https://i.hizliresim.com/Pcojrg.png
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://i.hizliresim.com/Pcojrg.png
OYAK çimentonun ödenmiş sermayesi ne kadar oldu. Bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar 750 tane 5.03 maliyetli adana a larim vardi. Simdi 1560 mardin oldu benim maliyetim ne oldu ?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseler hesaba geçtikçe satış yiyor galiba, Merrill ve philip capital topluyor. Ytd..
Millet Mardin i Mardin zannediyor galiba. Oyak Çimento için 6 Milyar piyasa değeri çok düşük.. Dev fabrikalar...Pandemi bitip Suriye meselesi gündeme gelirse...[emoji3] Temettü verimi ile 10 yıl bile sürmez. Oyak işi biliyor. Hisseleri bedavaya getiriyorlar...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkışıp kaldı uyuz, bayılttılar. Ytd..
Düşüş buralarda duracak mı acaba, teknik inceleme yapılabiliyor mu bu aşamada?
adana a b ve boludan gelenler bitene kadar devam eder kötü zamana denk geldi bayram öncesi
Devre kestik.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/846485
Bu ara lot bolluğu böyle olacak.
garnti alıma geçti
Garanti aldıklarının hepsini geri verdi:)
https://i.hizliresim.com/3V56fV.png
Tahtayı kumara çevirdiler resmen.. ısyatirim 7.4 milyon lot alsat yaptı elde birşey yok.. diğer araci kurumlarda böyle.. iki gundur izliyorum tahta dengelenmedi daha..
Garanti 600 bin civarı topladı hisse 20 kademe kalktı.. yarım saat sürmedi hepsini tahtaya geri verdi.. alan ve satanlar sürekli değişiyor :)
İş yat sabah 700 bin satmıştı, hepsini geri aldı. Ytd.
Sat sat bitmedi ky burda kötü yakalandı
27 sinde OYAK Çimento diye mi açılacak acaba?
demekki birleşmenin bittiği gün hepsini satmak lazımmış beklenti bitince yarısını elde tuttum kardayız diye ama ters köşe yaptılar... dün 6.40 lardan verip bugün tekrar 5.60 lardan toplamışlardır ... inşallah çabuk toparlar pandemi bitip normale bir dönülse
Teknik analizde her boşluk mutlaka dolar derler. Bence gelecekte daha sağlıklı yükseliş için, arkayı toparlayarak gitmek istediler. 2-3 günlük tavan serisinden kalan boşlukları da kapatmış olduk. Umarım Haziran ayından itibaren daha iyi bir gidişat olur.
Bu arada pek gündemde değil; ama acaba şirket 2020 yılında temettü dağıtacak mıdır? Yasal düzenleme nedeniyle yılın son çeyreğinden önce beklenemez ama, eğer temettü verme kararı alınırsa bu da destekleyici güzel bir gelişme olur.
Bu birleşmede yatırımcının kaçırdığı bir durum var. Birleşme öncesi adana,unye ve mardinin temettü verimliliği %10-15 arasında idi.
Birleşme sonrası aynı verimliliğe ulaşabilmesi için oyak çimento nun yıllık en az 1 milyar tl temettü dağıtması gerekiyor ki bu da şu durumda çok zor.buna da aslanın yüksek piyasa değeri sebep oldu. Aslan yüksek kar açıklamadığından birleşme sonrası satış baskısının bir süre daha devam etmesi beklenebilir.
Ytd.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de Aslanzedeyim. 2015 Eylül ayında 41,30 TL den aldığım hisseleri birleşme öncesi 36,50 TL den sattım. Aslan yatırımcısının ne borsaya, ne Oyak’a, ne çimentoya güveni kalmadı. En azından kendi adıma.... Bu psikolojinin geçmesi zaman alacak. Fabrika çalışıyor dedik, bunca yıllık tarihi var dedik, Oyak’ın dedik, arsası-limanı dedik..... Aslan’cılar anlar ne demek istediğimi.... İnşallah bu birleşmeyle iyi olur. Hepimize bol kazançlar.
Çimento lar eskiden bedelsiz verirken şimdi bedeli yapıyorlar örnek Afyon bedelli yaptı bir kaç hafta önce birde bir torba çimento ekimde 12 tl idi şimdi 18 tl olmuş %50 artmış yinede çok iyi kar açıklamıyorlar maliyetler çok yüksek olmalı yada başka birşey.
OYAK 849.507.226 yüzde 73.25
İsmail tarman 63.886.948 yüzde 5.51
Diğer 246.399.265 yüzde 21.25
Toplam 1.159.793.441
Fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde
26.76
Kap şirket bilgisinden alınmıştır
Bu linkteki birleşme raporunun 7. sayfasında da 1.169 diyordu. Birileri 10 milyon lot almış :)
Yalnız bu yabancı ya satış tutarı niye gözükmüyor ortaklık yapısında
Onu anliyamadim
- Merhaba ve,
- İyi bayramlar herkese..
- Foruma yeni katıldım. (bir kaç hafta)
- Bu ilk yorumum ve bu sayfaya nasip oldu,
- Yaklaşık bir kaç aydır küçük bir bütçeyle al/sat yapmaktayım,
- Maksadım nacizane; hisse alışı/satışına dair, detay öğrenmeye çalışmaktı,
- Geldiğim noktada, ciddi paralarla al/sat yapmanın çok fazla riskli olduğunu idrak ettim.
- Diğer hisselerden, zarar etmeden ve küçük bütçenin verdiği, küçük kâr oranlarıyla vedalaştım.
- Mrdin (oyak) çimento haberlerine kayıtsız kalamadım ve (21 Mayıs) iki adet hisse alımı yaptım. (nazarlık)
- Akabinde nihai kararımı verdim ve bana göre yüklü bir miktar için (22 Mayıs) alış emri girdim. Fakat nasip olmadı.
- Uzun lafın mektubu; bu hissenin orta/uzun vade de, pişman etmeyeceğine dair (kendi payıma) kanaatim oldukça yüksek.
- Tutarı ve miktarı bende saklı olan Mrdin/Oyak çimento hisselerinden (27 Mayıs veya sonraki günlerde) almayı umut ediyorum.
- Sonsöz: Birleşme sonrası hissedarlarda yaşanan hoşnutsuzlukların, önümüzdeki günlerde yerini memnun edici gelişmelere bırakmasını ve bilgim dahilinde katkı sağlayabilmeyi, Ayrıca; orta/uzun vade de hepimizin kazançlı çıkmasını temenni ediyorum.
- Yukarıda yazdıklarım beni bağlar, ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Sağlıklı ve esen kalın.
İsmail tarman burada da var demek :)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.ekohaber.com.tr/cimento-t...tml....Yatırım Tavsiyesi Değildir...
İsmail tarman
Bursa çimento
Cemtas
Atakule gy.
Bunlar borsaya kotesirketler ve hakim
Ortaktır