Açığa satış değil bugün sattığını aynı gün alamayacak üstten sat alttan al yok
Printable View
Açığa satış değil bugün sattığını aynı gün alamayacak üstten sat alttan al yok
Neden 1 ay spk da biliyorki bir ay sonra talep azalır hissete virüs biter cünkü orda bekleyen 4 milyon alım emri aksama kadar boşa yatıyor dolasıma girsin baska hisselere para girişimolsun istiyorlar ama 1 ay degil bu virüs 1 yılda cıkmaz bu ülkeden sanki sayılar gercek veriler acıklanıyor durum daha vahim fabrikalar magazalar kapanıyo ne yaparlarsa yapsınlar onb finans finansalkiralama gibi yükselişi engelleyemezler biliyorki hisse sahipleride 4 milyon alıcıya hisse verselerdi her gün bekleyene şirkette hisse kalmıyodu onb finans kadar arkası güçlü olmasada rtalb in ardında milyon alıcılı bir halk litlesini unutmasınlar virüs viddi olmasa kanallar evden cıkmayın şunu yapmayın bunu yapmayın dermiydi aşı bulunmadı en erken 2021 uygulama mart ayı gibi ne yaparlarsa yapsınlar onların estirdiği bu rüzgar rtlb kayasından sadece üzerindeki tozları alır anlayan anladı bu panikte gemiyi fareler terkeder mücadele devam ne kadar düşerse o kadar lotumuz artar elbet bu kitlerin bilanco etkisini görecegiz sasa da diğer ecilc te devada 4 tavan pd si en yüksek 3 katı olan var tek sıkıntı alıcılı bekleyen milyon lotlar ve bu gün gectikce katlandı tepecikti dağ oldu spk bile korktu bu talepten nasıl soguturuz derdinde nasıl ilgi düşürürüz derdinde zaten adaletli bi bist yönetimi olsa %20 düşürmesine izin verip endeks cıkarken sözde bizi ky koruyor ayagına %10 yap adildiniz madem 1 hafta kapataydınız ya borsayı adildiniz madem %20 yapsana cıkarken onlarda biliyor millet zararını kurtarsa ky borsanın önünden gevçcmeyecekdolara altına garanti işlere kayacak piyasadan bu para ne kadar gec cıkarsa onlar için o kadar kar rtlb ve gülerde bekleyen alım tutarı 60 milyon lira tutuyor dertleri o bekleyeni genele yaymak ama bilmiyorlarki biz bu borsa kapısından ha kendimix acıp gireceğiz ha kapıyı çalıp acmasını bekleyecegiz sonucta iki türlüde içeri giriyormuyz giriyoryçuz ha intrrnet ha telefon hisseyi alıyormuyuz alıyoruz ben ona bakarım 1 lirada olsa 100 lirada olsa alıma devam bu yazım GÜLERHOLDING içinde gecerlidir satmayın aksine bu bist yönetiminin adaletsiz ıki yüzlü kararına inat alıma devam eyyy bis son sözümde meşhur bi atasözüyle kapak olsun BAĞ BENİM BELKEDİRİM ...M BENİM ELLEDİRİM size ne noktalı yerleri başını herkes tahmin etmiştir
Sasa polyester kap açıklaması yapıyor maske eldiven hammadesini tüm sağlık ekipman şirketlerine saglıyoruz diye gülerde çıkıp dese bizde şurda burada üretim yapıyoruz şuralarda satıyoruz diye bu şirkette yönünü yukarı çevirir sasa ayın 24 ünde açıklama yaptı 4 gündür tavan gidiyor bu bizim şirketin yöneticileri ne yapıyor demekki herşey yalan yatırımcına Bi açıklama yapsana
Bugün KAP a düşen haber :
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/832960
Özetle patron 1.40 ortalamayla KOVİD-19 bahanesiyle piyasadan aldığı malı bügün 2.66 dan toplam 1.225.000 lot satmıştır.
basit bir hesapla :
1.225.000 x 2.66 = 3.258.500 tl Satış tutarı
1.225.000 x 1.40 = 1.715.000 tl Alım tutarı
Fark: = 1.543.500 tl.
Ne kadar güzel değil mi topu topu 1 hadi bilemedin 2 hafta da... ohhh. Suyundan da koy.
