2 Kambiyo Zararları -13.980.669,18 bunlar hangı para bırımıyle satış yapıyorkı dovızden zarar yazmışlar denetım mekanizması çalışmış olsa kulaklarını çekerler
Printable View
2 Kambiyo Zararları -13.980.669,18 bunlar hangı para bırımıyle satış yapıyorkı dovızden zarar yazmışlar denetım mekanizması çalışmış olsa kulaklarını çekerler
Şirketimiz HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. nin % 49 oranla sahip olduğu HATFİL TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. i paylarının, halen % 50 oranla paylarına sahip olan MARCO VERZOTTİ ve ALBERTO VERZOTTİ'ye, Şirketin borç yükünün azaltılması ve nakit ihtiyacının giderilmesi amacı ile 3.773.000-EURO bedel ve Ön avans olarak 1.350.000-EURO alınmasına ve bakiye kalan 2.423.000-EURO nun 30.11.2018 tarihine kadar ödenmesi koşulu doğrultusunda satılmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.
25-30 mılyon nakit para. Süper ötesi.
Birde bilanço zarardan kâra geçti.
Birde ihraç yapiyo deli gibi.
Çok iyi yerlere hızla yükselir.
Piyasada hissede toplu.fazla bisey kalmadı dolaşımda.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 4.20 4 40 arasına gelmesi lazım bu haberle.kasım sonuna kadar ödenecekmiş .ozamana kadar büyük çıkış olması lazım.Bu haberle kağıdın çıkacağı kesin.Bugünkü fiyatta artık göreceği en düşük fiyat olacağına göre.Yarın sabah çok sert yukarı hareket olur.Sonra kar satışı.sonra orta hızla tekrar yukarı :)
Ne saçmalıyorsun dostum sen borsa da düşüş olmasa bu hisse zaten 5 üstünde idi ederi bile 10 TL fazla buraya sağlam bir spk girerse sen filimi ozaman izle?
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım borsada düşüş olmadan bu hisse 4.60 dan 4e düştü.Düşüşle beraber 3.5 oldu.Ayrıca her hissenin speği var zaten.Hiç biri birbirine karışmaz.Birde ben 4.20 4.40 ı bugün için söyledim.Uzun vade için değil iyi oku.Uzun vade için herhangi rakam vermedim.Orta hızla yukarı dedim.Sen galiba 4.20 yi hedef dediğimi sandın.
hatek her zamn hyal kırıklıgıdır boşuna heveslenmeyın grafıge bakarsanız anlarsınız
noldu hedefıne bugunki ne guzel demişler ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla :) endeks kagıdımı ki endeksle hareket edsın tamamen spekülatif...böle guzel bi habere ndn gıtmıyor ndn kımse girmiiyor çünki sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer spegin merhametine kalmış o nederse o olur şirket istedıgı haberi yollasın
4 ün üzerinde kalda alcı gelsin satan sattı zaten dıbını mı kazıyacan...bnce zmn kaybı yukardan daha raat alırsın
keriz silkelemesi...
***HATEK*** HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***HATEK*** HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 21.06.2018
İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 50.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 50.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2022
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 7
SPK Başvuru Tarihi 26.06.2018
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 04.07.2018
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 SPK ONAY YAZISI VE TADİL METİNLERİ.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707527
BIST
(11/09/2018 - 15:43:21)
Kimse kalmadimi bu forunmda
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimsesiz kaldı
Kimse kalmadığına göre yakında ziplatirlar
ne kalitesiz bir şirketmişsin sen yaaa borsa yükselir düşersin, düşerken düşersin karını yönetim kuruluna yedirirsin seni anlayamıyorum spk bu şirketi bir incelesin lütfen , yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
borsada dip yoktur kım burası dip dıyorsa yabu işi bilmiyor yada mal pazarlıyor......
Şirketimiz HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. nin % 49 oranla iştiraki olduğu 1.519.000-adet HATFİL TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. i paylarının, 698.740 Adet payını 1.735.580.-EURO Karşılığı 12.022.518,95-TL sına ALBERTO VERZOTTI'ye, 820.260 Adet payını 2.037.420-EURO Karşılığı 14.214.984,25-TL sına MARCO VERZOTTI'ye satış ve devir işlemi gerçekleştirilmiş olup ilgili mercilerde açıklanmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.
aynı haber hisse başı 17 liradan satıldı.bizim hisse 4 lirada sürünüyor
bu hissenin minimum değeri 10 liranın üstünde adamlar üretimin%90 nını ihraç yapıyor kur farkından 15 milyon zarar yazıyor olanca karı kaybediyorlar elbet olay dönecek ederinin kat kat üstüne gelecek inşallah
hatek yatıurımcısına guven vermeyen bir yapısı var satış guzel ama bana ne faydası var şirket kendını toparlar ne temettu ne bedelsız vermıyor takaslarda sagcepden sol cebe çıktıgı yerde kalmayarak yatırımcısını üzmüştür....
satış geliri peşin olarak kasaya girdi 20 milyon kusur.
bu şirketin sermayesi 20 milyon
ve 10 tane bedelsiz var yedekte.
burada kesinlike durmaz bu kağıt. zaten toplu
4 lere kadar gevşeyip tekrar toparlar yukarı devam eder
bı kaç sazan okuyor sanırım buraları onlara lafım grafıge bı bakın ne zamn çıkdıgı yerde durmuş hatek pişmanlıktır gıdecek uçacak burdan aşa salmaz dıyenlere ınanmayın...kararınızı kendınız verın haberı ıyı analiz edın dıcem ama o habere başka kaat olsa tavan olmuştu...
kusura bakma ama arkadaşım
bu kağıda inancın yok sa neden burdasın
insanlara yardimmi amacin
şahsen ben bu kağıdı inceledim ve cazip buldum
tepelerde primli kagitlari almak yerine primsiz ve gelecek gördüğüm hateks e yatırım yapıyorum
asla yatırım tavsiyesi değildir.
30 yılık birsa tecrübeme dayanarak
bekleyip görücez. her kağıdın iyi habere tepkisi farklı stratejide olur
bazısı hemen tepki verip hızla yukarı gider
bazısı ters köşe yapıp az bekler sallar düşenler ı toplar sonra gider
mesela gediz ambalaj
3lerde o kadar durdu
3 ay bekledim 3 tl maliyetle
2 hafta once 4.60 gibi yolladim
yanı borsa sabir işi
beklersen inandigin güzel verili kâğıtta çorbayı içersin
yukardan açıga sattılar altdan yerıne koyacaklar ne guzel yukardan alan sazanlarda malıyet düşürecegımdie parası bıtene kadar alıyor gunluk takaslarda alanlar hep kuçukler tıpıtıp ılk yazdıgını görup hısseye dadananlar şu an senı nasıl zıkredıyordur :)
ben alsat yapmam gunlukcu değilim. o biraz kumara girer
vadem en az 6 aydır.
o nedenle yapılması gereken budur
size tavsiyem 3-5 saatlik yada günlük haftalık düşünme. al bekle tut inandigin kağıdı kardeşim. selamlar.
polemiğe girmeyelim.
tesekkr kardeşim. inş güzel olur
388.599 lot
1.567.307 TL
şu andaki işlem hacmi bu düşüşün geçici olduğunu söylüyor!
Ne zaman olumlu mesajlar olmussa hisse hep düşmüştür.