Rumuzun piton degilmi ne diye konusuyorsun. Kendi adini kendin koymusun.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Rumuzun piton degilmi ne diye konusuyorsun. Kendi adini kendin koymusun.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bir mesaj daha, fikir yürütme, ben öğrenmeye çalışıyorum arkadaşlar lotum çok az bu hissede 200 lotum var 16.99 dan. İnmiş çıkmış çok umrumda değil. Mesaj geçmişime de bakabilirsiniz, spekülatif tek bir mesajım yok. Bu sitede çok sevilmiyorum galiba ama neyse son bir mesaj daha. Biri tavandan satılan 300k lotun kaç emirle gerçekleştiğini yazabilir mi? Teşekkürler.
Yaw bi gitte kafamız rahat etsin . Bak kömür makarna getirmişler sana hadi fırla
Çağrı yaptırıp borsadan geri çekebilirler ama onun için zaman lazım o zamana kadar parayı vuran vurabilir 11 maliyetle aldığım hisseleri 42.20 tavanından sattığımda pişman olmuştum şimdi doğru yaptığımı fark ettim ama benim bir öngörüm daha var Pazartesi’de taban yaparsa ben ordan alırım açığa satış bittiği için açıkçıları pis yakalamak isteyebilir tahta sahibi benim bildiğim 2 gündür ak satış yapmadı bugün yaptımı bilmiyorum en son elinde 1.200 milyon lot vardı dün tavandan 700.000 lot alım bekliyordu istese dün tavandan verirdi bence bir silkemele yapıyorlar pazartesi tekrar brüte gireceğini düşünüyorum sonra tekrar tavan serilerine 200 e kadar olabilir mesela eğer tutarsa bu senaryom tekrar bu yazıyı paylaşcam
Sn. piton'a ayip etmissiniz. Kendisi Agustos ayinda "TKBNK 5-60" koydu buraya. Tahtacinin ne olacagini bilmedigi bir hissede bu kadar isabetli bir ongoruye sapka cikarmak gerekir.
Kendisi mal varligini koymadi durduk yerde. Forumdan zorlandi ne kadar kazandin diye. Orda biraz sallamis efekt icin, guzelin de o kadar kusuru olsun. Boyle operasyonlarda kimseye 700 bin lira kazandirmazlar 1 ayda. O hayallere girmemek gerekir. Ancak gecmise bakarak bu kadar KAZANABILIRDIM denilir. Realite ise cok farkli. Slot makinalarinda double-or-nothing oynayan bilir.
Bu hissede de sapka cikartilacak bir op yaptilar. Gunlerdir izliyoruz keyifle. Ama maalesef azi kazanir, cogu kaybeder. Kasa her zaman kazanir.
http://share.matriksdata.com/Images/...1451110008.png
Bugün tavandan satılan lotları kimin sattığını ve kaç emirle gerçekleştiğini biliyor musunuz?
Bir de bu ak yatırım aldı sattı dediğimizde satan ak yatırım üzerinden kişiler mi yoksa bankanın kendisi mi alıyor?
Öğrenmeye çalışıyorum ama insanlar bir tuhaf bu sitede sürekli akıl öğretme peşinde ( size değil lafım )
Maalesef bende takas ve derinlik Yok kapanışta arkadaşlar paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz Akbank takasında gözüküyor bankanın kendiside almış olabilir şahsada ait olabilir akşam takas paylaşırlarsa sevinirim eğer hala ak yatırımda 1 milyon lota sahipse korkulacak birşey yoktur ama komplesini vermişse bilemem
taban giderse çarşambaya 20 tl olur, adrenalin olsun dıye 500 lot alayım
Bir gurubun spek destekli oyunu oldugu kesin.Lakin ben kendi adima mecliste bu hiz ve ilgiden dolayi bu seviyelere tekrar gelecegini dusunmekteyim.Arap fon lari 1 yildir bunu beklemekte, bunun içindirki yasada hemen her maddede yurtdişi fon vurgusu yer almaktadir.Sakin olanin faydasina şartlarin oluşacagi için temkinli davranmakta yarar var.Yukselirken iyi duserken kotu diyemeyiz.Sadece dun ve bugun alan arkadaslara üzüluyorum.11 seviyem.Ama devam edecegim satis versede burdayim.Saygilar .Anlatilanlar kendi fikrim olup yatirim tavsiyesi hiç degildir
Bu arada grafik isteyenler ,burda satis gunluk olmaz.Bu tur guruplar anlik çikis ve giris yapamazlar.Kademeli çikislar olasiligi çok ffazla.Gun içinde çikiş gar ak
Ziraat deniz ,ortalama 50 biner lot.Bu komik asil 3 gundur çikişlar incelenmeli.Yatirim tavsiyesi degildir
arkadaşlar,
bu banka yatırım bankası olacaktı, olmayacak mı ?
fon toplayacaktı, toplamayacak mı ?
katardan gelecek 15 milyr doların buraya yatmasu gibi bir durum olmayacak mı ?
ilk iş chp nin %29 iş bankasının devri için mhp ile işbirliği olmayacak mı ?
en az 10 misli sermaye arttırımı olacaktı, olmayacak mı ?
meclis açılır açılmaz kanun çıkarma sırf malı küçük yatırımcıya yıkmak içinmiydi ?
anladık taban oldu belki bir kaç taban hatta 10 tl oldu diyelim
bütün beklentiler bitti mi demek bu ?
yoksa ptesi brüt takas bitişi açığa satış başlamadan önünü kesmek için 2 taban alttan sattıgından daha çok mal toplamak için olmaz mı ?
yarın tabanı gösterip alabildiklri kadar mal alıp tekrar tavan olamaz mı ?
bugün bu taban bozulmaz brut takastan dolayı ya yarın bugün satış yapan yarın alım yapamaz mı ?
bu arada 3381 lotum vardı tabandan 60 lot daha aldım 3441 lot oldu.
mantıklı bir açıkmaması neler olabilir?
son olarak, taban serisi farz edelim devam etti.
iş bnakası devri, 15 milyar dolar ve 10 misli sermaye arttırımı ols ne olur o zaman ?