Yorum yapmak isteyen var mı ?
Yanılmıyorsam isen rtalb de de çıkış başladığı zaman 2 küsur liradan yüklü bir satış yapılmış ama sonrasında yükselişe devam etmiş. Dikkatimi çekmişti geçen hafta baktığımda. Neden 6 liraya gidecek kağıdı 2 küsur liradan sattı ki. Şimdi de aynısı güler de oldu. Umarım o da yoluna RTA gibi devam eder. Yoksa işimiz yaş
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Biomberg tv şu an rta test kiti türkiyeden cok az sipariş aldı diyor yurt dışından daha cok sipariş var diyor ytd degildir
Rtalb ve bundan bugün dipten aldım voleyi vurdum yüzde yirmi kardayım ama satamıyorum[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta atabilecek arkadaş varmı..
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bura ruhunu kaybetmiş..
Tabana vermiyo tavandan almıyo istese tabandan bir sürü alış vardı ben bu hisseyi gedik lere benzetiyom onlarda 2.70 gezerken 18 lira oldu buda yeterli sayıda lotu tpladıgı anda %70 ve üzeri artık gelecegi parlak olur rtlb a1 vs iştirakleri oldukca iyi ve a1 borsa istanbulda agırlıklı bir kurum dediği oluyo hisselerde etkili bu a1 kurumu büyük bir yatırım şirketi ve sahibi güler zamanında finans ginansal kiralamayı 180 lira olacak deseler gülerdik oldu buda olacak ben inanmıyorum diger kurumların elindeki hisselerde a1 e ait sadece finans üstünden baskı oluluyor kagıtta yakında diğer kurumların a1 e virmanıyla a1 elindeki lot sayısı ve %70 üzeri şirketi topladıgı görülür tabandan yazdık ver bakalım lotumuz artsın batarsak beraber cıkarsakta muray güler kara murat
Yabancı ilgisi olmamasıda garip bence..çoktan üsüsmeleri lâzımdı geleceği parlak bu hisseye..ışte beni huylandıran tek şey bu..yabancının ilgisiz kalması.
[IMG]https://i.hizliresim.com/AEYVv6.jpg[/IMG]
[IMG][/IMG]
A1 denen kurum ecilc hisseyi portföye aldık dedi 2.99 dan 5.25 yaptı bilincli oyun milletin elinden ucuza kapmak isyiyo beklenti yok havasında sadece a1 deki sajipliliği %97 ve bugun a1 kurumu satsa 100 milyon üzeri fiyat biçer buradan anlaşılan ya murat güler hazırlıksız yakalandı hisse dagınık toplayamadı yada elindeki lotu artırmak için ugrasıyo yarın cıksa deseva1 capıtali halka acacagım vs piyasadan daha cok kazanır rtlb tam bir gizli kutu ya bu havada fabrikayı labaratuarı satar ya yabancı ortak gelir pd olayına fazla takılmamak lazım bi yeniden degerleme vs 0.30 düşer şimdi pahalı görünen rtlb güler vs yeşilholdıngde gözaltı pazarındayken 2 sandelye 1 masa diyorlardı içine gyo yapı wowwo koydu baksan hepside iç içe tek şirket ama hepdine ayrı şirket ünvanı verdi hop 2 liradan 35 lira ben inan bu krizi fırsata cebiremesse murat güler dünyanın en aptal insanı derim yönetim rtlb i saglıkta dünya devi yapamazsa güler holdıngı devler ligine atamassa kapatsın istanbulda mahalle arası bakkal calıştırsın zaten bu durumda yılda edilen kar bakkal kadar boşuna üzmesin milleti şirketi borsaya acık bir şirketi transtürkte nasıl oldu satılıyor vs 0.20 kutuştan 2 lira oldu birisine satsa gene bu fiyatlsrdan olmaz cünkü halka acılmak bir kurum için o kadar kolay degil prosüdürü cok a1 ve murat beye tek tavsiyem sen aracı kurumsun eczacıdan ettiğin kar ile hissene sahip cıksan dolasımda hisse bırakmassın her gün bir hissede sl sat yapıuon bistin kurdu olmışsun kactane spk var kacta broker var yanında küstürme bu yatırımcıyı kacarsa gelmez itibarin gider senin alış yaptıgın hiç bir senetten almaz bu yatırımcı itibar gider a1 capıtal iken rezil capital olursun hissene yatırımcına sahip cık 30 milyon dolasımda hissen var yarısı sendedir diğer yarısıylada hepsini al al ki millet adam görsün senin hissen altın olsun almaya milyon sıralar olsun
