Heyecan yapmışsın
750 milyon 41.6 yapıyor hisse basi :)
1.8 demediler 18 milyon dediler
Printable View
Paydaşlar usenmesin yatırımcı ilişkilerine geri alım hakkında mail atsın.Ne kadar baskı o kadar sonuc
Hocam sermayenin %10 unu temsil eden 18 milyon TL nominal değere sahip 1.800.000 adet paya kadar geri alım yapılmasına ve bu adet için 750 milyon TL fon ayrılmasına karar verilmiştir demişler. Aynen cumleler bu... Valla burda 18 milyon lot alıcam gibi algılayamadım... :) yardımcı olursan sevinirim
Habere yanlış yerden mi bakiyorsunuz acaba. Kap tan bakmanizi öneririm. Sizin 1.800.000 adet dediginiz 1.800.000.000 adet.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f7d08e33c7.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mart primi 600 milyon gelerek 3 aylık toplam prim 1.527.000.000 TL olmuş....
Totalde 18 milyon lot
Ekrani yil sonuna kadar kapatmanizi ya da listeden atmanizi oneririm hata yaparsiniz.Bol sans
Deniz yatırım anhyt İcin 400 milyona e yakın ilk ceyrekte tahminde bulunmuş... Gecen sene 189 milyon gelmişti anhyt... Tahminim anhyt 400 den fazla getirecek.... Agesa için hala tahminde bulunulmamış... Agesanın en güçlü dönemi ilk ceyrektir... Gecen sene 244 milyondu...
YS ile konustugumda, geri alım programı acıklandıktan sonra hisse fiyatından memnun olduklarını ve izlemede olduklarını söyledi... Eğer fiyat geri geldiğinde alıma başlayacaklarını söyledi...
Bunlar euroyla grafik bakmaz temel analiz bilmez yarin mailime cevap vermedikleri icin bizzat arayip agzima ne gelirse soyleyecegim.Bunlara kim oldugumuzu gerekirse elimizi de belli edecegiz anlasildi
agesaya hoş geldin kardeş bir bakmışsın 25 tl bir bakmışsın 45 tl zira 45 ten 24 nasıl düstü anlayamadık anladığım şey hisse 45 tl yi gördüğü zamanki bilançonun iki katını açıklayacak bilançoya göre fiyatlama yaparsa 90 tl yi görmeli ama neye göre fiyatlama yaptığı belli değil ceyreklik 500 milyon kar bekliyorum bakalım bu kar ilede 30tl civarlarında işlem görmektedir biraz saçmalık olacak şirket geri alım için toplam 750 milyon fon sermayenin yüzde onu diye geri alım açıkladı bu 41.60 ortalama fiyat toplam 18 milyon hisse geri alımı demek isteseler 3 .4 günde 41.60 42 tl seviyesine 2 milyon hisse geri alımı ile bu seviyeye hisseyi getirirler geriye 16 milyon geri alım için hisse kalır bu seviyedende mümkün değil 42 altına düşmesi
hocam aşağıdan yukarı bakıyorlar 24 den 29 geldi diye yukarıdan aşağıya bakarsalar 45 den 29 düştüğünü görecekler hisse geri alım haberi güzeldi ama şimdilik sadece haber olarak duruyor amaçları nedir anlamadım gerçekten ky korumaksa ayırdığı 750 milyon fonun 75 milyon tlsi ile hisseyi 42 civarına çeker geriye kalan parayı istediği gibi kullanabilir şirket Bayadır güven kaybı yaşattı ky artık hisse geri alım uzarsa gelmezse tekrardan ky şirkete olan güveni kaybolacak
18 milyon lot alacak güya, bugün almaya başlamayacaksan ne zaman başlayacaksın, adamlar fiyatın 20 TL ye düşmesini istiyor herhalde...
