceklerede katlanırsın...
Abicim sen anlamıyosan benim yapacak bir şeyim yok...........
''Devlet kılığı altına giren a.k.p. milletvekillerini kovdu'' diyor .................
suçu, suçluda arıyacaksın ! suçluyu deport edende değil.
sizi nerde formatladılar ????????? nasıl bir mantıktır hayret yaaaaaa
Rumenigge asgari ücretle çalışan kaç kişinin 18 yaşındaki oğlu yada kızı vekil olacak bir rakam verirmisin..:hah:
Rusya, İran, Irak, Yunanistan, ile savaşın eşiğinden dönülür. Yeni kriz Almanya ve Hollanda ile çıkarılır. Hele 16 nisanda bir de Evet çıksın siz asıl o zaman görün İstikrarı(!) kimbilir daha kimlerle kapışılır.
Huylu huyundan vazgeçmez.. :) Bunların niyeti belli rte olmasında kim olursa olsun zihniyeti
Hollandaca dan Türkçe'ye çevrilmiştir, Hollanda Başbakanı Mark Rutte aynen şu açıklamayı yapmıştır dostlar,
(NATO müttefiki olan iki ortak ülkenin Bakanları her zaman birbirlerini ziyaret edebilirler, Ama Türkiye'de yapılacak olan bir anayasa değişikliği için başka ülkelerde kampanya yürütmek istemesi AB kanunlarına göre aykırı!! Bu sadece Hollanda için değil diğer bütün AB ülkeleri için de geçerlidir, Türk siyasilerinin bu tutumu Hollanda'da yaşayan değerli Türk vatandaşlarımızı provoke etmekten öteye gitmiyor, Umarım artık buna bir son verirler)!!!!
ALINTIDIR