Biri aktif satış yapmış, 450- 500 lot kadar.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Printable View
+10 dan devre kesici beklerken -10 dan devre kesici geldi, kâr çok iyi geldi ya o yüzden herhalde[emoji23]
Yatacak yerin yok ...
Çek 120 ye, gücünü görelim.
Komik bir hisse,kim koymuş bunu buraya
Bu hisse bayramdaaan bayrama
onun dışında serseri mayın
zaten endex işini kolaylaştırıyor
o kllişeyi kırdı bu sene, bayram hareketini yapmadı. Ama bizim gibi küçük yatırımcıların ortak fikri olan bayram muhabbeti nedeniyle hisse çok dağıldı ve spek toparlayamıyor bence. hem en ufak bir hareket yapmaya yeltense; eline hisseyi verecekler. spek te bunun farkında olduğundan dolayı kıpırdayamıyor. y.t.d.
11.40 itibariyle sanki yüklü bir alım oldu. umarım devamı gelir.
Dursun dursun, az daha 145- 150 arası dursun.mal.
Bist100 en uyuz hisselerinden..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Endeks % 3 yaptı oynamayı yerinden
Fiyatı sabit tutmaya çalıştığına göre vardır bir bildiği.
Ya da parası yok.
Bu pasif herhalde, çıkışa etkisiz, inişe etkili büyütü× cü mü alsak buna
Düşmede bankalarla yarışıyor maşallah
sağolsun biri son dakikalarda 370 lot aldıda biraz toparladı. bu fiyatlardan nasıl satar bir insan sıkışmadığı sürece anlamıyorum.görüşlerim ytd
selam arkadaşlar
bu hisse de speka falan yok ...olmadığı için. bu halde bu yüzden bu hisse yönü belli olmaz bi sabah gelirsin. taban bi sabah bakarsın tavan ..
7 senedir takip ederim. aynı şeyler ..sadece kişiler değişmekte başka bi şey olduğu yok
ytd
125-130 bandına gel de mallanalım :D
abi ne anlama geliyor? Ne anlamalıyıy tablodaki kentten?
üstadım benim anladığım;bu kent bizi bayağı daha bekletecek. geçen yıla göre %1860 kar açıklamış ama bununaçıkladığı kar karşısındaki afallaması daha uzun süreceğe benziyor.
y.t.d.
arkadaşlar bu sıkıntılı durum nereye kadar devam eder, fikri olan var mı?
bu seviyeler ortalama düşürmek için uygun mu? 150 lerden beri düşen bir trend var sanki. görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
bellolmaz üstadım,biraz önce bir yatırımcı 500 lota yakın aldı ve rengi değiştirecekmiş ayağı çekti.iş yatırım genelde aldıklarını 1 ya da 2 gün sonra hafiften satmaya başlıyor.bize hareket başladı atlayalım mesajı verdirip elindekini satmaya çalışıyor bence....daha önceden de yazmıştım: endex çıkarken oralı olmayan kağıdımız;endex inişinde lokomotif vasfındaydı.dikkatli olmak lazım... y.t.d.
Kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş,sanki bu kağıdın da sevenleri artmaya mı başladı? Y.t.d.
sanki hisse de sürekli alttan bir tepki mi var yoksa bana mı öyle geliyor, bir noktaya kadar hisseyi düşürüp sonra hızla yukarı sonra tekrar aşağı salıyorlar gibi geliyor. umarım sonu iyi olur. görüşlerim ytd.
ky ye kol bacak kestirmeye çalışıyorlar gibi görünüyor...
umarım buraları dibidir. yoksa zarar çok 150 ye gelse satıp kurtulacağım. görüşlerim yatırım tavsiyesi değldir.
T r a i l abi nerdesiiiiiiinnnnn? çok acil sana ihtiyaç var......y.t.d.
selam ---
arkadaşlar yaklaşık 10 senedir bunu takip ederim.
forumda çoğu gelip geçti .
elimde kayda değer bi şey yok .
ama çokta hayale kapılmamak lazım .borda ortada yükselirken yükselmez düşerken hemen ayak uyduruyor .
diğer hisse ler 1e 2 veya 3 kazandırdı yükselirken .geneli kazandırdı .
bu gibi hisslerden naçizane fkirim. uzak durmakta yarar var .
eğer paraya ihtiyacınız yoksa sürekli takip eden biri değilseniz aldın mı boşver isterse tahtası olmasın.
yoksa bu gibi hisselerden uzak kalmak en iyisi olacaktır
ytd
Yabancı para pozisyonu ciddi artıda, karlılık ciddi yüksek, hiç bir şey olmasa bunlar için sağlam bir kağıt... Bence alım için de güzel yerde... %5-6 zarardayım ama buralardan satılmaz...ytd...
Küfür etmeyecem
güzel günler görmemiz dileğiyle herkese günaydınlar,,,,,,,, y.t.d.
Git işte dolar al 155 den yakalandık suç bizde
Vay be 7 yıldır kent hapishanesinde sürünenler var..
Yatırım tavsiyesi değildir..
arkadaşlar kentte neden hala bir tepki gelmiyor? bu seviyelerde bile yatırımcı almak için düşündüğüne göre bizim bilmediğimiz birşey mi var? görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
bu hisse 22 milyon kar etti,düşüşe bakarsan sanki 22 milyon zarar etmiş gibi hareket ediyor,şeker fiyatlarının global piyasada %20 değer kaybettiği bir ortamda,maliyetin düşmüş,karın artmış,bedelsiz potansiyelin var ,en son bedelsizi 2001 de vermiş,takasına bakarsan mal toplu,dağınık değil,ama gel gelelim günümüze,işlem hacmi son 1,5 aydır inanılmaz düşük ve kent paraşütsüz düşüyor,düşüşün nerde duracağıda belli değil,bu kağıtta kaçırdığım zamana ve fırsatlara yazık diyorum,başka bir şey diyemiyorum,,,yatırım tavsiyesi değildir...