İlk alım yapılmış
Baski sonuc verdi 100 k hadi bakalim hayirlisi.Yarindan itibaren ekrandan atiyorum 2023 sonunda bakarim
Ticaret ahlakı gereği bir çok şirket yatırımcısını zarardan kurtarmak için geri alımlarını yaptılar ve bitirdiler. Bunların 3 yıl gibi bir süre koymaları diğerlerinin anlayışına uymadıklarını gösteriyor. Yani yatırımcısını desteklemek gibi bir etik yönlerinin olmadığını gösteriyor. Ne kadar zengin olursan ol, gönlün zengin olmadıktan sonra bu şekilde yatırımcının ahını alarak mutlu ve huzur içinde bir yaşantılarının olacağını mı sanıyorlar? Al bir an önce 18 milyon lotu arkandan dua etsinler. Sen de kafanı huzur içinde yastığa koy hayatına huzur gelsin. Ah alanın huzuru da olmaz gemisi de yürümez.
Forex ankete göre 230 milyon kar bekleniyor... Forex ansgr için 2022 son ceyrekte 190 milyon kar beklerken ansgr 550 milyon kar acıklamıştı...
Gecen sene ilk çeyrekte Forex agesa için 160 milyon kar beklerken 244 milyon kar acıklamıştı... Bakalım bilecek mi? Yoksa yine her zaman ki gibi anılacak mı?
ANHYT için ise karını gecen seneye göre % 100 arttırdığını 390 milyon kar beklemiş...agesa niye yerinde saymış acaba
Sn asuGaGuGa, foreks ankete göre anhyt karını %100 ün üzerinde artırırken, agesa için bırakın artırmayı gecen seneye göre bir miktar düşüş gösterir tahmininde bulunmuşlar... Anhyt ile agesa aynı işi yapmıyorlar mı? Biri cok iyi kar yazarken diğeri niye kar yazamamış ankete göre... Yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler
öncelikle bu bilanço beklentisi keyfimi kaçırdı 31.12.2022 itibari ile anhyat toplam aktif büyüklüğü 92.6 milyar agesanın 87.6 milyar agesa ve amhyt bes hariç hayat dışı ve Hayat içi pirim üretimi yapıyor burdada agesa ilk üç ayda 1.5 milyar pirim üretimi gerçekleştirdi anhayt 1.4 milyar civarı şimdi nasıl olurda anhyt karı iki kat artarken agesa yerinde sayıyor üstelik burda anlamadığımız nedir pirim üretimi ve aktif büyüklüğü iki kat artarken kar fiyatı yerinde sayıyor.ben yatırımcı ilişkiler deki arkadaşa sizin hesap üzerinden sorduğum zaman 2022 ilk çeyrek pirim üretimine göre 240 milyon kar geldi bu yılki pirim üretimine göre kar beklentim 500 milyon dedim ha yüzde 10 yüzde 20 sapma olabilir aşağı yukarı bana söylediği aşağı yukarı doğruladığı yaptığım hesabı doğrular nitelikteydi şimdi bu meydan forex beklentisi bütün konsantrasyonumu alt üst ettiler keşke neden 230 milyon bekleniyor karın sabit kalması veya düşük olma sebebinide ikna edici şekilde açıklasalar
Sayin twilight1517,
Oncelikle tum ortaklarin bayramini kutluyorum buradan.
Iki sirkette ayni isi yapiyor gorunse de, aktiflerinin karliliklari,farklilasabilir. Gerek muhasebesel, gerek police yukumlulukleri, gerek de sahip olduklari finansal urunler(tahvil, bono vs..) karlilik anlaminda bu sirketleri farklilastirabilir. Gercek anlamda bu farkin nereden kaynaklandigini anlayabilmem icin, nasil degerlediklerini gormem lazim bu ankete tahmin girenlerin. Bunun icin bu bilgielre ulasimim yok, ayrica kendim degerleme yapmak istersem, bunun icin vaktim yok. Zaten genel olarak icim icabi, surekli degerleme ile ugrasiyorum. SU an detayli bir degerleme yapma motivasyonum yok agesa ile ilgili.
Ama;Asagidaki linkten gorebileceginiz gibi, dun itibariyle 3 kurum hedef fiyat vermis. Verilen hedeflerin en kotusu 36, ortalamasi 46.75 60% iskontolu dun itibariyle(Target Stock Price / Close Price)
https://eksiup.com/p/pn630647zn7g
Ayrica bu bahsettiginiz net kar tahmini sadece 1 kuruma ait. 1 kurum kar hedefi vermis. Cok bir sey ifade etmeyebilir.
https://eksiup.com/p/to630651y8an
https://eksiup.com/p/2y630652mhi6
Ozelte, sadece yapmamiz gereken beklemek. Cok zor olmasa gerek. Temettulerimiz artacak, fiyatimiz da artacak. Sadece beklememiz gerekiyor.