Murat güler rtlb de ipin ucunu 0.97 iken jisse fiyatı kacırdın şimdi kac liralarda senin yapacagın kar diğer kurumlar yaptı gülerdede kacırma ha gönül istermi ister pazartesi tabana iyi alışımız var ver keşke 1.35 bassanda dahada alsak ss bu hisseyi cıkaracaksın burası muz cumhutiyeti dehil içi boş şirket degil 26 milyon lira ile elinden gület hissesini biri gelir toplar alır galip öztürkün vanet e yaptıgı gibi ve otomatikman rtlbin de %13 ıcg fınansın %90 ve dolaylı yoldan rtlb %43 gibi holdingde a1 capıtalinde %97 si gider ecyatırımı nasıl 22 milyona aldılar zaten bu global krizde şirketler 3 aya yrni baronların eline gecer hepside %70 düştü abd ttilyon dolarlar bastı ve bu karsılıksız basılan para ile karsılıgı olan borsa varlıklaroçına yatırım yapıyorlar aklını kullan murat bey
Koyun sürüsü altın madeni buldu.Hem de en degerlisinden.Coban ve köpeği başka mecra da kurt da başka otlaklar da yakalandı.
Geldiler , gördüler.Hircin bir koyun sürüsü...Madeni vermem de vermem diyor.Coban köpeği sürüyü dahitsyim dedi.Basaramadi. Coğunluk tutuyor hazineyi.Kurt , çakal, tilki hepsi dersini aldı.Acaba bu hazineyi bize yedirecekler mi?
Siradaki oyun ne olabilir?
Bol kazançlar.
Yukarıdaki paydaşların görüşlerine katılıyorum.Az ve öz yazmak daha etkili.
Glryh 2.30 lar da...
1 ay önce üst yetkilisi bi tv de 1 kit 10 euro dan ihraç ediyoruz dedi iyimi super peki bugun kap a gelen aciklama da tam tersi 1.500bin e yakin kit su an sattik dedi bu da iyi peki 19mil ciro da netin nesi bu isin sonu mahkemede biter çünkü geçenlerde bi devlet yetkilisi bile bu kit ler 300 tl den şu an 75e 80 TL ye düştü dedi çok güzel buda 10euro rakamına geliyor sen 1.5mil kit den 19mil ciro da neyin nesi şimdi oysa 15mil euro karşılığı yaklaşık 108mil TL olması gerekirken degilmi Allah size ve burda ky ya bi kapı açtı ama ky bu kapıdan girmesin diye ky ya kapamaya çalışıyorlar ve rta 195bin küsür satmış A1 Yasam yani borsadabolmayan şirket üzerinden 935bin satış toplam önceki bi kaç yüz bin ile 1.5mil satış yaptık diyor şimdi ky dan parayı kaçırma derdine düştüler oysa işin üretimi rta da ve pazarlama işi A1 Yasam da oda borsada yok, bunlarda 15 den laboratuardan alıp 75 e ihraç ediyoruz derlerse glryh çok çok iyi yerlere gelir ve holding kısa süre sonra bu şirketi de halka açacaktır sonuçta finansman sağlamak şart yüksek fiyatlardan halka arz holdinge yüksek nakit girişi demek, bu glryh e yarayacak demekki burda hisseleri topladı ama rta ya yatırımcısına ekmek yedirmemeyi kafalarına sokmuşlar anlaşılan hisseleri toplayamadılar yazık orda yatırım yapan milletimin insanı sonuçta parasını yatırmış ayıp 8 yıldır bekliyorum diyen insan var günah bu mübarek gecede böyle katakulli haber le üzüyorlar.
tekrar baktım a1yaşam 'ın yarısı rta nın imiş güzelde niye 1 ay önce 10euro denen kit yaklaşık 12 TL 'den sattık diyorsunuz bunun bi izahı nı ky bekliyor ortada büyük bi bilinmezlik var sen gebelik kiti satmıyorsun bakanın bizzat kendi söyledi 300 TL lerden bugün 75e80 düştü kit fiyatı diye aradaki 63 TL nerede şimdi ky bunun peşinde. glryh a1yasam ı da halka açıcaz derse güzel olur.
