soda ile bu kağıdı takasa alıyorsan sorun vardır. temel anlamda.
Printable View
Bırakın kendini haline ne halt ederse etsin daha kapatacağı boşluklar var demekki
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdığım rakamlara dikkat edin üfürüten yazılmış rakamlar değil onlar
Hocam yorumunu yap geç sen kendine ben kendime. Bir çıkarımız olursa senden yana teşekkür ederiz sana. Dikkat çekecek bir yorumun yok şu ana kadar. 5.50 ye gelsin dokunmayın...
ortağım yeterinc toplanmadı sığ hisselerin özelliği budur toplanana kadar bunu yapacak 6,20 kırılmamalı fibo destek seviyesi kırılırsa 6,04 ve en son 5,07 bendeki önemli rakamlar ama 5,50 anlamını anlamadım patron kağıtlarının tarzları hep bu ve nedemek istediğini anlamadım ii akşamlar
Şu an hiç bir rakamın önemi yok.
KUTPO aşağı salınım hareketini devam ettiriyor. Piyasalardaki bozulmanın devamı halinde iyice aşağılara gömülür mü bilinmez. Boşluk dolduracak efsanesi gerçek olacak. Boşluklar bir gün er yada geç dolar sözü gerçekleşebilir. Tepkinin gelmesi buralardan beklenir.
20/09/2016 da fiyat 9,40 larda endeks 77,300 lerde,şimdi endeks 95,700 lerde fiyat 6,20..İlk çeyrek ler istikrazsızdır yıl bazında geçtiğimiz yılı bile aşabilir,ilk çeyrek kötü diye şirketin değeri mi azaldı,aksine Bone ince porselen fabrikası yatırımı yakında üretime başlar,GYO şirketi mevcut değerlenmeyen gayrımenkullerini değerlendirmek yolunda olacak,sonuçta şirketin üretim,marka potansiyel değeri yükseliyor.
Bizim yüzümüz ne zaman gülecek. Bir umut var mı [emoji850]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vay be rezil kağıt
dün geçsem mi dediğim de
kutpo 6,39
soda 6,31 idi
şimdi
soda farkı kapattı bir de öne geçti
kutpo 6,18
soda 6,27
https://youtu.be/S_eUAUX11Fk
6,06 dan döndü döndü. yoksa kaç olur ben bilmem
6.17 kırıldı çıktım.kalanlara hayırlı kazançlar.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e0974280f.jpg
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zurnanın zırt dediği yere geldik..606 kırılırsa ben de %20 den fazla zararla kaçar
bu şirketi yönetenlere hakkım helal değildir..
Kazanınca edersin. Anlamıyorum ben sizleri cidden anlamıyorum. Borsadasınız arkadaşlar cami avlusunda değil !!!
Kazanınca kazandığında helal olmaz o zaman. 1 yıl diyorsun kaçtan aldın bir yıl beklediğin halde zarardasın?
8,17 maliyet ekim 2016 lafın gelişi 1 yıl dedim. zaten belini ne zaman doğrultur ALLAH bilir belki 1 yılı da geçer
Şirketi savunmuyorum ama hak hukuk meselesinde yanlış düşünüyorsunuz. Hak helal etmem demişsiniz. Sizin gibi nice yatırımcılar var belkide onlar kazandılar ve kazanacaklar o zaman hakkınız onlarada geçecek. Bana ona buna. Ve siz hakkınızı helal etmem demişsiniz bunlar tehlikeli cümleler en cokta sizin için. Yok sadece şirkete söyledimde deseniz sizinde kazandığınız helal olmaz o zaman. Burası yatırım yeri şirketi inceler hedefini koyarsın yok incelemeden aldıysan zaten kumar masasına kendi isteğiniz ile oturmuşsunuz demekki ve zaten günaha en başından bulaşmışsınız bu durumda ciddi anlamda hata yapan sizsiniz. Ben bu tür hak hukuk konularını çok önemserim. Umarım tez zamanda zararınızı çıkartarak borsadan uzak durursunuz.
https://invst.ly/3z7qo
haftalık grafik nasıl güzel mi siz karar verin
https://invst.ly/3z7sj
bu da günlük grafik bakın analiz edin kararı siz verin.
6,06 tutundu tutundu bir sonra ki destek neresi ben bilemedim..
2016 ilk çeyreğe oranla zarar sonrası öz kaynaklarına ve yatırımlarından henüz kar getirisini cebine koymayan köklü bir firma olmasından dolayı 6.68 maliyetli aranıza katıldım. Fakat tahta yöneticilerinin yaptığı psikolojik gerilime bende daha fazla dayanabileceğim sanmiyorum. Nereden geri döner onuda bilmiyorum. Ama zararımı banka hisselerinden çıkarabileceğimi düşünüyorum. Hele de bist bu kadar gerilemişken. Ama kararsızım yine de. Tecrübeli birinden fikir almak isterim dostlar. Zarar şu an 2.7 bin.
