Eğer operasyon bittiyse, dua edelim bitmemiş olsun, kısa sürede 1,050 leri görebiliriz, operasyonun zayıf da olsa bitmiş olma ihtimali var, ben bitmediğini düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir, bilsem kaybetmezdim.
Printable View
Eğer operasyon bittiyse, dua edelim bitmemiş olsun, kısa sürede 1,050 leri görebiliriz, operasyonun zayıf da olsa bitmiş olma ihtimali var, ben bitmediğini düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir, bilsem kaybetmezdim.
Niyetleri kötü gibi
piyasa kotu ayagına dusuyor gibi gosteriyor, ama gelene gidene yukselecek diye malı veriyor olabilir.... senin etin ne budun ne bist 100 ile hareket ediyor... bist100 1 dusuyor, nibaş 10 dusuyor.... rızza cemas operasyonunda çok tepki aldığı için bu şekilde işi burada sessiz sedasız bitirmiş olabilir.. umarım yanılırım... mal bu şekildeki dalgalanmalarda iyi satılır..ytd
Daha senden bir lot almam. Aldıkça düşürüyor. Dün alacağıma bugün alsam kardaydım. Endeks bir düşüyor bu 10 düşüyor. Endeks 1 çıkınca yerinde sayıyor. Onur şeref gibi ibareler de para yanında hiç sayılınca küfür de etsen boş oluyor. Ytd.
Rıza operasyonu bitirmiş olamaz. Böyle satıcılı piyasada malı zor satar. 1 li seviyelerden alanlar satıyor ve Rıza'da mal almıyor şu an. Satmıyorda bence. Endeks durulduktan sonra devam edecek bence işine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu grubun kağıtları hileli zar gibidir, yapacakları operasyonu önceden bilirsen yada tahmin edersen kazanma ihtimalin vardır. Genelde çok düştü, alım fırsatı verdi diyip girenlerin elinde kalır, uzun vadeli yatırımcı olur, bedellilerde para verir...vs.
Operasyon olduğu kesin ama hangi fazda? Son fazdaysa, günlülçü küçük traderları böyle günlerde güzel avlarlar. artar azalır artar azalır sonunda taban olur. Tam tersi de olabilir. Yani risk çok büyük ona göre alın yada satın.
Kişisel fikrimdir,TAVSİYE DEĞİLDİR.
rızza nın malı dağıtmış olması mumkun degil gibi görünüyor... korkutarak toplayıp, yukarı götürebilir.... benzer şeyi cemas ta yaptı... 2,7 den 1,35 getirip sonra 7,15 goturmuş operasyonu tamamlamıştı... bu serolardan hersey beklenir.
normalde cemas sonrası nibası da 3,5 lara goturup, tarihi zirveyi yenileyip, buyuk çanağı tamamlamasını bekliyordum... ne olacagını oyunu kuranlar bilir... kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Rıza sız da leş bi kağıt. Yoksa sürünür yıllarca daha.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buralar da duruldu artık sadece çıkış beklenmeli, iyi düştü tepki sert olacaktır
Bu hafta durum ne olur malum Amerika saldırı yapti
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şey olmaz işleri de bitti ve sınırlı olarak yapıldı, zaten operasyon satışı ile endeks 109.600' e kadar düşmüştü satılan satılmışdı şimdi tepki vermesi gerekiyor ve son gün Cuma seansı borsa çöktüğü halde hisse1.35 alıcılı kapandı, hava bozmasaydı ne olurdu Rıza bilir, çıkışta 1,84 den geriledi ve ayrıca da 19 Nisan perşembe saat 10 da genel kurul toplantısı olacak, sürpriz bir haber gelirmi ne kararı çıkar göreceğiz yada cemaş gibi sürpriz zirvelermi görülecek herşey beklenir sahibinden bol şanslar...
o rızanın ben taa amk. adi dolandırcı şerefs.iz herif.
Burdaki hareketi bitirmedi rizza bence.. piyasada az lot var, inanilmaz zirveleri gorebilir ancak rizzanin cani isterse. Ytd
Devreyi kestiler yine!!!
Ne zaman açılacaksa..
patır patır düşerken bu kadar aceleci olmadılar!!
Gerçi cılız hacimle %11 prim.. DİKKAT ÇEKTİ!!
Tavanda 131 bin oldu..
Ağr. Ort. kaç oldu acaba?
Hayırlı kazançlar arkadaşlar
Koltuğuma yaslanıp puromu yaktım.
Tavanda bekleyen hisseyi görebilen var mı ?
952.775 adet
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yok mu kâğıtta o zaman gidecek galiba inşallah çamaş hareketi olur
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NİBAS günlük
http://imageturko.com/?di=8ADG
Rızzanın kagıdında cok fazla hayal kurmak iyi degildir.. ytd
Eşleşme bi ara 1,92 idi, 1,78 e düştü....
Sanırım kağıtta bir kaç gündür blok alışlar var...:cool:
Bahçeli kaşla göz arasında gene ortalığı karıştırdı
tavan yapsa yapardı fakat ya silkeliyor, yada fena geçirecek gibi. acaba hangisi olacak.
Gedik topladı şeker al sat yaparak yön verdi yarın ne olacak bakalım düşmeyeceği borsa eksiye gittiğinde dusmediginden belliydi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip 3 yapmadan bırakmaz gibi ama yinede tehlikeli ve volatil ve açığa satış cezası gelebilir ama galip varsa daha da geç gelebilir belki
Çıkmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Seans kapanışında yarın için 2170 den satış verdim daha sonrasında 8,9 veya on kademe alttan alırım diye bir senaryo çizdim kendimce, belki de satınca ardından bakakalırım ama bugünkü gibi bir hareket yaparsa diye düşündüm, belki ters köşe de olabilirim, 3000 göreceğine inanıyorum, belki perşembe genel kuruldan olumlu çok sürpriz karar çıkarsa ki ben böyle olacağını düşünüyorum, üç binler bile ucuz kalabilir, bana inanmayın çok hayalciyimdir, uçlarda gezerim.
İlk bir saat içinde 2170 görmezse emir iptal edecem yazmayı unuttum
Bugün kesin 2.10 lara gelir arkadaslar dün 1.88 den tekrar aldm
Kardes eger düsürecek olsalar zaten düsürürlerdi hem daha once hatrlarsan 1.84 yapip geri gelmisti sonra gectgmz hafta 1.20 lere kadar sarkti 1.30 larda oyalandi milleti döktu tekrar 1.70 yapip 1.84 zirvesini dun gecti 1.91 yapp 1.90 kapattlar yani okadar 1.30 lara düsurp operasyon yapp tekrr 1.84 geliyosa ve saglam geciyosa ben sana söylim kardes 2.20 bile az cemastaki operasyonu bitirp ayni adamlar buraya gecti kisa vadede 3 lira orta vadede 5 lira bu hisse goreceksn 2.10 bile tîrt
Turabnika sadece sabrediceksin mali al ve bekle bi 10 gun sonra 3.60 larda bile olabilir sabr