Burada cok karışık işler var a1 yasam %55 i rtlb in %45 ümit fıratın ve en büyük satış a1 üzerinden kit ile ilgilirtlb 157 bin a1 yasam 1400milyon ithal edilen 300 bin adwt ve en önemlisi hammadde sıkıntısı olmassa üretim devam eder diyor stok az yani hammadde burada 19 milyonluk satıştan %45 ümit fırat 7 milyon hissesine düşer pay 12 milyon kalsa sadece satış gülere %43 üne 5 milyon satış düşer a1 capıtal vs diğer şirketler desek şirket içinde şirket artısı olmaz degil ama az olur malatya organizede 4 dönüm arazi almışlar üretim yeri yapcaz vs hiç olacak gibi şimdiden 1 lira olan rtlb 5 lira dolasımda 30 milyon 150milyon hisseden kitten cok kazandı 3 takla yapsa al satla al sana para gülere gelelim 26 milyon dolasım 52 milyonda burdan etti sana 200 milyon cepte ava giden avlanmasın dikkat etmekte fayda var
Rtlb 220 milyon şuan degeri güler 77 milyon şişik fiyatlar sonra aglama duvarı oluyor buralar yok cimere yazalımlar bimere yazalımlar stok yok hammadde stogu yok ithal bile etmiş kendileri direk veya dolaylı yoldan a1 yaşam karın en büyüğünü götürecek millet hayal alrçeninden önce iyi bir araştırma yapması lazım ytd degildir uyarı amaclıdır
İyilik meleğimiz gelmiş arkadaşlar
adamlar hammadde bitti demedi hammaddeyi artık yerli ürünlerden elde edeceğiz bunun hazırlığını yaptık dediler. 10 euro dan satış yaptıklarını açıkladıkları vakit ha koa altın madeni ha bu, çünkü bu satışlar bi kaç ay la kalmaz bu hastalık en az 5 yıl bu testi yapılmasını gerektirecek yoksa yeni bi dalga oluşturacak korkusu var ve ayli k 2mil üretim yıllık 24mil üretim demek bunuda 10 euro ile çarp 240mil euro eder yıl da bu küçük sermayeli şirketleri dev haline getirir isteyen değerlendirir borsa beklentiyi satın alır gerçekleştiğinde film biter. ayrıca güler holdingin payının az olması önemli değil rta nın yönetim kurulu başkanı murat güler işi çeviren finansın başında gulet holfing var.glryh 'ın sermayesi daha düşük hao var beraber gidecekler son yılların en büyük beklentili şirketleri oldular dd 1.6 olması ne ki dd 20 olanı gördük fk şimdi 50 olur 12 aylık kar ile egeen gibi 3 e4e bile düşer 240mileuro 1.7milyar yapıyor yıllık satış ciro hedefi bu beklenti şu an bu ve hayali değil gerçek rakam ayrıca borsada rta nın eşdeğeri yok bu fk ve dd nin ucunun açık olması demek borsa böyle çünkü. bu şirketlerin borsada bu yıl. 1.7milyar hedef dd orani var şu an. bu süreçte 5 çıkar 3 düşer katlanabilene tabiki. malı almamak değilde alamamak çıldırtır insanı, heep düşmesini beklerler, alanlar için sadece bu yıl için1.7milyar piyasa değeri var önünde bilanço hırsızlığı olmadığı sürece. 19mil un satılan malin ön avansı desinler 10eurodan sattık desinler asıl film başlar.