Selamlar, Saygilar
Sayın sercan2961
Turk borsasi maalesef kısa vadede dolar bazlı çok iyi getiriler vaad etmiyor .
Ekrana günlük ve haftalık bakmanın çok anlam taşımadığı günlerdeyiz
Kar beklentisi keyfinizi kaçırmasın, bu çeyrek deprem oldu. Her ne kadar hasar minimal olacak denilsede bence sistemden çıkanlar olmuştur. Ben çok iyi bir çeyrek sonucu beklemiyorum.
Hisse fiyatı beni rahatsiz etmiyor . Hatta ortak olduğum şirket hisse geri toplamaya başladı. Ben isterim ki ucuz fiyatlardan toplasın.
Agesa kısa vadede sizi zengin yapmayacak.
Ama aklın ve liyakatın geri döndüğü düzelecek bir ekonomide uzun vadeli çok büyük potansiyel taşıyor.
Halka arz fiyatının dolar bazlı 1/3 fiyatından işlem görüyor.
Türkiye bir daha 2012 deki ekonomik gücüne geri dönerse agesada ben 5x dolar kazanç bekliyorum.
Vadem 3-5 yıl.
Amacınız kısa vadede kazanmaksa maalesef Agesa doğru senet değil .
Acıklamalar için teşekkür ediyorum sn miami..bilmiyorum sizde fark ettiniz mi? Sözgelimi agesa ilk çeyrekte ne kadar kar acıklıyorsa diğer ceyreklerde de yasağı yukarı aynı kar dogrultusunda acıklıyor ama anhyt ilk çeyrekte ne acıklamışssa sonraki ceyreklerde üstüne koyarak karı yükselterek devam ediyor... Söz gelimi gecen sene anhyt lk çeyrekte 189 milyon son ceyrekte 500 küsür milyon kar ederek 1400 milyar kar acıklamış... Bunu nasıl izah edersiniz? İkiside aynı işi yapıyor... Burada sabancı ile iş grubunun farkı mı diyelim
40,00 - 44,51 TL zirvelerden dolaşımda olmayan hisselerini halka arz eder gibi sattılar ve 23,64 liralara kadar kağıdı aşağı salarak muazzam bir manüplasyon yaptılar. SPK-BIST buna hiç ses çıkarmadı, belkide şikayet olmadığı için haberleri olmadı. Diğer şirketler geri alımlarını tamamlayıp KAP a bildirdiler. Bildirmeyen de bir kaç şirket kaldı. Avukatımla görüşüp CİMER' e bu durumu izah eden bir başvuruda bulunup küçük yatırımcının hakkının yenildiğinden söz eden şikayette bulunmayı düşünüyorum. 18 milyon lot geri alım kararını 3 yıla yayarak kendilerini savunacaklarını zannediyorlar. Tahtada her türlü atlarını oynatıyorlar. Bir attan inip öteki ata biniyorlar. Kimi zaman finişe kimi zaman da geri geri sürüyorlar. Bakalım kimin atı daha hızlı göreceğiz. Yeter artık bu nedir yahu? Katıksız ekmek hapsi gibi her gün gıdım gıdım bazen geri geri. Biz bunların hamalı mıyız?
54 bin hisse geri alımı oldu toplamda 154 bin oldu yatırım ve emeklilik fonları alıyor alıp getirirseler gider ama aldıklarını aldıkları gibi satabilirler her şey iyi gidiyor gibi şimdilik ama heran bi sakatlık yapacak gibi geliyor güvenmek istiyorum ama güvemiyorum
Bugun de 44bin aldilar boyle devam ederse bir sure sonra fiuat yukari gidecektir.Bilanco da iyi gelirse karada ölüm yok.Bol sans
Bugunu gordukten sonra kesin emin oldum ekranimi acmamaya 6 euro hedefle 2023 sonu gorusuruz