Nasil bi hisse oldugunu gosterdi bunun arkasindan nasil bi haber gelicek cok merak ediyorum
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nasil bi hisse oldugunu gosterdi bunun arkasindan nasil bi haber gelicek cok merak ediyorum
hisseyi bilen var mı? çok dik çıkış yapmış devamı gelebilir mi diye baktım ama çok belirsiz geldi biraz bugünkü yükseliş son anlarda yıkılınca sanki mal dağıtıyormuş gibi geldi almadım bende. 5.95 sanki geçilirse gider gibi ama geçilir mi sizce.5.95 ciddi direnç mi acaba
Ne olacagini kestirmenin guc oldugu bir hisse durdu mu aylarca hareket etmez yukseldimi ne oldgunu anlamazsin garip bi hisse
evet zirve 7 tl imiş.2li tepe yapınca dönmüş.7 tl üzerine yıllık bilançoyu satın alıp bilançoyu beklerim iyi gelirse artık kaça giderim belli olmaz grafiği bu.Bendeniz 7 tl geçilir yıllık bilançoda iyi gelirse burada olurum.O zamana kadar bye bye.Takip edeceğim bakalım dediğim olacak mı.Krontu böyle bekledim aynen tuttu bunda da aynı taktiği yapacağım bakalım.
7 tl gecilmasi icin saglam bilanco not arttirimi ve gayrimenkul satisi gerekiyor sadece bilanco ile 7 yi gecemez kisisel tahminim
O zaman inşallah hareketin devamı gelirde kar yazarsın ama bence hisse ciddi çıkış potansiyeli taşıyor.bolinger üstü tutunabilirse iyi bişeyler olabilir.
Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
Omerva,
alkan0,
pluto
Sessiz sedasız izliyosunuz bravo ortaklar
Mal yıkmak için çıkış yapmasına gerek yoktu zaten 4.30 larda mal yıkılmıştı bence toplamaya çalışıyorlar birşeyler var gizleniyor gibi. Şirket son üç bilançosunda ciddi kar açıkladı ardından da yatırımları var. Lidfa temettü verse bugün 10 TL yi geçer değeri. Bu hareketler sonucunda ya jet olacak uçacak yada bedelsiz verecek... Ytd.
4.90-5.90 arasında karınızı alın gidin diyorlar perşembeden beri benim grafikte gördüğüm bu.
Sıkıntı şurda ki....
ben o aralıkta karda değilim....
:)
Daha çok beklerler vermemi :)
5.50 den asagisi balon diyordum yine geldi takildi byralarda
Biri takaslari paylassa iyiydi
Bende yok maalesef
5 dakkaliklarda ve dakkaliklarda yon yukari gozukuyor
Credit Suisse ten aldıkları uzun vadeli kredinin vade tarihi ekim 2017 görüyorum.Yükselişin bununla bir ilgisi olabilir mi sizce?
Yükselip yükselmediği nereden baktığına bağlı, sonuçta bir haftada %30 yaptı.
Bi sure buralarda oyalanir artik
Bugun satana alis firsati vermiyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec0ba8657a.jpg
Flama içinde flama
Flama yi beklemeye zamanlari varmi bilmem ama cok degisik seyler olabilir
Asil hareket daha baslamadi bu sadece 5.50 den sonra ki balon dusus du orasi kapandi
Bu hissede bizi ne bekliyor?
A grubuna geçme hedefi olabilir mi?
Yıl sonu karı?
Temettü verir mi?
Fikri olan ve yorumu olan varsa teawkkür ederim
Dibi yok.......
sayın omerva 2018 yılı finansal sektörde vergi oranlarına ek artışlar oldu buda bilançolara etkisi olacak.hisse yine eskisi gibi günlük 3,5 bin lotllara düşecek tabiki bu benim öngörüşüm,belki terside olabilir.siz bu konuda düşünceniz nedir.saygılar ytd.
Ek artislar olabilir zaten lidfa bilancoya tepki veren bir hisse degil o konuda etkilenecegini pek sanmiyorum bunun etkisi cabuk gececektir
ENDEKS + YA GECTI....
GARANTI %1
Biz neden -3
Ben çok etkileyeceğini düşünmüyorum...
2 birimlik bir artış, ödenen verginin yaklasik %10 daha fazla olarak ödenmesi demek....
Ayrıca geçmiş yıl karlarına da %1 ilave vergi var....
Bence Bu vergiyi vermemek isteyenler ya karı dağıtacak, ya sermayeye ekleyecek....
Olay tamamen hissemizde spek bulunmamasına bağlı....
Kimse olmadığı için satışlar karşılamıyor....
Ama yüklü satış oldu az önce 5,12 den 30000 lot.
Ve 5 dakikada alındı.
Hatta soyle bi teorim son 3 aylikta supriz bilancolar gelebilir vergi avantajin dan yararlanmak icin son firsat olarak gorecektir sirketler
Satanlar cok pisman olacak tamamen hissiyatim iyi firsat buldular
Ao baya asagida kaldi iyice yukari cekmeleri lazim satici bulamiyorlar
4.71 5.10 alt flama destekleri uste
Uste ise 6.02 5.75 ust flama direncleri yine 5.50 lerde sikisacagini dusunuyorum oradan sonrasi ise 7 leri hedef alacaktir tamammen kendi gorusum olup yatirim tavsiyesi degildir
hAREKETLER AYNI KARAKTERİSTİK YAPISINA BÜRÜNDÜ :)
5.10 da ikili dip denemesi yapiyordur umarim yoksa kelek