Kit 10 euro değil. 13 TL son kap açıklamasına göre. O yüzden biraz sakin... Çok gaza gelmeye gerek yok sayın hocam
hayır kardeş bizzat yetkili ağızlardan söylenen rakam bu. şirket yetkilisi 10 euro dedi sonra bakan bizzat bu kit ler 300tl lerden şu an 75e80e düştü dedi. sonuçta bu gebelik testi değil asıl rakamı gizliyorlar yarın bir gün bu 19milyonu ön ödeme olarak aldık gerisini şu kadar tahsil ettik diyecekleri gün gelecek emin ol. geçmiş sayfada atılan bi linkte bizzat şirket yetkilisi bi tv de diyor. sağlık bakanı ha keza 75 e 80 e düştü dedi onların kendi ağzından söyledikleri rakamlar bu. rtalb ın geçmiş sayfalarında atılan linklerin birinde izledim.
https://i.hizliresim.com/KDI4iS.png
https://www.borsagundem.com/haber/rt...stirdi/1478521
bu şirketin sadece ortağı değil yönetim kurulu başkanı da bu holdingin sahibi murat güler.
KAP açıklaması:
10-17 Mart arasında 3,5 milyon hisse geri alımı yapmışlar.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/837296
Şirket Yönetim Kurulunun 28.02.2020 ve 16.03.2020 Tarihli Kararları ile , Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Temmuz ve 25 Temmuz 2016 tarihli basın duyurularında verilen izine istinaden Şirketimizin borsada kendi paylarının Bağlı ortaklıkları aracılığı ile geri alım Programı gerçekleştirilmesine karar vermiş olup , bu süreçte bağlı ortaklığımız A1 Capital Yatırım Menkul Değereler A.Ş. aracılığı ile 3.000.000 adet , 4.255.931,15 Türk liralık hisse alımı ve yine Bağlı ortaklığımız İCG Finansal Danışmalık A.Ş. aracılığı 500.808 adet, 683.212,81 Türk liralık hisse alımı gerçekleştirilmiştir.
Bugün itibari ile şirketimiz paylarında oluşan fiyat neticesinde Geri alım programının sonlandırılmasına karar verilmiştir.
Ortalama 1.41 TL'den toplamışlar. Bugüne kadar geri alım açıkmış, ama hisse fiyatı yükselince almamış ve bugün geri alımı sonlandırmışlar.
Geçen haftaki tabanlar da hisse fiyatını istedikleri kadar indirememiş anlaşılan.
Sırada alınan payların elden çıkarılması var[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanmıyorum. Bu aldığı malları hemen satamazlar bildiğim kadarıyla
Yarin sabah itibarıyla normal alim satim işlemleri başlayacak sanırım
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın genel kurul var arkadaşlar. İnternet üzerinden yapılacak. Başvuran ve katılacak olan var mı?
Ben yarın çalışacağım için müracaat etmedim.
Takip eden olursa kısa notlarla paylaşırsa, hepimiz faydalanırız.
Evet. Tek fiyat uygulaması bugün sona erdi. Brüt takas sınırlaması da yarın kalkıyor.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, DOKTA.E ve GLRYH.E payları 02/04/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 16/04/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecektir.
VBTS kapsamında bu paylarda uygulanmakta olan brüt takas uygulaması ise tek fiyat işlem yöntemi ile birlikte 16/04/2020 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
O zaman yarin satis yiyebilir artik tavanlar zor
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
16 Nisan Perşembe
Glryh 4.44
Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.
Akrebin kendisine yanaştırığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:
“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”
Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.
“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”
“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.
Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:
“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”
Akrep mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:
“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”
Şeytanın çekim alanına giren , küçük yatırımcıların nesesini, zamanını çalan spekcikler ...Türk borsasını kumara çeviren düşük karakterli balinalar paranın yenmeyecek bir şey olduğunu anlayacaklar.Kucuk y düşman olarak görmek ...Şu ana kadar Akrep akrepligini yaptı.Bizler taşıdık onları.
Bu sefer inşallah akrepin duyguları kabarmaz.
Glryh patron keşke bir Kap gondersen.Balinalar yarın elini ovusturuyorlar.Hatta bir araya gelmişlerdir bile.Kucuk y. Üç kuruşunu almak için .Gerek Rtlab gerek Glryh küçük yatırımcı bilinçli.Madeni bırakmıyor .İnvest Hisse net yorumlar çok bilinçli.Sabir ısrar parola.
Ha çoban koprklerin sayısı azaldı.Bu sefer subliminal mesaj verenler var.
Balinalardan birileri telef olabilir yarın.
Bol kazançlar .
Un kit zeytinyağı
Yeni dünya düzeni
Lidfanın %100 bedelsizi onaylandı