Yükseliş basladi
Printable View
Yükseliş basladi
Senin dediğine göre bütün Otel şirketlerinin uçuk rakamlarda olması gerekmez mi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıçı başı oynayan adamdan inip çıkan kağıttan uzak dur demişler.
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Güzel kardeşim merhaba
Bütün otel şirketlerinden kastın nedir bunu detaylıca yazarsan sevinir ve görüşlerimi paylaşırım
Ben yaptığım değerlendirme ile şirketimizin sahip olduğu gerçek değeri
ortaya koymaya çalışıyorum
İsteyen dikkate alır istemeyen almaz
Kimseye zorla inandıracak halim yok
Ben yaptığım temel analizime güveniyorum ve sonuna kadar pozisyonumu koruyacağım
Dolayısıyla yaptığım analizdeki 200 tl gibi bir rakam bana hiç ama hiç hayal gelmiyor
Gayet gerçekçi bir rakam
Ayrıca bundan dört beş sene önce 4 tl fiyatlardan işlem gören Ege Endüstri 300 tl olacak
denseydi emin olun o zaman da herkes pazarlamacı derdi
Sonucu hep birlikte göreceğiz
İyi bir gün olması dileğiyle...YTD...
20.5 civarı maliyetim var 22 görsem yeter sayın hfy. Korktum ben bu kağıttan asansör gibi.. YTD saygılar.
Maalt kesinlikle ederinin altında ama Maalt'ı, Egeen, Aselsan gibi çok hızlı şekilde büyüyen yurtdışından sürekli iş alan, ciddi anlamda üretim ve yatırım yapan hisselerle kıyaslamak doğru değil..
YTD..
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen 2006 yılında 6 küsurlardayken biri alın liman yapılacak şu bu diyordu 20 olur 30 olur derken biz sallamadık tabii 400 e dayandı kağıt
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Siz ne derseniz deyin, maalt hisselerimi satmıyorum...
Bende satmıyorum
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar satan satsin alan alsin ..kimseyi etkilemeyin..ardarda yazarak ne amacliyorsunuz bilmiyorum... evet bir hissenin bi degeri yeri burasi mi bilmiyorum..bugun takaslara bakarsaniz yukseltenin ve dikkat cektirenin isyatirim oldugunu anlarsiniz..aldi ve neredeyse zararina cikti.bunun sebebi de elinde yuklu mal.olmasiydi... hfy kac gundur takip ediyorum seni .. sen yazmaya basladigindan beri kagit yuzde 10 dustu neredeyse ..bugunku yukselis aldatici olmasin arkadaslar..takaslarda isyatirimi gorurseniz alis tarafinda rahatlayabiliriniz
ayrica burda yazilanlardan hic bir arkadasim lutfen ama lutfen etkilenmesin..analizinizi iyi yapin.. biri gelir mal pazarlar digeri gelir mali kotuler .. inanciniz tamsa hissenize sahip cikin.. yalniz sunu belirtmek isterim ozellikle bi hissede cok olumlu seyler baslandiysa ele verme seanslarida baslamis demektir bu sebeple hfy beni cok killandiriyorsun.. maliyetim 20 tl bugun satisi kacirdim.. yarin ilk isim 20 tl ye satis girmek olacak.. cok pis kokular geliyor burnuma ..insallah ben yaniliyorumdur.. insallah kalanlar 30 tl leri gorur
Bir cok insan esiyle yedi sene evli kalamaz ama ben bu kagidi yedi sene once aldim bir umutla bekledi.. ve hala bekliyorm.. kimler geldi kimler gecti.. hep birileri geldi laf salatasi yapip pohpoh ladi,kendisine yandaslar buldu umut dagitti rakamlar verdi oraya gelmeden sattmam diyodular sonra elindeki mali kitledi gitti.. kimileride elinde mal olmadigini soyleyip kotuledi kagidi 5-6 a gelecek ordan belki alirim deyip surekli tahtayi mesgul edip gittiler.. velhasil ben hala burdayim... cokmu umutluyum deseniz yok degilim.. ama umutduzda degilim... hedef rakamim yok belki 21 gorse vericm bidahada bulasmiycam belkide 30 u gorse vermiycm.. ama cok bekletti lanet kagit.
