Bu adamın derdi ne bir anlayabilsek.
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu adamın derdi ne bir anlayabilsek.
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metre kareleri yazmamis :)
https://resmim.net/f/Vcyl4I.png
Konsolide olmayan bilançolar en geç 30 Ekim 2019’da,
Konsolide olan şirket bilançoları 11 Kasım 2019’a kadar,
Banka bilançoları 19 Kasım 2019’a kadar açıklanacaktır.
ustad %10 la %7 arasinda 2/3m lot fark var yani pek kayda deger degil. %30 a cikarmi bilmem iddiali konu...fakat 25m. lot kuluckalara paslandiginda yabanci takasta 2m lot civari vardi. bu 25 milyonun 3.5m u civari kuluckalardan batum toplamis gibi geri...daha cok mal var yerli metrosumu tekrar toplar yabanci batumumu bilemicez...zaman daha var gibi...
ozellikle 3.ceyrekte son 3 yildir 2.ceyrege oranla karlilikta bir miktar gerileme olurken son ceyrekte hizli bir ivmelenme olmus...yani 3.ceyrektede süzmeye devam edip yilin son ceyrek ve yeni yilin ilk ceyregi biseyler olursa olur gibi...umarim yanilirim ama lafin özü bilanco beklentim bir miktar zayif ve galipcim ileri geri ky. kuluckalarina toplamaya devam edecek gibi...
tahta robotlar al ver yapmayinca gine mala bagladi...bu alan ve satan gercek ky.nin 1.05/1.15 kanalinda alim ve satim konusunda isteksizligine isaret...galipcim almak istiyorsa hafif yukseltmeli fiyati satmak icinde daha kelepir rakama getirmeli örnegin 1tl alti...bist kelepirken anlik bikip kol kesen ky. bekliyor kurmuş tahtayi :)
https://resmim.net/f/eSsAPq.png
1 leri bulacak gibi görünüyor zaten bulduda ama dediğiniz gibi binen çok olur inersede
diğer şirketler artıya geçmiş bu salak hala eksi 2 lerde işimiz zor Allah sabır versin bize...
son 1 aylikta ki formasyon tipik biktirma formasyonu ustad...adan 2 yil once 6lara surdugu kagidi 80 krs a kadar cekmis ve 1.50lere kadar tekrar 80ler olur korkusu olan bir miktar ky.den tepki toplamasi yapmis...daha sonra bist yazin diplerde paniklerken avgyo tahtacisi ky.ye en son gosterdigi 80krs negatif olasilik korkusunu sunarken 1.10/1.4x arasi testere modunda bikan ky.den toplamaya devam etmis; yetmemiş elindeki lotlari 10gun icinde kulucka ky.adreslere postalayip teknikci yeni giris dusunen ky.yide korkutmuş alanlari stoplatmis...formasyon tamamen biktirma tarzi ky. aliyor goruntulu toplama tarzi...suresi nekadar surer kisa vadede 2tlye kadar toplamak istermi gorecez ki buna canak bukme diyorum ben..fakat tahtaya alim yonunde ky. ilgisi cok az...bunu 1 aydir tahta takibimde izledim...robotlar harekete gecmesse bir avuc alan net ky. cikiyor...bana gore adamin niyeti bikanlari kol kesmeye yoneltmek; yeni ky. patron satis algisi sunulan tahtaya neden istahli girsin...
bakiniz metroda hergun patron alimi var...guven veriyor orda...anlicaniz metroda alici keklik avinda...bizdede satici keklik avinda...galip spekulator düz mantikla top gibi oynar ky. algisiyla...ne sunuyosa tersi cikar hep
amiral metro 2.ceyrek 22m. olan kaarini 3.ceyrekte 28m.a cikarmis...yani ceyreklik bazda %30 kar artmis...bakalim bu hafta tapir tapir aciklayacak gibi grubu...