20 milyar tl şu anki piyasa değeri 40,480 de
30 milyar da garan
ondan sonra burası ağlama duvarına döner
kimsenin aklıyla burda yazdığıyla hisse almayın
Bence derinlik görebilen birisi bir analiz filan yapsa harika olur ama yok, tavandan yapılan satışlar kaç emirle yapıldı, tek emire bağlı büyük satışlar var mı. Kim elinde kaç maliyetle kaç lot tutuyor. Grafik paylaşımlar için teşekkürler tabii
Sizce kar satışının getirdiği panik olabilir mi bugün ki? Ya da spek mi var?
1- artık şuna bir son verelim arkadaşlar (girdi size oh iyi olsun böyle ele verdiler battınız çok iyi oldu)
2- piyasa değeri kıyaslamalara son verin Yok garanti şu kadarmışta bu bu kadar olamazmışta olabilir kardeşim borsa burası beklentisi vardır garantinin iki katınada çıkabilir
3-5 tl lik hisse 60 tl ye çıkıyor 10 günde 40 tl ye düşünce hemen ağlıyorsunuz bunuda yapmayın
4-borsada fırsatlar hiç bitmez benim için bu düşüş 20 tl ye kadar gelirse alım fırsatıdır hiç affetmem
5-tekrar çıkışta 60 ı minumum ikiye katlanmasını beklerim
6-borsada riske girmek istemeyen bu foruma bile girmesin zaten burası tam bir kumar
hisseyi yakalayan ihya oldu, yanlış yerde giren üzüldü. geçmiş olsun.
Bugün tabandan yaklaşık 100.000 lot alım olduğu söyleniyor, doğrumudur? Doğruysa kim neden aldı?
Elde kalan az bir lotum var sizce bunu bugünkü fiyattan mı (40.48 TL) yoksa yarınki tabandan mı (32.40 TL) satış yazmak mantıklı?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Acaba hissenin satılmasını bekleyen birileri mi var, çünki artık satışlar hacim çok azalmıştı, sizin söyledikleriniz açıklanmadan once hisseleri almak mı istediler? Zaten hisse ky de panikle satmalarını mı bekliyorlar? Ya da gerçekten sadece spek işimiydi, bu hissenin potansiyeli filan yokmuydu? Sadece fikir yürütüyorum ytd.
Sayın Kaymakç bu dağılımı nasıl yorumluyorsunuz. Tşk
Mehmet mus a tweet atalim.Açiklama yapabilir
Banka faaliyetlerinde aksama yoktur dese yeterli
Dostum sen zarar etmez yine kazanırsın o zamana kadar tepki alımı gelir kişisel fikrimden kimse etkilenmesin ama yarın direk taban açarsa yukarda verdiklerini kaçırmak istememeleri
Bu hisseyi ben 7 tl de almadım Berat Albayrak açıklama yaptı dedim beklenti bitti dönebilir diye ama asıl operasyon ondan sonra başladı anca izledik :)
yarın tabandan mı satış emri vermek mantıklı sizce satış için? 32 TL yarının tabanı yoksa bugünün tabanından mı satmak lazım?
Hisse fiyatı 1 günde %50 düşermiymiş bende şaşırdım adamlar çok fena ters köşe yaptı 60700 tavan aynı gün taban ve ertesi gün taban olursa 32bin kısacası yarı yarıya
Ben yinede yukarda alanlara üzülürüm tabi alan riskime katlanır borsada böyle fırsat galipin kağıtlarında bile olmaz zaten galip iyice uyuz oldu %10-30 a düştü eskiden 5-10 a katlardı
Ben izlerken tavandaki Emirler ve işlemler güven vermiyordu. Normalde tavan bozacakta yazmazdım ama arkadaşın yazısı denk geldi be “öyle görünüyor” yazdım. İnsanları etkilemek istemedim. Bu kadar artmış bir hissenin bir yerden dönmesi gerekiyordu. Bana göre yeterli görüp satışa geçtiler. Yarınki hareket tahta hakkında Bilgi verir. Eğer banka hakkında yazılanlar olacaksa hakettiği yer nerdeyse oraya gidecektir. Ben 9 TL iken başka hisse aldım ve bunu kaçırdım ve takibe aldım. Ben ne zaman alırım 15/20 arası İnşallah oraya kadar gelmez.
yarın tabandır...
Ky çok hisse olduğunu düşünmüyorum varsa yükselirken satan çok olmuştur. Haftalık maliyet 15/20 arasında. İşlem adedi 01/10/2018 den itibaren azalmış. Buradan sattığı her hisseden kar ediyor. Kalan ky ise macera için kalmıştır. Büyük paralarla bekleyen olmaz.