masallah kardes sendeki de tabiri caizse peygamber sabri .. ben 18 de kol kesecektim acikcasi ..bugun neyseki bi hareket cekti.. yarin 20 tl yi gorse satar gecerim arkama bile bakmam.. ama masallah takdir ettim seni sabrin muhtesem ama yanlis kagit secmissin .. keske thyao aselsan garan kardemir ne bilim bi ton kagit var seni cezbeden ne oldu acikcasi bilemedim.. biri cikmis diyor kasada 30 milyon dolar var diyor .. ulan olum kagidin suanki degeri o kadar degil ne sacmaliyorsun..kimse de ses cikarmiyor ben bu sallamalara uzuluyorum..yazik gunah millete yakan soyleyerek nereye varacaklar ..cok okadar atil duran parsa hisse senedi geri alim yapsin ya da bedelsiz versin ..onu gectim yatirim yapsin anasini satayim 3 otel daha yapsin ya da alsin ..iskembeden sallanmasi beni sinir ediyor..hepimiz ky yiz ..disimizden tirnagimizdan arttirdigimizi buraya yatiriyoruz.. vicdanen nasil uyuyosunuz bilmiuorum bunu yazan arkadaslar
hic biseyden anlamiyorsaniz acin bilancolara bakin ..ondan da anlamiyirsaniz bi bilene bilanco okutturun.. onuda yapamiyorsunuz yazicidan ciktisini alin..herhangi bi bankanin kobi ya da girisimci bölümüne gidin rica edin size bilancoyu anlatsinlar ..okusunlar size bilancoyu ve okurken kimse sizden bes kurus istemez meraminizi anlattiktan sonra .. adam 30 milyon dolar dedi saka gibi ya ..yetmedi 2 milyon dolarda kira geliri dedi ..cildiracam gercekten de ... ulan sadece 2 milyon dolar kira geliri senelik 7 milyon tl ner kar demek.. nerde bilanco da bu rakam .. arkadaslar sizden ricam burda yazılan her seye allah rizasi icin inanmayin..arastirmadan almayin ..kulaktan dolma bilgilerle hisse senedi almayin.. hangi hisseyi alirsaniz arastirin..araba alırken nasil ugrasiyorsaniz hisse alirken en az 3 kati daha fazla ugrasin yatirim yapiosunuz sonucta
Bir fırıldaklar dönüyor ama kime inanacagimizi şaşırdık
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın hfy , sayın kemalosmanoğluna cevabınız olacak mı?
Kimseye birşey diyemem elimde bir kanıtta yok yazılanlar doğruda olabilir sadece kafam karıştı. Böyle olsa bile yinede uzun vadeciyim
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli m-tech kardeşim elbette verecek cevabım olur
Lakin cevap vereceğim adamın adam olması gerekir
Buraya bir anda gelip şirketi bilmeden benim yazdığım doğru bilgileri yanlış bilgi gibi sunması kabul edilemez
Yazdığım her bilginin ve analizin arkasındayım
Bu bilgi ve analiz beni bağlar
Arzu eden değerli ortaklar istifade eder veya etmez kendileri bilir
Fakat kemalosmanoğlu gibi üslubu bozuk bir kişi benim muhatabım olamaz
Ayrıca okuduklarını daha dikkatli okumasını tavsiye ederim
Sadece bilmeyen ortaklarımız yanlış yönlendirilmesin diye şu küçük açıklamayı yapmayı doğru buluyorum
Ben kasada 30 milyon dolar vardır yazmadım
Kasada 35 trilyon nakit parası var bunun da önemli bölümü döviz mevduatı dedim
Mares otlimizin kira geliri 2.000.000 $ dır
Tüm arkadaşlara iyi geceler..YTD...