Abi ben şu an telden bakabiliyorum. Bilgisayardan hafta sonu enine boyuna bakar hem grafik atar hemde yorumlarım. Zaten yarım seans sonra 3 gün tatile giriyor borss
Bak acemi abi tmsn başladı :)
90'lı Yıllardan bu yana bu hisseden zarar etmemiştim. Bu defa iyi bilanço beklentisi ile 7.20 lerden maliyetlendim. Çok kötü gelen bilançodan sonra hemen çıkmamakla hata ettim. Bundan sonra da geçen yıl 6 aylık bilançoyu açıkladıktan sonra oluşan 4.95 - 5.64 arasındaki boşluğu doldurmaya giderse şaşırmam.
Bekleyenin zararını çıkaracağını düşünüyorum ama oldukça zaman alacaktır.
YTD. Herkese hayırlı kazançlar.
Dolar bazlı grafikte boşluğu doldurdu dolduracak. Buralardan tepki gelmesi gerekiyor. Gelmediği takdirde bizim bilmediğimiz başkalarının bildiği çok olumsuz bir şey var diyebiliriz. Bilançonun iyi gelemediğini bahane edip bu kadar salınmasının altında başka bir neden olabilir. Ya cidden şirket batıyor, yada iyi haberler gelecek, milleti döküp alttan alarak fişekleyecekler.
6,06 kırınca ben sattım..
ben sattım ya geri çıkar artık....
ulen kısmet mi aptallık mı neyse artık. bilançodan bir gün önce 7,91 satış girmiştim sıra bana gelmeden 7, 91 den geri döndü . 7,90 yazsam gitmişti. vardır bir hayır dedik bilançoyu görelim. satmadık. sonuç ortada. hayır mı şer mi bilemedim..
7,90 vermediğimiz kağıdı 6,05 verdik..
Dolar bazlı grafik..
Hem dolar,hem Euro bazlı boşluk kapandı,yukarıda kalan boşluk ne olacak?
Aşağıdaki boşlukları doldurduk. Şimdi sıra yukarıdaki boşluklar. Sabır gerekiyor biraz..
Tahta sahibi işi inada bindirir herkesi perişan etmek isterse 22.07.2016 tarihinde gördüğü yeri gösterir bize. Bu senaryo bayağı bir acımasız senaryo olur. Yabancı takası bu düşüş ile gerilemeye başladı yine. Yıl sonu bilançosu sonrası % 23,41 lerden % 12,31'lere gerileyip , 3 aylık bilanço beklentisi ile % 18,51 e çıkmıştı şimdi % 15,28 lerde.
Geçen yıl bu fiyatlardan satmıştım 9.42 ye götürdüler.Sattığım fiyatlara hiç geri gelmeyecek gibiydi,dün sattığım fiyatlara geri gelince biraz aldım.Muhtemelen ramazan bayramına kadar da baskı devam edecektir,ben ve çevrem alışlarımızı tamamlamış oluruz,kademeli almaya devam..
Alışlara devam kararlılığımız öncelikle 2 nedenle.Kasım sonu kısmen üretime başlayan Bone porselen fabrikası artık tüm ünitelerini devreye almıştır,diğeri de uzun vadede asıl bomba GYO şirketi atıl kalmış gayrımenkullerini değerlendirecektir.Antalyadaki arsaya,Orduda yanıbaşında denize hava alanı yapılan 2 adet fındık bahçesine belkide turizm amaçlı oteller ,çok sayıdaki diğer gayrımenkullere ne yakışırsa,en azından yeniden değerlemeleri yapılacaktır.
Yakın beklentimiz Bone porselen katkısıyla 2017/06 da tarihi rekor kar,ilk çeyrekler istikrarsızdır.
İlk çeyrek bilançolara dikkatli bakıldığında satışların azalmasına rağmen pazarlama satış dağıtım giderleri artmış, genel yönetim giderleri artmış ve en dikkat çekici reklam giderleri artmış. Reklam gideri (3.214.557) TL. Çok ciddi bir gider kalemi olmuş. Kütahya Porselen yatırımlarını bitirdi. Şirketin esas faaliyetleri dışında kalan yatırım amaçlı gayrimenkulleri ve çeşitli finansal yatırımları bulunmakta olup bu varlıklar, güncel şartlar altında yeniden değerlemeye tabi tutulmamış ve maliyet değeri ile bilançoda gösterilmiştir.Elindeki varlıklar yeni değerlemeleri ile çok ciddi bir maddi varlığa sahip. Bu bilançoyu kötüleyerek bu kadar ciddi baskı yaratılmasının arkasında başka oyunlar olduğu gerçek.