Ne var tabanda arkadaşlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne var tabanda arkadaşlar
Daha bunu yüksek fiyatları görüpde vermeyen yatıırımcı varsa ve de açıkcılara 7.8xx lerden mal kilitlenmişken hala gidecek diye bekleyip vermeyen varsa ben ne deyim onlara şimdi.Mk çaycısının elinde kalanlar hepten beleşe geldi 2.2xx lerden aldığını 7.8x lere itelediki yüzde 250 karla gıcık kaptım bu adam herşekilde öpüyor ama inanıyorum bigün leşini bulamıyacaklar.
51844 taban malı
6 martta fiyat 6.58 iken yazdigim yazidir. Sonrasinda uzerine bir ton laf saydiraan vatandaşlar simdi nereede?? Herşey yolunda giderken kral ciplak diyebilmektir mühim olan.Neyse insallah paranizi eritmeden çikiş yapabilirsiniz.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabanda 4,80 de 50 küsür bin mal var...üst kademeler bomboş...burada 50 küsür bin malı alsam 5,80 e satabilir miyim ? 5,80 e 2 kademe var ve arada sadece 5,70 de 1500 lot var.....
Adam yukarıda bişey yazdı Bi oku istersen
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban 52634..
asıl hacmi (3 taban görse) 2.46 dan yapar.. (ben olsam öyle yapardım yani)
2 ye kadar da ha çıktı ha çıkacak algısına basardım..
sonra da ver elini havai adaları...
Çoğu doğru sadece kendi şirketlerinde hareket Yapmıyor yanlış vangd yı sekiz tl eden sıfır 90’a metroyu bir 60 lardan sıfır 80’e mepeti 12 lerden ikilere avturu sekiz lerden 1:50’ye avgyo altı küsürlerden 1:50’ye getiren kendisi değil mi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yanlış yere kopyalamışım. “Patron gibi sizde” olan yazıya cevap olacaktı özür
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam ne derse o....
Galip almam diyorsa taban....
Alırım derse tavan....
Buradaki sinekler beyi bekliyor.
Gaipten çay mi.
.
Buradaki operasyondan sonra galip için yeni bir operasyon işine girecek diyorlar. Seramik veya hizmet sektörü diye duydum.
Neden devre yedi bu şimdi
Hayırdır tabanımı deldi aşağıya
484 500
300 18820
SPK Bütün borsa yatırımcılarına bir FIRSAT verdi. BU tahta hiç kimse bulaşmasın bakalım ne yapacak gö ben çok merak ediyorum. Bence hiç kimse almazsa sağlam bir zarar eder. Ama mutlaka bulaşan olacaktır. Ama almak isteyen varsa Hiç değilse 2 ye kadar beklesin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alan yok zaten.. Debelensin dursun... Şekerden alsın.metrodan satsın..globalden satsın metrodan alsın..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 ye kadar bekleyin..
10 dan asagiya vermem ,yakinda 10 gecilecektir
Kusura bakma ama biz dünyalıyız. Yanlış geldin sen:)
daha önceden burada adlarını hiç görmediklerim türedi almayın görsün gününü kendi kendine çalsın oynasın falan diyorlar. sanki yükselirken alan oldu da. açıkçılar alamadı ki ky alsın. kimiside malı çıkmıştır falan diyo son 3 günde yaptığı tavanlardaki hacimin hepsi mal çıkma olsa nolcak 2-3 milyon lot bile yoktu hacim. yönlendirmeler iyilik melekliği pozları sökmez millet uyanık zaten de bulaşan olmadı ki nerden biliyorsunuz hala ky de olduğunu veya hala alan ky olduğunu. millet o kadar saf değil bence.
10 mu... Vay arkadaş...
Yok 2 degil hatta 0.2 olacak :)))
Bu hafta yarısından fazlasını verir
2 olursa battık cuma günü aldım tabanı bozdu diye öylede oldu ne yukarı ne aşağı yönde emare vermedi bakacaz yarın ne olacak
İnşallah 10 olur.. Herkesin dilediği... Olsun.. Herkes mutlu olsun.. Para babaları hariç..
Ozgyo bir Beyaz olsun, bir flap olsun, ama küçük yatırımcıda varsa olsun..
Yemin etmesine ne gerek var. Adam aldım diyorsa almıştır.... Bu büyük yatırımcılarda her kademeye 100 000 ya da 50 000 koyacak para var. Ama bir kademe yukarı çekecek cesaret yok..
Demekki milleti uzaklaştırma taktikleri işe yaramamış adamların da işi zor gercekten ne yapsalar kar emiyor. Biz rahatiz yatip bekliyoruz ne güzel
Hocam büyük cesaret buralardan almak inşallah yukarı yürür
Kademeler nasıl arkadaşlar rica etsem
1-2 ay böyle unutturursa kendini iyi olacak
Yazıl yaa zaten amaç o unutturmak yani. Neyse ben hatırlatayım da aldık diyenler ne aldı bilsin yada ne alacaklar... 1.57 den 7.89 gördü. Sonra 6 ay brüt takas geldi. Hop diye şirket fırsatçılık yaptı %60 bedelli açıkladı. Bilin diye yazdım. Ona göre flap beyaz hayali ile atlayan varsada atlasın.
Manyaklar topluluğu ne yaptınız ses soluk yok döküldümü herkes