İsteyen faaliyet raporlarından ve bilançodan teyit edebilir
arkadas kim ne yazarsa yazsin siz inanmayin acin sirketin bilancosuna bakin ..beklentisi var mi olabilir mi herseyden once beklentisinin olabilitesi yuksek mi onlara bakin .. 3 gundur hisse net e uye olmaya calisiyorum sirf hfy yazmasin cevap yazabileyim diye .. bak tekrar soyluyorum diyelim ki hfy dogru soyluyor dedikleri hepsi gerçek olsun.. bi allahin kulu bana diyebilirmi bu yazilanlari goren spek kagidi goturur mu ?? varsa gercekse madem insanlarin kazanmasini cok umud ediyorsun herkese ozelden yaz forundakilere .. ben bilmem arkadas kagit gelir 30 da olur döner olur 16 tl de olur .. kimse bunu kestiremez para kimdeyse hisseyi o yonlendirir.. ucacak kacacak diyenlere hemen kanmayin.. ha soyle dieyeyim bi arac alırken saticinin dediklerine inanip aracla direk notere mi giderseniz yoksa once sanayiye ya da ekspere mi goturursunuz vs .. baska da diyecek biseyim yok gencler .. allaha emnaet olun hayirli aksamlar ..
vallahi kardes ben uslubu bozuk bi insan degilim .. ama ne zaman birileri bir kagidi forumlarda yere goge sigdiramasa ondan sonra bi b..lar donuyor ..sen yazdigindan beri kagit yuzde 10 dustu .. bugunku yukselis de dedigim isyatirim sayesinde oldu ki saklama oranina bakarsan hatırı sayilir bi lotu var..sen sirketin defter degerinin 60 milyon civari oldugunu unutuyorsun galiba ?? ben bisey demiyorum bu saatten sonra ..senden tek ricam bu foruma olumlu hic birsey yazmaman .. birak millet arastirsin alsin.. senin mukemmel yorumlarinda sana kalsin olur mu ??
Olumlu bilir kişi raporu geldiği an en az 4 tavan bekliyorum. İkinci adım olarak Otel inşası söz konusu olursa sermaye artırımı için bedelli yapmak zorunda. Sonuç olarak kağıt 40-50 TL arası fiyatı bulur. Ama olumsuz rapor olursa hepsi masal olur. Tabi ülkenin içinde bulunduğu durumlara da dikkat edilmesi gerekir. Otelin satılması söz konusu bile olamaz. Bu yüzden Üçlü rakamlar çılgınlık olur.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen
boyle seyler yazin riski de bilelim getirisini de tahmin edelim...yok ucacak yok kacacak...insanlar çoğu zaman buralari okuyo ve burdan edindikleri bilgilere göre de alim yapabiliyor.. kul hakki var arkadaslar mesnetsiz dayanksiz iddialar sizi bu hakkin altina sokar dikkat edin..
arkadaşlar ben kendimi tartışmaya neden olmuş gibi hissettim, hepinizden özür dilerim. artık tokatlanmaktan bıktım onun için her şeyi sorgular hale geldim. aha şimdi biri 4 tavan dedi, hadi 2 olsun. o bile aklımı çeldi yani...
https://m.tr.investing.com/equities/...ancial-summary
link burda arkadaslar raporlara ulasabilirsiniz
hfy rica etsek su bilirkisi olayini aciklarmisin ?? hangi konuda ?? kac aydir beklenen rapor neden hala gelmedi ?? nakit kasada 24 milyon civari bu arada.. her donemde de 1.5 milyon civari faaliyet giderlerinden dolayi erime gosteriyor.. hepsi toplaminda ozsermaye nakitle berbaer neden 55 milyon tl ?? ayrica benim aklima takilan en önemli soru sirket nakdi neden kasasinda tutuyor ne planliyor.. yatirimmi sermaye arttirimi mi ?? cok hakimsin ya hisseye o yuzden direk sana soruyorum
nakiti yatirimlarda kullanmak uzere bedelli sermaye arttirimi mi dusunuyor acaba ???
illaki ben kimsenin adami degilim burda insanlara yardimci olmak icin bulunuyorum diyorsan eger .. sorulara cevap vererek baslayabilirsin.. tatmin edersen ustad sin benim icin .. ama yok yine uslubsuz falan gibi isnatlarla karşıma cikacasin bastan soyliyeyim hic yazma cevap...