Bizimki kesin zarar açıklayıp birlere basar bence
ustad karamsar olma sirketin zarar etmesi icin ortada ne bir proje var ne de suan icin ciddi bir borclulugu var...zaten kira geliri ile kar eden bir yapida...devam eden bir insaati yok...sonuc olarak 3.ceyrek toplam karlilikta eksiye gecmesi icin bir neden yok...fakat bir miktar zayif bir ceyrek kar eklemesi olabilir...gecen yil 3.ceyrek toplam karlilik 2.2m muş; bu sene daha 2.ceyrek karliligi 12m. acikladi...yani gecen yili 6 ya katlamis durumdayiz...bir miktar negatif bir 3.ceyrek donemi gecirmis olsak bile toplam 3.ceyregimiz 10m un altina dusmeyiz sanirim bu bile gecen yilin 5 kati olur...
ben metroda galipcimin bedelsiz aciklama ihtimalini giderek yuksek gormeye basladim. cunku ky.den mali topladi yakin gecmiste 70krslarda olan ve son 3 yil kök sökturen metroya yeni ky. gelirken yogurdu üfler yani bu fiyattan musteri bulamaz metro...bakmayin siz 3/5 cengaver ky. girip cikiyodur...akli basinda ky. metrodan uzak durur...bu algi varken galipcim metroda gecmis yillardan biriken karliligi sermayeye ekleyip bedelsiz kaat yazabilir....2tl ustunde %100 bedelsiz bolunse bile yeni fiyat gine 1tl olur :) galipcim finansal oyunlari iyi bilir elindeki taze lotlari 50den 70den 80den yeni ky.ye ucuz diye satar...lotlarin asil degeri sifir tl oldugundan nerden satsa kaara gecer ;)
avgyo ya gelecek olursak son 5 yildir istikrarli kar eden bir bilancoda...galipcim sermayeyi asan birikmis gecmis yil karlarini sermayeye katip %100 bolunecem dese kimse hayir diyemez lakin bu fiyatlardan bolunmez 2tl den assagi bu ihtimal zayif...biraz biktirma yoluyla toplamayi birakip fiyati yuksekterek toplama moduna gecse bu ihtimali tekrar gundeme getirecegim...simdilik karliligin iyi gittigi aşikar özellikle yil sonu karliligi 20/30 arasi bekliyorum....gecmis yillardaki ceyrekler arasi kar yukselisinden en spekulatif bilanco kar yukselisleri son ceyrekte yazilmis...
bu arada çinlilerle resim cekilmis yeni projeler diyo :) adamlara bakiyom hic biri cinli gibi degil turkmenistanliyi cinli diye kakalamassa bir hayal urunu proje cikarmi cikar valla...galipcim 2020 de show yapacak gibi bir havasi var...bakalim şapkadan bu sefer hangi davsanlari cikarcak...
Galipcim benim gözüm bile bu çinlilerin gözünden daha çekik :) çinin neresinden bu arkadaşlar. Şaka biyana yarın bir gün cıkıp avgyo da cinli kardeslerimle ortaklik yapcaz desen ne tatli olur du :) hayaller çin gerçekler angara çinçin :)
"sadece şakadır aman ha beklenti yaratmasın"
https://resmim.net/f/8bPahU.png
dümen bunlar cinli diğil galip çaycı ****** galip 1.09 alıcıyım oglim ver bakalım siftah yapalım geldim..
kademeler nasıl gören varmı?
aldığım fiyata gelsin,hafif te kar bıraksın satıp çıkacam....y.t.d. :yahoo:
Adam basmaya doymadı hala gözü aşağılarda ********...
1.11 kapatır çayçı.
Bilonço ne zaman arkadaşlar..
Ateskes saglandi, yarin bankalar onculugunde gapli bir acilis olacak gibi, umarim galip tum grup hisselerine baski yapmaz. Ytd
inşaallah hocam...
gap var 11e deger illaki...
kim bu cengaver sabahtan beri 3 lot 5 lottan bikmistik
https://resmim.net/f/dDamwi.png
Spek 1.14 ten alis yapmiyor asagidan almaya calisiyor. Bakalim haftaya ne olacak ytd
hata etmiş çengaver tek emirle 125 bin lot almak göze batar spk diğilse eğer o malı almak için aşağı kesin basarlar.
1.14 u nwden kirmaz? 1.10- 1.11 arasi gap var acaba orayi doldurmak icin mi gitmiyor? !!! Ytd
1.14 ten ne kadar satici var acaba yazana twsekkur ederim. Alis yapmiyor 1.14ten spek ne dusunuyorsa artik ytd