Kemalosmanoglu arkadaşım kimse size cevap yazmak zorunda değil. Siz de yazın şirketin risklerini herkes bilgilensin. Az önce mesela ne güzel yazdınız 1.5 milyon yıllık erimeyi. Kağıt muazzam bir potansiyele sahip özellikle mares üzerinden. Benim de anlamadığım ve ortak olarak hazzetmedigim faaliyeti olmayan bir sirketin yuksek gider yapmasi..
Sizin de söylediğiniz gibi herkes burada yalan yanlış olmadıkça istedigi paylaşımda bulunsun. Ama yatirim yapacak arkadaşlar kendi arastirmasini mutlaka kendi yapsin.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polyanacılıktan öte , şirket hakkında gerçekleri açıklayalım.
1-Maaltın Antalya Muratpaşa ilçesindeki Fevzi çakmak caddesindeki falezlerdeki arsası 18 dönümdür.Belediyenin bu alandaki arsanın metrekare raici 3.000 tl civarındadır.Bu şekilde bile belediye raicine göre arsanın değeri 14-15 milyon dolardır.Bilindiği üzere piyasa raiciyle belediye raici arasında katkat fark vardır. Birde 18 dönümlük arsayı piyasa raicinden hesaplarsanız çıkacak rakamı bir düşünmek gerekir.
2-Maaltın 30.06.2017 tarihli 2017 /6 bilançosuna baktığımızda hazır değerlerde 24.210.015 tl nakit parası olduğu görülecektir.
3-Şirket Marmariste 130 dönümlük arazide kurulan tesislerini 1.yıl için 1.850.000 dolar , 2.yıl için 1.950.000 dolar 3-5.yılar için 2.000.000 dolar 6-10 yıllar için 2.250.000 dolara Alman menşeili Labranda Şirketine 10 yıllığına kiraya vermiştir. Bu 10 yıl süre içinde 20 milyon dolar üzerinde kira getirisi gelecektir.
4-Ayrıca Marmaristeki turistlik yerin kira süresini hazine 49 yıllığına yüksetmekte veya satış opsiyonuda getirecektir.
5-Divan otelleri genel müdür yardımcısı Faik Öztunç Bey Antalyadaki falezlerdeki arsaya yapılacak olan yeni Talya Otelinin 55 milyon dolar civarında olacağını belirtmiştir. Bu durum Şirketin olağanüstü kongre yapmasına ve yüksek oranda sermaye arttırımına gidilmesini mevzuata göre gerektirecektir.
6-Maaltın sahibinin Koç Holding olduğu düşünülürse Şirketin değerine ayrıca Koç Holding imaj ve prestijini eklemek gerekir.
Bütün bunların gerçekleşmesi Antalya Büyükşehir Belediyesinin 1/5000 ve Antalya Muratpaşa Belediyesinin 1/1000 lik planları ile ilgili Mahkeme sonucunun olumlu olması ile mümkündür.Mahkeme kararı olumlu olduğu taktirde Maalt yönetim kurulu başkanı Semahat hanım, babasının anısına daha önceki yazımdada belirttiğim gibi 55 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek olan yeni Talya Otelini Antalyadaki falezlere kaşıkcı elmasından oluşacak bir gerdanlık gibi takar. Yatırım tavsiyesi değildir.
tesekkurler bilgiler icin...
sadece 1. madde deki rakamlar bana biraz fazla geldi
.. onun disinda bilgiler icin cok sagol..
Bizim maalt neymiş te haberimiz yokmuş
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirketin değerine inanmayan boşuna beklemesin bence.4 seneyi devirdim arada al sat yaptım sadece 35 lot arttırabildim.olsun o da iyi.